Is it me or this is ****ing EPIC ?
Da, normal că n-am �ncercat să cumpăr ceva cu un card gol
Dar �n timpul săpăturilor am dat peste o informație: ”Foreign credit cards wont work anymore outside of your system's region (i.e. on a US 3DS, you have to use a US bank-issued credit card. UK 3DS, you have to use a UK-bank issued credit card. Regardless of Mastercard/VISA-affiliation, it won't work if it's not a local bank-issued credit card.
I learned the hard way. It worked last June. Then with the June 15 update, Nintendo pulled the plug. And with no points cards for sale online yet, my purchasing power on 3DS is effectively paralyzed”
Deci...cam asta e situația. Din păcate. Nici carduri eShop nu găsesc �n țara asta nenorocită...așa că va trebui să recurg la ajutorul amicilor/prietenilor ce stau �n UK.
Un prieten de-al meu, american stabilit in Japonia si proprietar al site-ului la care va voi da link imediat, a cheltuit aproximativ $40 pe ceva ce...sentimental, macar, ar valora mult mai mult.
Mai ales fanii Mario Kart 7, dar nu numai, trebuie sa citeasca articolul urmator. Sau macar sa scrolleze dupa poze
Merita efortul.
Mario Kart 7 Has A Boss - 3DS - Nintendo Nerds
---------- Post added 24-09-2012 at 08:41 PM ----------
[later edit]: nu fac reclama la site, rog adminii sa modifice linkul daca considera ca incalca legea.
Salutari tuturor!
Ma alatur si eu clubului 3DS
Proaspat posesor...si nu reusesc sa ma conectez la net!
Cum reusesc sa fixez netul , va voi da si eu friend code-ul meu.
Also , Pokemon Soulsilver si pokewalker <3 !!! :X
System Settings- Internet Settings- Connection Settings- New Connection- Manual Setup- Search for Access Point...si tot nimic?
Nu e treaba de asta...caminul in care stau...are un net foarte cacacios...a trebuit sa fac totul manual...
friend code:
0903 - 4119 9880
Diseară, 4 octombrie, la ora 9 (7 p.m British Standard Time/ 8 p.m Central European time) nu uitați să urmăriți un mini Nintendo Direct despre noutăți 3DS, găzduit de Satoru Shibata (NoE).
Linkuri: Nintendo Direct - Nintendo
Nintendo UK, Ustream.TV: . Gaming Entertainment
Nu credeam ca o sa spun asta vreodata dar, SUNT PREA MULTE JOCURI!!!
eshop-ul e de nota 10, sper s-o tina tot asa
Inca 7 zile pana la lansarea Pokemon Black2 / White 2 , am banii pusi deoparte...maine fac preorder!
Mi-am cumparat ieri super streetfighter 4 , mai e careva pe-aici cu SF4? Sa jucam?
Eu mă retrag la Medjugorje intre timp...tin post negru, doar-doar o apărea �Bravely Default: Flying Fairy" si in Europa...nu doar in Japonia.
A obtinut 38 de puncte din 40 posibile in Famitsu.
---------- Post added 05-10-2012 at 12:27 PM ----------
Acuma l-am văzutnu pot să nu dau share:
Salut vreau sa fac si eu cadou un nitendo ds dar nu stiu daca a aparut...imi poate spune cineva si la ce bani il gasesc?multumesc
Bookmarks