Pai e dbrand. Nu are treaba cu ei. Sunt scumpe pentru orice device.
Printable View
Pai e dbrand. Nu are treaba cu ei. Sunt scumpe pentru orice device.
Unde ai vazut tu asta? Nu e asa, chiar si optiunea de "upgrade" e de rahat.
"The smell of the next generation
Personally, I think Sony’s decision not to provide an option for PlayStation 4 owners of Spider-Man to upgrade to the PlayStation 5 remaster stinks. The remaster, not remake, is the kind of next gen upgrade that will be offered for free by Microsoft on first party games and other third party companies like CD Projekt Red. But with the draconian options Sony have laid out for obtaining the remaster you have to spend £70.."
https://metro.co.uk/2020/09/25/games...7/?ito=cbshare
https://www.theverge.com/2020/9/23/2...5-price-bundle
Asta nu inseamna ca sunt de acord, dar asa macar o sa am optiunea sa fac upgrade daca este o diferenta enorma.Quote:
Buy Marvel’s Spider-Man: Miles Morales on the PlayStation 4 or PlayStation 5 (which includes a free upgrade to Miles Morales on the PS5) for $49.99. You’ll then have the option to pay the extra $20 to upgrade to the Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition to get Spider-Man Remastered — but you’ll still have to own Spider-Man: Miles Morales to start.
Ok, exista optiunea, dar tot te costa cu totu 70$, nu? Adica 50 Miles Morales si 20 upgrade la remaster pentru Spidy /:)
Ce "upgrade" ? Trebuie sa dai 50$ pentru a cumpara iar jocul sau 70$ pentru ultimate iar daca esti in Europa 80 de euro pentru Ultimate!
iErvin
Eu cred ca nu ai inteles politica asta imbeciala a Sony.
Daca ai Spider-Man varianta "clasica" cumparata la 60 de euro si vrei varianta imbunatatira trebuie sa mai dai 70/80 de euro pe varianta imbunatatita care contine si DLC-ul ala Miles Morales.
"Sony has confirmed to Kotaku that Spider-Man Remastered — the updated PS5 version — won’t be sold as a standalone title or offered as a free upgrade for existing Spider-Man owners. Instead, the only way to buy it will be as part of the $69.99 Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition bundle, which couples the PS5 version of the upcoming spinoff with Spider-Man Remastered. (Miles Morales typically costs $49.99 on its own.)"
Aici ai dreptate, momentan nu poti cumpara remaster-ul separat.
“PS5 IO System to Be ‘Supercharged’ by Oodle Texture, Bandwidth Goes Up to 17.38GB/s“
https://wccftech.com/ps5-io-system-t...medium=twitter
Traduceți va rog și pentru profani ca mine
Nu exista un producator de console perfect, e normal sa le taxezi politicile care sunt anti consumator.
Nise pareri destul de interesante.
Editor roundtable: As next-gen heats up, which game console has the edge?
https://gamasutra.com/view/news/3705...s_the_edge.php
Eu zic ca tocmai graba de a scoate o consola anul acesta si nu anul viitor a fortat nota pentru acei producatorii de jocuri care au vrut sa ofere jocuri si pentru aceste console, care la randul lor au grabit productia si astfel preturile jocurilor au crescut plus covidul care a dat si el o mana, dar parca vad ca in 2021 vom avea aceleasi preturi ca in 2019.
Cred ca am ramas putin in urma. La ce va referiti mai precis cand spuneti ca cenzureaza jocurile ?!
https://boundingintocomics.com/2019/...on-4-releases/
Pe langa asta, desi titluri de nisa, au scos de pe store o serie de jocuri anime cu fete 2D dezbracate, dupa care au lansat TLOU 2 in care ai scena sexuala explicita necenzurata. Mai de prost gust mi se pare ca sunt ipocriti decat ca cenzureaza jocuri, desi in 2020 e absurd sa nu ii respecti omului dreptul la liberul arbitru. Daca vreau sa cumpar jocuri cu fete 2D dezbracate, e strict decizia mea, nu stie Sony mai bine decat mine ce imi place.Quote:
These instances include Devil May Cry V seeing a single instance of Trish’s nude backside covered by a purple light for western territories, risqué items which altered ‘jiggle physics’ and allowed a player to blow wind up a character’s skirt being completely removed from Dead or Alive Xtreme 3: Scarlet, and an embattled development cycle for Senran Kagura: 7EVEN which led to series producer Kenichirō Takaki resigning from Marvelous Entertainment over Sony’s insistent censorship.
Stie careva daca la PS5(oricare din cele doua variante) merge atasat ca stocare extinsa un SSD extern?
Merge atasat prin USB, dar daca vrei sa joci jocurile direct de pe un SSD extern trebuie sa fie aprobat de Sony. Nu putem sti mai multe la momentul asta. Presupunerea mea e ca orice SSD care are cel putin viteza celui din PS5 va functiona fara probleme, dar e prea devreme. Plus ca nici nu exista SSD-uri atat de rapide care sa nu coste mai mult decat consola. :))
Probabil va fi ca la Xbox Series. Daca vrei sa joci titluri de PS5, fie le vei rula de pe M.2-ul intern, fie iti va trebui SSD-ul lor oficial, extern, care este un M.2 pe portul dedicat (si unde nu poti infige tu orice alt M.2). Iar daca vrei sa joci titluri mai vechi (PS4, PS3), va fi suficient un HDD/SSD extern conectat pe USB (ca si pana acum).
Nu te poti juca jocuri ps3, nu da speranțe