Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 73

Thread: Aveti grija la tepari tocmai.ro/mercador.ro

1. #41 SP
    Member momi's Avatar
    Ar fi interesant daca ai avea ceva folositor de spus dar vad ca te repeti ca o moara stricata ...omul are 150 calificative pozitive si vinde ceva ce ar putea functiona sau nu cu 90 de lei ...ai idee cit inseamna ? ... 20 € sau citeva pachete de tigari ...

...tocmai de frica unora ca tine probabil s a exprimat asa ...a fost reparata ...si ca orice consola reparata poate functiona sau nu o perioada de timp...se vind console defecte cu 100 ron iar el ofera un PS3 cu sanse de functionare, asa ca explica ne si noua celor multi si mai putin destepti unde este teapa ???????

2. #42 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Am lasat un mesaj unui domn care vinde un PsV pe "tocmai", au trecut 4 zile si nu a binevoit sa-mi raspunda. L-am sunat astazi si nu a raspuns la telefon...probabil nu ii convine faptu ca suntem din acelasi oras si pot testa produsul inainte de a incheia tranzactia.
    In mesaj i-ai dat si nr. tau de telefon?

3. #43 SP
    Member bungabunga's Avatar
    Quote Originally Posted by momi View Post
    Ar fi interesant daca ai avea ceva folositor de spus dar vad ca te repeti ca o moara stricata ...omul are 150 calificative pozitive si vinde ceva ce ar putea functiona sau nu cu 90 de lei ...ai idee cit inseamna ? ... 20 € sau citeva pachete de tigari ...
    Cum am spus de cateva ori (vad te pricepi sa imi spui ca ma repet ca o moara stricata, dar de priceput ideea respectiva tot nu reusesti) e vorba de o teapa meschina, de cativa lei. Chestie care o face cu atat mai penibila.

In rest, cu 200 de lei se vand console FAT perfect functionale, cu sigiliu de garantie inca prezent, pachet complet (controller, cablu), carora nu le functioneaza unitatea optica. Intelegi diferenta fata de 90 de lei una cu ylod, fara hard, cu unitatea optica defecta, zgariata si fara accesorii?

Quote Originally Posted by momi View Post
    ...tocmai de frica unora ca tine probabil s a exprimat asa ...a fost reparata ...si ca orice consola reparata poate functiona sau nu o perioada de timp...se vind console defecte cu 100 ron iar el ofera un PS3 cu sanse de functionare, asa ca explica ne si noua celor multi si mai putin destepti unde este teapa ???????
    Consolele alea defecte care se vand cu 100 de lei sunt CU SIGILIUL DE GARANTIE PREZENT si cu hard disk. Exemplu concret aici pe forum http://www.consolegames.ro/forum/f89...9788-vand-ps3/

Ce vinde teparul de pe okazii despre care discutam e o consola a carei reparatie a esuat, de pe care a luat hardul, pe care a pus o unitate optica nefunctionala si cu care incearca sa pacaleasca pe cineva.

Oricum, chestie care sa spuna mai clar TEAPA decat afirmatia asta nu exista:

Atentie Mare! de la transport este mai mult ca sigur ca va intra dinou in YLOD din cauza socurilor la care este expus pe parcursul transportului, socuri normale dar pentru un procesor semidezlipit conteaza enorm.

E
    interesant de observat ca unora li se pare normal sa faci asa ceva...

4. #44 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    atat timp cat in anunt scrie clar toate alea, cum ca n-are hard, n-are unitate optica, ca are YLOD, cum poate sa fie teapa?
    tu ca posibil cumparator trebuie sa citesti tot anuntul, nu doar titlul.
    scrie in anunt si cu font ingrosat si marit informatiile alea
    la cum va certati aici pe thread s-ar putea face un clip cu voi ca asta:

5. #45 SP
    Omule, eu nu ma cert cu nimeni, altii incearca sa se certe cu mine, din motive care n-au nici o treaba cu subiectul aflat in discutie.

Motivele pentru care anuntul ala poate fi considerat teapa sunt urmatoarele:

1. In titlu si in prima parte a descrierii se prezinta o situatie contrazisa in a doua parte a descrierii

2. Contrazicerea titlului si a primei parti a descrierii se face printr-o aberatie (ca o consola reparata prin reflow ar putea da ylod la transport )

Eu nu am nici 1% dubiu ca reparatia respectivei console a esuat si ca individul o expedia direct cu ylod daca gasea vreun fraier.

6. #46 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Ne-am prins cu totii care este parerea ta asa ca poti sa incetezi.

Mai usor cu troll-ul si incercarile de a starni un scandal.

7. #47 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Dar pana la urma las-o asa bunga. Nu a venit nimeni sa-ti bage consola stricata pe gat. Decat sa stai sa-ti pierzi timpul pe aci', mai bine ia controllerul sau tableta si baga o Fifa. Lasa-i pe altii sa cumpere de la astia si tu stai chill.

8. #48 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    In mesaj i-ai dat si nr. tau de telefon?
    Da, am lasat nr de telefon si adresa de mail.

9. #49 SP
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Lasa-i pe altii sa cumpere de la astia si tu stai chill.
    Corect, mai ales ca subiectul e consumat in momentul asta, ambele parti au spus ce au avut de spus.

P.S. Nu ma plang nici de FIFA, tocmai am ajuns in 5 multiplayer la o luna de cand am pus prima oara mana pe controller. Pot sa spun ca sunt multumit de cum merge learning curve.

