Ma re-alatur clubului cu un Nintendo DSlite negru , ce dor imi era de NDS![]()
I will never leave you again NDS:X
OMG cat de dor imi era sa ma joc din nou pe DSNici nu imi vine sa cred ce prost am fost cand l-am dat.
Now , let's play! :X
Azi l-am primit, Professor Layton and the Lost Future, ca să-mi formez o părere despre următorul titlu pe care vreau să-l iau, Professor Layton and the Miracle Mask 3DS.
Prima impresie despre joc e că e super, extrem de captivant și are niște puzzle-uri...mmmm! �ți storc materia cenușie.
�l găsiți �n mai multe magazine virtuale la 50 RON (plus-minus), deci e un chilipir. Și merită.
Are și cod Club Nintendo.
Felicitari de achizitieProfessor Layton and Pandora's Box a fost primul meu joc de DS si de atunci m-am indragostit de aceasta serie, le-am jucat pe toate pana acum si Professor Layton and the Miracle Mask a fost motivul pentru care mi-am luat 3DS cam din prima luna de cand s-a lansat la noi (ma gandeam ca jocul va fi un launch title si pentru Europa, dar m-am inselat), insa de-abia luna asta am pus mana pe joc si nu m-a dezamagit deloc.
Merci
Da, sunt și eu �ndrăgostit de această serie. E absolut superb jocul, chiar dacă la �nceput a fost ciudat felul �n care se deplasează personajele pe hartă. Știi...culmea, reclama cu Penelope Cruz m-a făcut să iau jocul (am postat reclama la categoria 3DS). Și acum e clar că virgulă cadoul meu de Crăciun va fi ”Miracle Mask”![]()
Saptamana trecua mi-am achizitionat primul NDS, initial vroiam un N.3Ds insa o parte din bani i-am folosit pt. preorder la Gta5, dar am spus ca totusi un NDs sh si cateva jocuri imi permit. Astazi mi-au venit jocurile de la divayo (caruia ii multumesc inca o data pt. trade). Am apucat sa joc un pic SuperMario64 si pot spune linistit ca NDs-ul imi place mai mult decat psp-ul desi acesta din urma are jocuri cu grafica mai buna, NDs-ul dupa parerea mea este mai user friendly si mai interactiva datorita ecranului secuntar tactil. Iar dupa 5-10 min ma captivat atat de tare incat nici nu mai conta grafica.
Ps: va rog sa-mi recomandati cateva jocuri "must have" pt N.Ds exceptand cele din seria Mario caci pe astea deja le vanez.
- Castlevania (seria - 3 jocuri)
- Zelda (seria - 2 jocuri)
- Profesor Layton (seria - 4 jocuri)
- Kirby (seria - 4 jocuri)
- Advances wars (seria - 2 jocuri)
- Pokemon (seria - 6 sau 8 nu-mi aduc aminte exact)
- Dragon Quest (seria principala 3 jocuri / spin off Dragon quest joker 2 jocuri)
- Etrian Odyssey (seria - 3 jocuri)
- Final fantasy (seria originale + spin offuri)
- Pheonix Wright (seria)
10 jocuri mai obscure:
1. the world ends with you
2. ghost trick detectiive
3. space invaders extreme
4. elite beats agents
5. 999
6. last window si hotel dusk
8. Chroni trigger (nu e chiar obscur)
9. Golden Sun
10. Ninja Gaiden
Sunt sute (ad literam sute) de jocuri bune pe DS - cred ca una dintre cele mai prolifice platforme (jocuri UNICE / doar pentru aceasta platforma, nu "multiplatform" ) - evident reversul medaliei din libraria de aproape 1000 titluri exista si extrem de multe uscaturi, probabil peste jumatate sunt uscaturi, 25 - 30 % sunt meh games, dar restul de 20 % sunt bune si extrem de bune)
Bine ai venit in club si la mai multe jocuri.
Exista jucatori de Pokemon in Romania (in afara de copii), care stie sa joace si face video-uri ?
Da...sunt.
Dar de Pokemon Y / X pe 3DS ...pentru ca suportul pentru Nintendo DS s-a cam incheiat...sorry.
Bun mi s-a facut un chef nebun de un joc cu pokemonisi am cateva intrebari:
1) ce consola recomandari, e ok un nds sau merita un 3ds ? Diferenta de pret e uriasa si nu stiu cat de mult as putea plati, mai ales ca vreau doar sa joc pokemon si atatnu ma intereseaza grafica sau ceva de genul, cu atat mai putin 3d. Vreau sa cumpar o consola ca am incercat cu un emulator dar ma izbesc de crashuri si buguri si strica orice placere de a ma juca.
2) ce joc recomandati, eu am terminat diamond si emerald acum cativa ani. Am vazut ca black and white ar fi printre cele mai bune din ultimii ani.
Astept sfaruri si propuneri. Ce interesamt o sa fie in metrou un om de 24 de ani cu un nds jucandu-se pokemon
sau ce fete vor face colegii la facultate
Cele mai bune omule sunt X, Y si remakeurile ORAS. Asa ca iti recomand 3DS cu cea mai mare caldura. Poti juca si toate jocurile de pe NDS, si cele de pe 3DS, evident. So go for it !
3DS și un ds light (pt cele vechi).
Eu pt exact același motiv am 3DS-ul.
Cele mai bune sunt Fire Red, Emerald și remake-urile ORAS.
Ieri, in urma unui schimb, am ajuns posesorul unui Nintendo DSI XL si primul joc incercat a fost Pokemon Diamond. E prima data cand ma joc pe o consola Ninentdo portabila si sunt foarte surprins in mod placut
AndRewqp : Diferenta de pret intre Nintendo DSI XL si 3DS XL este in jur de 200-250 de lei, din ce am observat pe OLX.
Salutare
am si eu o intrebare pentru conoscatorii DS-urilor. DS-urile din SUA sau Japonia, unde ei au tensiune de 110, cum se pot incarca la noi, 220?
Bookmarks