Mai mutați-vă și voi. Ce Dzeu, locuiți tot timpul în același stat?![]()
Pare mai mult un Wish list. Din cate imi aduc aminte JS lucreaza la un joc SF, si mai au si proiectul cu Blupoint Games (DS). Acum ramane de vazut, sper sa anunțe saptamana asta ceva legat de event.
In proporție de 99,99% luna viitoare aflăm prețul PS5/XSX. Nu cred ca o mai lălăie nicio companie.
Daca luam in considerare ca piata europeana e cea mai mare pentru Sony, probabil ca o sa anunte detaliile la http://www.consolegames.ro/forum/f60...igital-2020-a/. Pentru Japonia la http://www.consolegames.ro/forum/f60...e-show-2020-a/. Aceste evenimente sunt unul dupa altul, acum in septembrie.
OK. Am cautat si cam asa e. Plus Alaska. Impreuna sunt NOMAD states.
Da, dar tot digital o sa fie si o sa se suprapuna peste ele. Cum Summer Game Fest a acoperit tot ce s-a intamplat, ca aveau sau nu treaba cu productia.
Poate ne fac o surpriza cu FFXVI.
Un user a descoperit acest cont nou de Twitter, se pare ca este facut chiar cu adresa square-enix.com.
Posibil fake. Poate e un domeniu de 11 caractere ce incepe cu "s". Plus ca Square Enix prefera roman numerals.
Au mai fost doua conturi fake, de curand, cu Perfect Dark si F-Zero.
Dar a fost si un cont cu Fable si acela s-a adeverit ca e real.
Ne ramane sa asteptam. Cred ca e prea devreme pentru XVI, daca luam in considerare problemele cu http://www.consolegames.ro/forum/f12...project-athia/.
Cu siguranta, tot ce apare acum pe net trebuie privit cu ceva scepticism, daca nu vine din sursa sigura. Poate au vrut cu roman numerals, dar le-au luat-o altii inainte. Si legat de Project Athia, eu cred ca mai e ceva paine de mancat pana la ala. Graham, integrala...o sa tot fie.
Uite altceva care se poate sa fie fake. Oamenii se plictisesc, daca nu ne arata ei, macar ne imaginam noi
Da serios unde am ajuns lumea se "plange" de orice. Cica cutia e mare si grea, QQ. Probabil e fake oricum, arata ca pl cutia aia, zici ca e cutia in care a dormit meme stoica.
PlayStation 5 Lacks Backwards Compatibility For PS1, PS2, PS3 Games According To Ubisoft Support Site
PS: Fac un pariu pe o bere virtuală ca unesc ăștia de la Sony PS Now cu Plus pt asa cevaAccording to an Ubisoft support page,*the PlayStation 5 will not feature backwards compatibility for PS1, PS2, or PS3 games. While not exactly a shocker, any scrap*of information regarding the upcoming console release is a tall drink of water in a knowledge desert, as we wait patiently for pricing and release date information.
Ar fi unica mutare logica, avand in vedere mutarile pe care le face MS cu Game Pass. In forma actuala nu au nicio sansa impotriva competitiei. Macar streaming, cu tot cu input lag sau ceva latency, decat deloc.
Nu m-ar mira totusi sa nu faca asta, nu gamerii conduc corporatiile, deci nu vor lua intotdeauna deciziile care au sens pentru noi, plebii.
Pai ce ai postat tu acolo cu cele patru state fara taxe pe online este informatie proasta!
Astro’s new A20 Gen 2 is its first headset made for the PS5 and Xbox Series X - The VergeOriginally Posted by The Verge
Bookmarks