10. #50 SP
    Junior Member vicy's Avatar
    sall aveti grija este un tip din sibiu dumitrescu stefan vinde xbox ,xbox 360 si 300 jocuri originale are nr de tel 0730863391, trimite carcase goale am fost la politie si am depus plangere

11. #51 SP
    Junior Member mosu90's Avatar
    Xbox One 500GB Bacău • Mercador.ro

Ce parere aveti de anuntul asta ? Am vorbit cu el luna trecuta si a cerut avans 400ron pe motiv ca da comanda. I-am spus ca e prea mare avansul si am renuntat.

Banuiesc ca au mai fost useri care sa incerce sa cumpere si in cqz ca era ceva gresit nu mai exista userul asta. Am vazut ca are si alte produse.
    Oferta e foarte buna, m-ar ajunge 2300 daca as cumpara separat fifa si un controller.
    Sa incerc sa obtin un avans mai mic si trimiterea banilor intr-un cont, astfel as avea ceva dovezi in caz de ceva.

PS A mai zis si ca trimite cu verificare

Voi ce parere aveti ?

12. #52 SP
    Member blondutzu's Avatar
    plateste-i doar transportul in avans, nimic mai mult. SI neaparat verificare colet, desi, daca am vazut bine, nu este noua deci exista riscul sa nu mearga.

13. #53 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by mosu90 View Post
    Xbox One 500GB Bacău • Mercador.ro

Ce parere aveti de anuntul asta ? Am vorbit cu el luna trecuta si a cerut avans 400ron pe motiv ca da comanda. I-am spus ca e prea mare avansul si am renuntat.

Banuiesc ca au mai fost useri care sa incerce sa cumpere si in cqz ca era ceva gresit nu mai exista userul asta. Am vazut ca are si alte produse.
    Oferta e foarte buna, m-ar ajunge 2300 daca as cumpara separat fifa si un controller.
    Sa incerc sa obtin un avans mai mic si trimiterea banilor intr-un cont, astfel as avea ceva dovezi in caz de ceva.

PS A mai zis si ca trimite cu verificare

Voi ce parere aveti ?
    La 400 de lei in avans s-ar putea sa nu mai ai ce verifica....ce dovada scrisa ai ca acei bani pusi in cont au fost avansul pentru consola si nu i-ai restituit un imprumut ? Va bucurati la bani putini, existand riscul sa ajungeti pe la politie ca sa va recuperati banii trimisi in avans. Iar daca consola va ajunge DOA sa vedem ce faceti cu garantia....

14. #54 SP
    Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    La 400 de lei in avans s-ar putea sa nu mai ai ce verifica....ce dovada scrisa ai ca acei bani pusi in cont au fost avansul pentru consola si nu i-ai restituit un imprumut ? Va bucurati la bani putini, existand riscul sa ajungeti pe la politie ca sa va recuperati banii trimisi in avans. Iar daca consola va ajunge DOA sa vedem ce faceti cu garantia....
    O sa-l pun sa imi trimita prin Okazii cu garantia de livrare. Daca e tepar (cel mai probabil), nu o sa accepte. Daca nu, o sa am ocazia sa imi testez produsul, iar daca nu-mi convine reclam si banii nu ajung la el.

15. #55 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Eu cred ca nu are rost sa risti o teapa pentru 4 milioane (diferenta Altex).

16. #56 SP
    Am gasit pe craiovaforum o oferta buna la 1700 ron consola cu 2 controllere, utilizata 15-20h, totul a decurs ok, mi l-a aratat pe skype, a trimis cu verificare colet si totul a fost ok. Deci se pot gasii si oferte bunicele. Nu am vrut sa fac reclama, dar chiar sunt ceva oferte bune acolo, mai OK decat pe mercador. Daca e considerata reclama, imi cer scuze si rog un moderator sa stearga postarea.

17. #57 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Un mic sfat pentru cei care vor sa isi cumpere si nu au incredere in vanzator. Eu cand voiam sa iau ceva si aveam anumite dubii, ma duceam la tip in oras cu trenul. Imi facusem un tabiet, ma duceam dimineata in orasul respectiv, vizitam cate muzee puteam iar pe seara sau cand putea respectivul, ne vedeam si faceam tranzactia. Incepusem sa fac asta si cu cei seriosi, doar din placerea de a ma plimba si vizita. De multe ori biletul de tren este sub pretul transportului si intri in posesia produsului si mai repede, nu strica sa combinam cultura cu tranzactia.
    In general le spuneam ca am rude in localitatea cu pricina si frecventez des locatia.

18. #58 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Un mic sfat pentru cei care vor sa isi cumpere si nu au incredere in vanzator. Eu cand voiam sa iau ceva si aveam anumite dubii, ma duceam la tip in oras cu trenul. Imi facusem un tabiet, ma duceam dimineata in orasul respectiv, vizitam cate muzee puteam iar pe seara sau cand putea respectivul, ne vedeam si faceam tranzactia. Incepusem sa fac asta si cu cei seriosi, doar din placerea de a ma plimba si vizita. De multe ori biletul de tren este sub pretul transportului si intri in posesia produsului si mai repede, nu strica sa combinam cultura cu tranzactia.
    In general le spuneam ca am rude in localitatea cu pricina si frecventez des locatia.
    Man esti criminal...la asta nu ma gandisem Apropo, rude pe la Rm. Valcea ai ?

19. #59 SP
    Junior Member BeNnYbv's Avatar
    A cumpărat cineva de la persoana asta ? Xbox One 500GB Bacău • Mercador.ro

Orice aș propune susține să trimit banii înainte că el ar trebui să facă comandă de la o firmă înainte.

20. #60 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Dubios , eu zic sa gasesti alta oferta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast