Cel mai probabil cele noi nu au ajuns inca in magazine. Dar vezi pe cutie.
Arata la inceput in video lui Austin cum identifici.
Cel mai probabil cele noi nu au ajuns inca in magazine. Dar vezi pe cutie.
Arata la inceput in video lui Austin cum identifici.
In completare cele 2 versiuni sunt:
CFI-1016A 01Y
CFI-1116A 01Y (B-Chassis)
Razvan, B-Chassis se gaseste si la raft din ce inteleg. Am vazut ceva poze pe net de pe la magazine Altex din tara.
Daca nu e mentionat B-Chassis, SKU este CNSPS51TBB
Totodata parca cineva de aici de forum a luat chiar unul din "celebrele" bundle-uri cu noua versiune. Cred ca le baga la pachet dupa cum au stocuri.
@Giogio
Nu se vinde in Europa modelul nou, momentan doar Australia si Japonia daca ar fi sa validam spusele lui Austin Evans.
Dupa cum a zis si Encman, consola se gaseste deja la raft la Altex iar toate comenzile date online sunt in curs de onorare. Exista cateva mii de console b-chasis in Romania deja.
Eu nu găsesc în pachet acel șurub pentru suport. Unde ar fi trebuit să fie ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cred că l-am aruncat din greșeală că de găsit nu văd niciunde
Ti-am urcat si o poza. Spui ca in lacasul acela din baza nu ai nici-un surub?! El e prins destul de bine acolo, e cam greu sa cada singur. Mai ales ca atunci cand e inchis lacasul, e imposibil sa cada.
Nu-i acolo și nu am văzut nimic de la bun început
---------- Post added 29-08-2021 at 17:34 ----------
Scuzele mele . L-am găsit aici în suport așa e. Și se pare că ar fi varianta modelului nou de șurub, și totuși nu înțeleg dacă e varianta nouă că pe cutie scrie cfi-1116A
Citeste si tu mai sus la ce posteaza colegii, nu mai da cu skip. Ai varianta B, din pacate![]()
Eh, din păcate. Nu mai speriați lumea. Stați si voi sa vedem cum se comportă în timp. Eu unul ma gândesc ca din moment ce exista laptopuri de gaming care rezistă ani de zile cu dimensiuni mult mai mici si probabil racire mai proastă si temperaturi mai mari, PS5-ul cu ditamai ventilatorul si cu un airflow mult mai bun nu o sa aiba probleme. Vedem...
Inteleg ce zici, dar pentru mine exista doar "din pacate". Nici ciomu in crizele de epilepsie nu taia pe acolo cum au taiat sony prin antenele wifi, chassis si ce dracu or mai fi redus.
Va panicati aiurea si-i panicati si pe restu complet aiurea.
Asteptati teste competente. Cu siguranta n-au taiat Sony doar de dragul banilor, ca mai apoi sa se descopere diferenta de FPS sau rezolutie in jocuri din cauza asta.
De ce din păcate? Puțin îmi pasă. Să fie un pic mai silențioasă dacă se poate și cam atât.
Sent from my iPhone using Tapatalk[COLOR="Silver"]
---------- Post added 29-08-2021 at 19:39 ----------
Scopul consolei este să fii liniștit în viață și să stai relaxat pe canapea, dar se pare că au spus și vremurile astea. După ce că suntem zi de zi invadați și terorizați cu tot feluri de rahaturi, asta ne mai trebuie, să fim îngrijorați de un model și un șurub. Are garanție cu posibilitatea extinderii în tot acest timp. Deja pentru controller am făcut că era 34 de lei și am 4 ani promo.
Cât despre cei care încă mai speră să utilizeze consola7-10 ani, wtf, am ajuns să schimbăm telefoanele între 1 și 3 ani, ce vă face să credeți că nu va ieși un nou model sau măcar un facelift cu îmbunătățiri și să nu ți dorești upgrade?
Fix aceleași discuții au fost cu și cu PS4 pro... Atunci eram îngrijorat acum mă informez dar nu-mi mai provoc un stres inutil. Cred că dacă nu eram genul de om care să mai stea pe forumuri din când în când probabil că n-aș fi aflat care anume sunt diferențele.
Nu va panicati! In opinia mea, cred ca au "supra-proiectat" și, prin urmare, au redus cantitatea de cupru și aluminiu folosită după colectarea datelor după aproape un an. În plus, sunt sigur ca aceasta nu va fi singura revizuire de PS5.
Partea bună e ca această revizuire va permite multor oameni să obțină o consolă PS5 în acest an.
Răspunsul lui GamerNexus,
Și oricum indiferent care ar fi situația e clar că de acum încolo stocuri vor fi doar cu variantele revizuite. Ceilalți care vor să mai aștepte ar fi bine să de gândească și la acest aspect
Austin Evans este un cunost pro-Xbox, ca sa nu zic chiar shill Xbox. E un "influencer" pt ei. In materie de teste hardware se joaca, in comparatie cu Steve de la Gamers Nexus. Asa ca nu ma bazez pe ce zice el deloc.
Greseala este a celor de la Sony ca nu au iesit primii cu un anunt inainte ca cei pro-Xbox sa sara cu "teste" de 2 lei si sa denigreze, in care sa arate ca nu este un downgrade la racire de fapt.
Aparent nu arata bine un heatsink injumatatit. Dar in acelsai timp se vede ca fan-ul nou are lamelele mai mari, deci impinge aer mai bine ca cel vechi. Asta nu o mai puncteaza nimeni, ca e mai important sa denigrezi pe Sony cu titluri clickbait. Oricum e greseala de PR a lui Sony ca le-a dat munitie pe gratis la competitie...
Astept un test the la Steve (GN) in curand, dupa tweet-ul pe care l-a dat. Sau daca nu face el un test, cineva ca NX Gamer. Probabil Digital Foundry o sa faca si ei un test, dar dintre ei majoritatea sunt de mult pro nvidia si pro-Xbox acolo (doar cand este absolut evident lauda AMD sau Sony, ca nu au ce face), deci nu sunt un barem de obiectivitate pt mine. Din cand in cand au cate un test/video impartial, depinde cine din ei il face.
Am preferat sa nu cumpar PS5 din prima generatie exact pe motivul acesta. Vor veni noi versiuni/revizii si unele chiar controversate (s-a intamplat si in trecut), dar cu siguranta cand va veni versiuna Slim, va fi mai mult imbunatatita, decat mai proasta. Am rabdare si o sa astept pana la Slim (2022), poate chiar pana la Pro (2023).
Am vazut atatea electronice inghesuite cu buna stiinta, fara spatiu de aerisire adecvat, rafturi inchise care nu au evacuare pentru aerul cald...
Bookmarks