Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 39 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 763

Thread: Clubul Nintendo 3DS

1. #241 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    A ajuns si al meu si pot spune ca l-am lasat cu greu din mana. 38h 37m gaming time in ultimele 3 zile

2. #242 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by OEE View Post
    A ajuns si al meu si pot spune ca l-am lasat cu greu din mana. 38h 37m gaming time in ultimele 3 zile
    awesome
    ce culoare si jocuri ti-ai luat?

Eu ma gandeam la bundle-ul asta, plus Ocarina of Time 3D (never played it ) si Mario Kart 7 pentru ca astea sunt first-party si n-o sa se ieftineasca aproape deloc in viitor.

3. #243 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Foarte tare bundle-ul ala ! Ma gandesc si eu sa iau un 3DS ( tot pentru Mario si Ocarina of Time), dar mai astept pana la vara ( dupa ce intru la liceu), pana atunci mai vad si pareri despre Vita.

4. #244 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    awesome
    ce culoare si jocuri ti-ai luat?

Eu ma gandeam la bundle-ul asta, plus Ocarina of Time 3D (never played it ) si Mario Kart 7 pentru ca astea sunt first-party si n-o sa se ieftineasca aproape deloc in viitor.
    Culoarea este Cosmos Black.

Pana acum nu prea am luat jocuri, decat un Super Street Fighter si un Pokemon (Turn Based) de DS (oh, the memories from my childhood ). Momentan atat de pe la noi, ca de obicei scumpe jocurile prin magazine.

In schimb am dat o comanda pe zavvi pentru cateva jocuri, inclusiv Mario 3D Land. Dar acestea nu au ajuns inca.

5. #245 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Foarte tare bundle-ul ala ! Ma gandesc si eu sa iau un 3DS ( tot pentru Mario si Ocarina of Time), dar mai astept pana la vara ( dupa ce intru la liceu), pana atunci mai vad si pareri despre Vita.
    Si Vita e mortal dar as astepta cel putin un an inainte sa-l cumpar.
    In schimb se merita sa iei un 3DS acum. Pret mai mic nu cred ca o sa aiba foarte curand iar jocuri sunt pentru toate gusturile.
    Si o sa mai apara multe foarte bune pana la sfarsitul anului.
    Singurul motiv pentru care merita sa astepti e daca vrei sa-ti cumperi o "revizie" a hardware-ului cu baterie mai puternica si poate cu al 2-lea analog stick.

6. #246 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Si Vita e mortal dar as astepta cel putin un an inainte sa-l cumpar.
    In schimb se merita sa iei un 3DS acum. Pret mai mic nu cred ca o sa aiba foarte curand iar jocuri sunt pentru toate gusturile.
    Si o sa mai apara multe foarte bune pana la sfarsitul anului.
    Singurul motiv pentru care merita sa astepti e daca vrei sa-ti cumperi o "revizie" a hardware-ului cu baterie mai puternica si poate cu al 2-lea analog stick.
    Da, asta astept si eu pe viitor, si probabil o sa se intample in vreo 2 ani. Un 3DS XL care sa aibe integrat circle pad pro.

Initial stransesem banii sa cumpar un PSV dar in urma recenziilor aparute dupa terminarea embargoului de presa/revieweri m-am convins ca este mai bine sa astept urmatoarea versiune de hardware pentru Vita.

7. #247 SP
    Nintendo Direct 2012.2.22 on USTREAM: 2012

A inceput!

EDIT1: OMFG, Kid Icarus f*cking rules!!!
    Au reparat mult framerate-ul in Multiplayer si jocul are o gramada de features.
    Imediat fac pre-order .

EDIT2: Fire Emblem 3DS

EDIT2: Mario Tennis Open anuntat .
    arata grozav

---------- Post added 22-02-2012 at 03:23 PM ----------

---------- Post added 22-02-2012 at 04:32 PM ----------

8. #248 SP
    Happy Birthday!

9. #249 SP

10. #250 SP
    Member Mythul's Avatar
    Exclusiv pt 3DS.

Capcom, Sega, Namco Crossover Revealed
    Three publishers unite for a new strategy RPG.

Three of the biggest publishers in Japan have united for a new project for the Nintendo 3DS. Titled "Project X Zone" (with the X pronounced as 'cross'), Sega, Capcom and Namco Bandai are each contributing some of their biggest, most popular characters for a new strategy RPG.

Only a couple details have been revealed in the pages of the latest Famitsu in Japan. The magazine reports that each company's set of characters will operate in pairs during battles. The list of participants (so far) is as follows:

Ryu & Ken (Street Fighter 0)
    X and Zero (Mega Man)
    Demitri and Dante (Darkstalkers, Devil May Cry)
    Chris and Jill (Resident Evil)
    Shinguji Sakura and Ogami Ichiro (Sakura Wars)
    Pai and Akira (Virtua Fighter)
    Kurt and Riela (Valkyria Chronicles)
    Ulala and Touma (Space Channel 5, Shining Force EXA)
    Sanger Somvold (Super Robot Wars)
    Jin and Ling Xiaoyu (Tekken)
    Kos-Mos and T-elos (Xenosaga)
    Yurie and Estel (Tales of Vesperia)
    Kaito and Black Rose (.hack)

That's all we know at this point, though a trailer is due in the coming weeks. No Japanese release date, nor information about any sort of global release, has been made available. Stay tuned for more details as we hear them.

11. #251 SP
    Member Mythul's Avatar
    Si avem screenshots.
    Attached Images Attached Images project-x-zone-20120411103814802.jpg project-x-zone-20120411103814270.jpg project-x-zone-20120411103815017.jpg project-x-zone-20120411103815206.jpg project-x-zone-20120411103816036.jpg project-x-zone-20120411103816249.jpg project-x-zone-20120411103816490.jpg

12. #252 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Imaginile parca ar fi luate de pe un DS mai degraba , decat de pe un 3DS.
    Anyhoot , daca baga Namco pe The Prince of Cosmos (katamari) I AM SOLD!

13. #253 SP
    small spoiler

Asa de mortal a fost nivelul asta .

14. #254 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    New Super Mario Bros. 2 Hits 3DSes This August
    A new side-scrolling Super Mario Bros. game called New Super Mario Bros. 2 will be released for the Nintendo 3DS this August, Nintendo president Satoru Iwata announced today in Japan.

15. #255 SP
    Member Mythul's Avatar
    WOW Nice. New Super Mario 2 + Luigis Mansion + Pokemon Black / White 2
    Vor viola Vita de sarbatori ! Se pare ca Nintendo sunt suparati si baga hit dupa hit.

16. #256 SP
    Si mai vedem ce anunta la E3.
    Poate si Paper Mario prin iarna .

17. #257 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    nici nu trebuie tradus, se intelege de la sine!

Ce nebunie de joc

Ma rog, ideea e ca Sega, Capcom, Namco Bandai s-au unit si vor scoate un joc (cross zone project) ce va contine personaje din cele mai de succes jocuri. In link sunt prezentate primele 26 de personaje

18. #258 SP
    Member Mythul's Avatar

Sa-l vezi in action......Arcade / TBS / 2D Pew-Pew

19. #259 SP
    Junior Member geckoati128's Avatar
    Maine, 25 aprilie, faceti update de firmware la 3ds.

Si inca ceva: care e din bucuresti si are nenorocitele alea de piese roz la puzzle panels? Poate ne intalnim sa mai facem schimb de piese ca nu reusim altfel sa completam panourile.
    Si mai umblati fratilor si voi cu consola dupa voi ca de cand mi-am cumparat-o nu am facut niciun street pass de-asta la intamplare, numai programate cu prieteni.

20. #260 SP
    Au adaugat personaje din Resonance of Fate si Dead Rising:

Sper ca o sa-l lanseze si la noi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 39 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast