Chiar azi am avut și eu o discuție cu un dev faimos din București. Take it with a grain of salt, e posibil sa fie platit de Sony.
Poate sa crape la 5 minute dupa ce o scot din cutie, am garantie 4 ani.
Desigur, daca treaba e pe bune, e nasol tare de tot. Ramane de vazut.
Daca e pe bune...ce? Faptu ca nu a picat niciunu din 930? Sau faptul ca au picat 6 si...x (3 milioane sa zicem)?
Nu cred ca persoana in cauza a avut atat de multe devkits pe mana astfel incat 6 sa fie un numar marginal de mic.
Sau poate a avut, who knows..
Vorbim de un angajat de la Ubisoft Romania unde sunt probabil 100+ devkits? Nu stim, putem doar presupune...
@Monky, putem primi mai multe detalii, pls? Altfel, pana diseara umplem 7 pagini strict pe subiectul asta![]()
Ia vedeti cum faceti glume din astea cu Xbox Live in Romania ca sa posteze nevasta'mea pe aici cu RIP Xander sa ma aveti pe constiinta toata viata!!![]()
Nu te contrazic, totusi Sony si-au schimbat destul de mult strategia cu privire la lansări de jocuri.
Daca iti aduci aminte, in 2017 au declarat ca vor anunta jocurile doar inainte sa fie foarte aproape de lansare, deci.... sunt toate sansele ca tot ce au dezvăluit pana acum sa aibe data de lansare cu 2021. Pana anul acesta Sony nu a mai anuntat nici un joc nou din anul 2017... asta spune multe.
In plus sunt multe semnale care arata ca HFW si GOW2 sunt titluri pe 2021.
//sper din tot sufletul ca generatia asta sa nu mai avem parte de multe amânări, poate noua generatie le va oferi o dezvoltare mai usoara si mai rapida pentru a livra jocurile in timp cat mai scurt.
Are la fel de multa importanta cand se lanseaza alea 2 ca si faptul ca vom avea Bugsnax day 1. Important este sa vina si sa fie jocuri bune pe care sa le si joace cineva.
Personal din toata partea de sus ma intereseaza 1 singur joc pe care din cauza pretului (400 lei un joc simplu day 1 este enorm - in urma cu 4-5 ani cumparai o editie de colectie cu banii astia sau pe aproape), iar primul de pe lista tot nu inteleg ce tot cauta pe listele de day 1 de la PS5. E doar un demo tehnologic facut ca sa arate cat de misto e PS5. Ar putea la fel de bine sa puna si OS-u acolo, sau chiar SSD-ul.
Oricum sunt mai entuziasmat sa joc jocuri 3rd party pe PS5, dar mai ales sa vad daca jocurile 3rd party vor profita de noutatile din OS, din gamepad si de sunetul din casti. Pentru ca pe PS4 au fost atat de putine jocuri care sa profite de touchpad, de motion controls, de difuzor sau chiar si de luminita aia, incat le-am considerat functii inutile in 99% din timp.
Mda, pretul e deranjant de mare.
Legat de jocuri, e doar o chestiune de gusturi. Eu din 3rd party nu imi doresc sa joc decat doua titluri, in rest Demon’s Souls, R&C, Spiderman MM, HFW, Returnal, GOWR si Kena sunt MUST PLAY pentru mine!
In rest ma joc pe PC ce nu reprezintă un interes mare, sau astept preturi foarte mici pe OLX.
La un joc de curse pe circuit da. 4K 60fps scoate si One X in Forza Motorsport. M-as fi mirat daca era 4k 120fps.
Restu, din pacate, doar 1440p cu 60fps. Exact ce ziceam. Suuuper diferenta dintre generatii. 2x putere![]()
Daca tot ce contează pentru tine e rezoluția recomand un PC decent pe care sa joci jocuri de acum 5 ani in 4k 120fps. De obicei pe console progresul tehnologic se vede in alte arii.
Edit: Jocuri de acum 10 ani. Sau CS 1.6, ca aveam colegi la facultate care jucau la 240fps pe monitor cu refresh rate de 60hz.![]()
Un PC "decent" cu 2 placi video 3090, sa le puna in SLI.
Tocmai am vazut cum 3080 de-abia duce 4K in 60fps cu totul la maxim. Si la naiba, placa aceea video e mai scumpa decat toata consola...
Bookmarks