Mulțumesc Liviu, așa m-am gândit și eu dar nu am avut chef să discut mult pe tema asta. Și cei de la Digital Foundry au spus cam același lucru.
Edit: Nintendo Switch 2 Leveled Up With NVIDIA AI-Powered DLSS and 4K Gaming .
Mulțumesc Liviu, așa m-am gândit și eu dar nu am avut chef să discut mult pe tema asta. Și cei de la Digital Foundry au spus cam același lucru.
Edit: Nintendo Switch 2 Leveled Up With NVIDIA AI-Powered DLSS and 4K Gaming .
Oricum este o consola care pot sa zic ca mi-a depasit asteptarile cel putin din punct de vedere al ecranului cu VRR si 120hz, si din punct de vedere al performantei sta destul de bine daca luam in considerare ca toata consola nu o sa consume mai mult de 10w in full load din moment ce promite o durata a bateriei de minim 2 ore cu o baterie de 20wh, deci probabil SOC-ul nu o sa ruleze la mai mult de 8w in handheld mode. Pretul era de asteptat pentru specificatiile respectie, desi o versiune de 390 euro fara dock inclus ar fi fost ideala si mai accesibila pentru cei ce vor doar handheld putand ulterior sa cumpere dock-ul separat. Singurele reprosuri de le am sunt lipsa triggerelor analog inclusiv pe controllerul pro, cat si faptul ca jocul tech demo este contra cost. Iar legat de pretul jocurilor, cele exclusive nintendo oricum isi pasteaza pretul pe piata sh iar cele AAA cel mai probabil o sa coste tot 60-70e ca si pe celelalte platforme.
Mi-a scapat mie sau nu au mentionat deloc in prezentare ca unele jocuri "fizice" nu vin de fapt pe card, ci vin cu cod refolosibil de download in cutie? Nici de preturi nu au zis nimic in prezentare, ceea ce mi se pare tot de prost gust. Privind acum la rece cred ca pretul pentru consola e foarte bun, si nici pretul la jocuri nu ma surprinde, dar atitudinea asta slinoasa pe care o are Nintendo m-a facut sa renunt la preorder. Tech demo pe bani, upgrade pe bani la jocurile de switch, voice chat doar pentru cei care platesc abonament, bagat scumpirile sub pres, interzis sa se discute despre pret la evenimentul din New York... Foarte urat.
Vizual, a comparat mere cu pere. Erau 2 jocuri diferite in locuri total diferite: o zona cu multa culoare albastra vs o zona cu mult portocaliu-galben.....este un upgrade pt un lcd dar sa bata un oled? Nu prea cred. Ma bucur ca au evoluat chiar daca pentru tarile mai prost dezvoltate , are un pret prohibitiv. Misto pentru ei ca au pret special innjaponia, dar bag mana in foc ca multi de prin america o sa comande varianta mai ieftina baga un vpn si aia e. Am vazut multi discutand chestia asta, vom vedea cat de viable e
Varianta de Japonia are nevoie de cont Nintendo de Japonia și are doar limba japoneză. Nu va putea fi folosită cu un cont existent pe altă țară.
Nu e asa greu sa faci un cont de japonia, pentru play si close the console nu tre sa stii japoneza, also jocurile sunt si in engleza chiar daca sunt din japan. Sunt curios daca jocurile fizice vor merge sau nu. Cat despre faptul ca ai un cont deja existent, pai nu au aratat niciun upgrade pe alte jocuri decat alea platite aka zelda...deci tot tre sa le cumperi din nou. Nu vad rostul sa arunci switchul vechi. Lansarea va fi pentru mario kart si pe asta se bazeaza, vedem ce va fi
Nu se știe dacă varianta de Japonia va putea rula jocuri din alte zone geografice. Cam asta e situația acum .
The Legend of Zelda games – Nintendo Switch 2 Editions:
Check out the upgraded performance, graphics, and ZELDA NOTES app that are all a part of The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Nintendo Switch 2 Edition and The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Nintendo Switch 2 Edition
GameChat & Nintendo GameCube - Nintendo Classics:
See how GameChat works on Nintendo Switch 2 and watch gameplay of the following Nintendo GameCube - Nintendo Classics games that will be avaliable for Nintendo Switch Online + Expansion Pack membership on Nintendo Switch 2: The Legend of Zelda: The Wind Waker, SOULCALIBUR II, and F-Zero GX.
Am atasat un video , sper sa si mearga, eu nu am avut nintendo niciodata si nu intelegeam ideea de premium user daca ai nintendo. O mica excursie in timp:
Game sizes conform eShop japonez:
Mario Kart World - 23.4GB
Donkey Kong Bananza - 10GB
GameCube Nintendo Classics - 3.5GB
Super Mario Party Jamboree - 7.7GB (Switch 1 - 5.3GB)
Kirby and the Forgotten Land - 5.7GB (Switch 1 - 5.8GB)
Camera video de la HORI:
Every first-party Nintendo Switch 2 game will cost $70 or $80 – even the old ones https://www.techspot.com/news/107409...ost-70-or.html
Cat de ridicoli si rupti de realitate sunt, scumpesc preturile pana si la jocurile vechi! Cum sa sustii asa ceva? Atata lacomie si nesimtire...
Cu fiecare modificare pe care o face Nintendo cu Switch 2 face si mai atractiv Steam Deck, Switch 1 sau orice consola portabila cu Steam OS sau Xbox. Au impresia ca lumea o sa accepte orice doar pentru ca au niste titluri din seria Mario si Zelda?
Sincer nici macar la copii nu le-as cumpara asa ceva, nu accept politici de genul asta!
Editiile de Switch 2 sunt mai scumpe pentru ca primesc expansion packs pe langa imbunatatirile tehnice, care par destul de consistente.
Mario Party Jamboree va primi moduri speciale de joc bazate pe camera si mouse, iar Kirby va primi un campaign nou.
Jocurile Zelda nu par sa primeasca expansion packs la fel de mari, si de aceea ofera upgrade-urile prin abonamentul online.
Sper sa le faca 700$ in US, dar cu siguranta ca vor gasi un compromis pana la urma. Din partea mea, n-au decat sa se chinuie in spume in US cu achizitia unui Switch 2, m-ar unge la suflet sa vad cum explodeaza media din US pe tema asta, din partea mea sa le amane si lansarea!
Mvai, 200$ pentru 1TB.
https://www.engadget.com/gaming/lexa...175335976.html
Prețul este corect, aș spune eu. Are performanțe mai mari decât SDD de 2.5 inci. Prețul se va regla în timp. Chiar și acum un card bun de 512 GB costă 40-50 euro. Eu am luat un card micro SD Samsung Evo Plus de 512 GB cu vreo 200 de lei pe Amazon acum vreo 2 ani și anul trecut unul Amazon Basics tot de 512 cu vreo 30 de euro.
Sunt curios dacă Switch 2 va refuza să folosească carduri micro SD care nu sunt conforme. Dacă va face un benchmark că pe PS5, atunci asta e situația. Măcar are 256 GB stocare internă. Nu e musai nevoie de un card de 1TB, unul de 512 GB ar fi suficient
Bookmarks