Băi că nu mai vine veci 22 martie...pfai....
Ce usurare ca MH3 se amana, la cate jocuri tari ies in martie imi faceau gaura seriosa in buget.... Luigi's Mansion si Castlevania sunt must have. Iar MH3 probabil am sa-l iau pe ps vita daca va aparea.
Deocamdată oficial apare așa: pe 19 martie în USA și pe 22 în Europa. Pe 21 februarie apare demo pentru Wii U și 3DS.
La ce launch window are 3ds nici nu mai conteaza, in martie-aprilie ies : castlevania, luigi's mansion si fire emblem.
Isi cam bat joc Capcom.
Nu-i de ajuns ca le trebuie asa de mult timp sa aduca un singur si la noi dar pe deasupra il mai si amana.
---------- Post added 21-01-2013 at 07:17 PM ----------
Gaming Everything � Blog Archive � Project X Zone announced for North America and Europe, out this summer
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=-oe6K35fdpU
Na... Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate vine pe 8 martie. La femei le luăm un buchet de flori, ele să vină în schimb, drept mulțumire, cu jocul!![]()
ma alatur si eu clubului cu un 3DS Aqua Blue, din pacate fara jocuri 3DS doar nds, dar urmeaza ...
![]()
I'm in too. Cosmos Black, I like it classic.
Intrebare: exista vreun mod de a shareui game data in afara de streetpass si physical presence ca sa zic asa? No online thingy?
---------- Post added 20-03-2013 at 02:24 PM ----------
Personajul meu favorit in SMBPlayer 2 forever
![]()
Yes! A sosit
@sexbobomb91: din Ungaria. A venit acasa (in Baia Mare) un prieten de-al meu si l-am rugat sa mi-l aduca.
Aici m-am uitat pe ventumgames punct ro, era cel mai "ieftin", 219 lei, dar le-am scris daca va fi disponibil din ziua lansarii si daca pretul de precomanda va fi garantat. Niciun raspuns. Le-am scris si pe pagina de Facebook. Niciun raspuns. Inca e afisat cu "in curand".
Deci...cand am vazut ca ii doare la patine de joc si de gameri, m-am orientat catre piata maghiara si am gasit acolo la 11.000 de Forinti, adica 160 de lei (145 forintul). Si asta in Budapesta, buricul targului.
Pe langa ca jocul e substantial mai ieftin la ei, mai e si disponibil din ziua lansarii. Asta e revoltator la bisnitarii astia de la noi: adaosuri cat China...si nici nu te poti bucura de joc din prima zi.
Azi l-am primit, astept sa termine fi-mio de jucat ca l-a primit de iepuras (de Paste)![]()
Foarte bun pretul.
Acum l-am comandat si eu de pe ShopTo.net. 170 RON dar merita.
---------- Post added 30-03-2013 at 03:03 PM ----------
Feel Our Weight | Invisible Walls Full Episodes | GameTrailers
Discutia despre joc incepe pe la 34:50 . Abia astept sa-mi ajunga si mie :X .
Bookmarks