Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 131 of 233 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast
Results 2,601 to 2,620 of 4641

Thread: Clubul PlayStation 5

1. #2601 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Astia nu au GUI final inca, de aia nu arata nimic... nu se poate asa ceva.
    Strict ca si design si mie imi place foarte mult cum arata PS5.

2. #2602 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mie îmi place foarte mult cum arată, sper sa vina anul viitor și pe negru complet.

3. #2603 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Inca cateva detalii:

consoles are preview units
    - only the disc-drive PS5 was available
    - PS5 could be "hardly heard" during gameplay, very quiet apparently
    - DualSense's lightbar isn't distracing and feels better than DS4

Dengeki: "[...] what was shocking to me this time was how quiet the fan was. There must have been many people who were curious about this. It was so quiet!"

They also note that they couldn't take a look at the PS5 OS or use the Create button

the load time for Godfall on PS5 is less then a second and the time that it takes for you to get back is depending on how fast you hold circle to respawn after a death...

4. #2604 SP
    Junior Member Riverutz's Avatar
    SSD-ul in actiune

5. #2605 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stăteau în cuptor sau cum?

6. #2606 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    ) poate si-au creat condiții mai dure pentru a testa consola, si pe ei înșiși ) GTFO

App, acea parte neagra este tot mată, se vede si in poza ca este doar o folie peste ea, de asta si senzația de glossy.

7. #2607 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nu stiu cat de relevante sunt testele astea de zgomot acum, mai ales ca unitățile sunt noi, probabil si alese pe spranceana, unde pasta a fost pusa de cineva care intelege cum se aplica o pasta termica si nu de tipul de la The Verge. Unde mai punem ca Astro si Godfall nu par a fi niste jocuri care sa ceara resurse asa mari.

Sau...sau...poate Sony chiar a facut o consola silent. Din pacate, nu vom afla asta exact decat dupa ce o avem si o folosim o perioada bunicica. Pentru mine este cel mai important aspect acum, cand jocuri PS5 (dedicate) nu prea sunt. Vreau o consola silent, m-am saturat de zgomot inutil. Daca au dat-o in bara si de data asta, sunt pur si simplu idioti. Fara echivoc.

8. #2608 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Penibilă și inutilă prezentarea. Se puteau lipsi de influencerii YT foarte bine. Probabil un eveniment creat și prezentat de Sony ar fi fost mult mai apreciat.

Practic, n-au arătat nimic din ceea ce-i interesa cu adevărat pe potențialii cumpărători de PS5.

Nu cred c-o vor da în bară la capitolul răcire/ventilație. La cât de lată e partea dinspre baza consolei, e clar că i-au pus un ventilator țeapăn, care să facă față cu brio căldurii degajate.

9. #2609 SP
    Member mladin86's Avatar
    vrajeala! cum sa fie 30 grade in camera?! m am saturat de youtuberii astia ce nu stiu pe ce lume traiesc!
    Sony e de cacao ca nu a facut o prezentare ca lumea la consola asta!

Si eu cred ca ar arata mai bine pe negru ( capacele alea sa fie negru mat)... dar nu prea e atat de important... o luam sau nu pt jocuri si eu unul vreau sa ruleze 4k sau 2k 60fps , ajunge cu 30fps! altfel este fail!

10. #2610 SP
    Quote Originally Posted by mladin86 View Post
    vrajeala! cum sa fie 30 grade in camera?! m am saturat de youtuberii astia ce nu stiu pe ce lume traiesc!
    Sony e de cacao ca nu a facut o prezentare ca lumea la consola asta!

Si eu cred ca ar arata mai bine pe negru ( capacele alea sa fie negru mat)... dar nu prea e atat de important... o luam sau nu pt jocuri si eu unul vreau sa ruleze 4k sau 2k 60fps , ajunge cu 30fps! altfel este fail!
    Toti,YouTuberi alesi pentru a testa PS5 au fost in aceeasi camera. Intr-un loc ales de Sony. Acolo, erau lumini de studio, etc. din aceasta cauza temperatura se ridica la 30 grade. Cel putin asa reiese din articolul publicat pe 4gamer.

Ex: Cum sunt alesi jurnalistii auto. Cand se lanseaza o masina, toti fac cam acelasi video. Intr-un studio.

11. #2611 SP
    Member Kratos666's Avatar
    Păcat că nu a fost aer condiționat

12. #2612 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Mă întreb oare de ce n-au testat și ceva backward care probabil ar fi solicitat bine de tot sistemul, precum GoW, Uncharted 4 sau HZD. Am înțeles, e vorba despre next gen, dar pe unii îi interesează foarte mult și partea asta.

13. #2613 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    ^
    Au testat doar ce li s-a permis.

Eu cred ca vom avea un teardawn de vreo doua ore (minim) cat de curand (poate chiar saptamana ce va urma). In care vor arata tot ce mai este de aratat.
    Attached Images Attached Images df6a8bdc-29ab-4fe5-8272-c598ef726900.jpeg

14. #2614 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Asta cu teardawn imi aduce aminte de Until Down, doar ca invers.

15. #2615 SP
    Member morphine's Avatar
    Cica scrie unul din asiaticii aia ca a jucat Godfall in 4k 120.
    https://game.watch.impress.co.jp/doc...bRpI1eX9yw8GxI

16. #2616 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nope

17. #2617 SP
    Traducerea era gresita. De fapt, se referea ca a jucat Godfall pe un TV 4K 120Hz. Oricum, Counterplay Games au confirmat ca target-ul este 4K 60 fps.

18. #2618 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Daca vom avea intr-adevar 4k si 60 +silentiozitate, ma bucur ca am prins o precomanda.

...pentru mine si 2k si 60 + silentiozitate este perfect la 25 milioane.

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. #2619 SP
    Junior Member nicugoalkeper's Avatar
    Sincer partea cu cum arata e de genul: gusturile nu se discuta, deci nu voi comenta ce zic altii, dar mie imi place.
    Chiar speram sa fie mai mare chiar si Ps4 Pro doar sa fii fost silentios. Ceea ce se pare ca acum cu Ps 5 au reusit, daca nici acum nu e silentios chiar e jale...
    Am vazut si umpic din viteza SSD ului, dar pana nu comparam cu Xbox si sau PC pe acelasi joc e greu de zis.
    Nu stiu de ce dar am impresia ca interfata ascunde cateva informatij surpriza si vor sa ramana asa pana iese Xbox...Om vedea.

20. #2620 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Apropo de SSD, a găsit cineva confirmare din surse credibile că spațiul ce se poate folosi la SSD e 664 GB din 825 GB? Aparent asta se zvonește după "leak-ul" cu UI de acum câteva zile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 131 of 233 FirstFirst ... 31 81 121 129 130 131 132 133 141 181 231 ... LastLast