Va avea anul asta...calendaristic sau care an? PS5? Poate și PS4, atenție mare ca vine nea Pinocchio și îți explică el
Printable View
Va avea anul asta...calendaristic sau care an? PS5? Poate și PS4, atenție mare ca vine nea Pinocchio și îți explică el
M-am referit la an calendaristic. Titlurile din anul acesta calendaristic au fost deja confirmate.
M-am referit strict la PS5, calitatea jocurilor va fi superioara pe aceasta consola, experienta va fi alta.
Nu pot decat sa ma bucur ca multe din jocuri vor veni si pe PS4, insa discutam doar de PS5 acum.
Exclusiv pe console, sunt toate! Discutam de platforma Sony, nu de altcineva, doar ce este in curtea lor.
La anu God of war???? Daca apare la anul eu iti fac cinste cu el. La anu o sa primesti un trailer la el!!!
Parerea mea ca nici Horizon nu apare anul viitor..
Demon souls este singurul joc pentru care as cumpara consola la inceputul anului viitor.
Ce penal ar fi sa se foloseasca de gow pt hype si sa-l amane pe 2022. Desi nu mi-ar fi mare mirarea.
Anul viitor vin amânările, calmați-va tzatzele
Oare e buna maneta de PS5 pentru PS4?
Nu merge DualSense pe PS4.
Pacat. La 4 boabe jocul, nu ma vad cumparand prea curand consola full. Controllerul era fain though.
Pentru precomenzi de la Altex aveti link in prima postare de aici.
Am văzut ca cere sa faci plata cu cardu la precomanda, nu merge sa faci fără sa plătești?
Nu. Nici la Altex/MG si nici la eMag - din cauza ca sunt foarte putine bucati alocate pe tara, nu poti face precomanda fara plata in avans, ca sa se asigure ca nu precomandam 5 bucati din 5 parti si platim doar care vine si cu restu vor pierde bani cu transport/retur, samd.
Playstation 5 + 2 ani de extra garantie.
Gata tati, hai sa vedem acum daca eMAG au treaba pe 19 Noiembrie :)
Am luat-o și eu. As fi optat pentru varianta digitală fiindcă nu sunt genul care umbla cu jocuri pe disc, dar...lipsa stoc
Asta e acum https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fa757cb294.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tot răul spre bine
Au fost extrem de putine bucati digitale - like...sub 10%. Probabil nu are Sony Romania incredere ca se vor vinde - sau vor sa se vanda jocurile fizice mai mult.
Nu am absolut niciun joc in format fizic, toate sunt digitale. Oricum m-am grăbit sa dau precomandă fiindcă exista șansa ca pana la finalul anului sa nu mai am de unde sa cumpăr alta și nu de alta dar abia aștept Demon’s Souls
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Un clip interesant: http://youtu.be/A2Vqhtk09U4
Cei care cumpara varianta digital nu cred ca realizează ca angrenează blocarea scăderii prețurilor pentru jocuri in format digital. Esti practic constrâns sa cumperi jocul la prețurile practicate pe store, din moment ce nu exista concurența.