cum a spus si nina mai sus: contul pe care ai gold il setezi ca Xbox home si beneficiezi de gold si pe celelalte conturi, drept urmare joci Diablo de pe contul pe care ai salvarile
cum a spus si nina mai sus: contul pe care ai gold il setezi ca Xbox home si beneficiezi de gold si pe celelalte conturi, drept urmare joci Diablo de pe contul pe care ai salvarile
Ma alatur si eu clubului de xbox one . Jocuri : forza 5 , fifia 15 , iar caut in special shootere . Deocamdata am doar bf4 . Astept cat mai multi :d
the proto
GT : RoKappa
Caut colegi de joaca pe : COD AW, Fifa 15, Forza 5, NFS Rivals, TitanFall si urmeaza FarCry4 cand va ma cadea la pret![]()
link: AmeHaissable66
Forza (Motorsport 5, Horizon 2)
Diablo 3
Kinect Sports Rival
Halo: Master Chief Collection
Zombie Driver
Halo: Spartan Assault
In curand COD (probabil toate) + BF4 - astept ultimele 2 zile de reduceri
Gamertag : VasuDen
Bf4 si Unity
P.S: Am inceput sa dau add la toti din Thread úl asta dar m-am lasat pagubas pentru ca sunt prea multi![]()
Am facut un tabel cu toate gamertag-urile pe care le-ati postat aici: http://www.consolegames.ro/forum/f11...i-de-xbox-one/. Cand se vor mai strange cateva, voi updata tabelul. Enjoy!
JohnnyBlanco777
Diablo 3, Fifa 15 , Assassins Creed Black Flag + jocurile de la EA acces pt cel putin 1 luna![]()
Bookmarks