Este un pas in directia buna. Nu le poti avea pe toate deodata.
Ca sa iti dai seama cat de departe am ajuns, compara ceea ce ai astazi cu Romania primitiva a anilor 2000-2010 (2014?). Mai jos de anul 2000 abia daca era curent deci nu ne ducem in zona aia.
Atunci nu era nimic si cand spun nimic inseamna nimic. Nu stiu ce varsta aveai tu in anul 2000 dar eu ca sa vad un film pixelat sau ca sa joc un joc mergeam statii bune de tramvai pana la 'sursa' ca de internet citisem doar in revista XtremPC.
Astazi ai Playsation oficial cu Playstion Store in RON si full support pentru Playstation, Netflix full localizat in limba romana, Amazon Prime, Apple Store in RON, Nintendo Accounts cu regiune Romania, Steam in limba romana, Epic, jocuri cu subtitrari si coperti in limba romana, jocuri dublate in limba romana, Liga nationala de fotbal inclusa oficial in FIFA, etc.
Pentru Disney+ exista deja pagina in romana ca si placeholder deci e pe drum.
Desigur, crede-ma ca eu sunt primul care asteapta Xbox oficial.
Apple TV si HBO MAX would also be nice si sigur vor veni la un moment dat.
Eu mereu ma pun in locul gamerilor din alte tari ca sa imi dau seama ca si-ar da si o mana sa aiba ce avem noi in Romania, sa poata cumpara de pe Playstation Store in moneda lor, sa aiba jocuri localizate in limba lor etc.. (Macedonia, Albania, Bosnia, Serbia, Muntenegru, Belarus, Estonia, Lituania, Letonia, Moldova, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, etc).
Scuze de offtopic, vroiam doar sa incepem dimineata cu un positive vibe!![]()
Buna
Am primit Ratchet and Clank, coperta este in engleza
Daca nu ati apucat sa precomandati, inca mai aveti timp
https://www.jocurinoi.ro/ratchet-and...ystation-5-ps5
Pentru cine are precomanda la gamers.ro - nu le vom primi maine. Se pare ca au "omis" sa le trimita azi, astfel ca le vor trimite maine si vor ajunge sambata sau luni. La mine e clar ca a fost ultima comanda la ei![]()
Victor Dima, Zona IT
De start-up.ro nu am auzit niciodata.
La go4games stiu ca scrie Catalin Nitu, e super ok tipul si pune pasiune in ce face.
Mi-as fi dorit un PS5 bundle cu Rift Apart, care sa se vanda doar in retail, pe baza buletinului...
PS5 Ratchet and Clank: Rift Apart Bundle
Se pare ca de maine, in anumite tari o sa apare bundle cu jocul la pretul de 570 EUR.
ar fi fost fain ceva editie specialaasa n are oricum niciun farmec. pot vinde si consola separat ca tot aia e.
Eu nu am subtitrare in romana, doar croata. Si la manage game content nu apare romana sa downloadez. Jocul e luat de la jocurinoi.ro.
Cel mai probabil e vorba de localizare si nu toate din Europa vor avea toate subtitrarile, doar cele care vin pe canal oficial.
Cine l-a mai luat de pe site-ul pomenit de drrakku11 poate sa confirme lipsa subtitrarii? E cam aiurea sa nu te bucuri de ceva rar intalnit in jocuri.
Atentie mare ca l-am lamurit:
1. Jocul pleaca nativ in limba consolei, in cazul meu limba romana, in cazul colegului de mai sus in engleza pentru ca banuiesc ca are OS-ul in engleza.
2. Pe SKU/disc exista si optiune de croata si de aceea apare acolo 'croata', ea nefiind limba oficiala suportata de Playstation pentru OS in timp ce limba romana este (inima crescanda)
https://manuals.playstation.net/docu...slanguage.html
Limba croata apare doar ca optiune pe care o poti alege, sau nu. Daca o dezactivezi, jocul ramane in limba nativa a consolei which is ok.
Deci, discurile de la jocurinoi sunt ok, limba romana e acolo.
Poze mai jos:
@drrakku11, spune-ne și dacă ai consola setată pe limba română.
LE: Între timp a lămurit Xander foarte bine problema.
Jucat de dimineata, e super amuzant jocul. Pana acum la arme nu pot sa spun ca haptic feedback-ul m-a dat pe spate, poate mai tarziu la alte arme. Il am de pe america si nu exista optiune de subtitrare in romana, probabil doar ce e prin europa o sa aiba optiunea asta.
Sfatul meu e sa jucati pe cea mai mare dificultate pentru ca e super easy altfel...si e mult mai amuzant asa.
Da, am consola setata pe engleza. Am schimbat acum pe romana si jocul subtitreaza in limba noastra si imi pare si mai funny textul acum. Multam, frate Xander.
Bookmarks