De acord, un remaster masiv la toate editiile, inclusiv cele de vita si psp. Cum ar fi domne?
ffs, cea mai buna serie ever made![]()
De acord, un remaster masiv la toate editiile, inclusiv cele de vita si psp. Cum ar fi domne?
ffs, cea mai buna serie ever made![]()
Si mie imi place, dar se simte ca e ,,cam de copii,,. Zici ca joci un film disney.
(Asta este si motivul pt care, desi sunt f interesat de cum au pus un valoare dualsenseul si probabil merita banii mai mult decat alte jocuri, o sa astept sa se ieftinesca binisor inainte sa il iau)
Btw, vad ca are subtitrare in romana. Mare plus pt copii.
Eu am precomandă la joc și nu îmi pare rău, din contra, recenziile chiar mi-au dat un Hype maxim. Jocul arată fantastic, in plus are și NG+ (pentru hardcore gamers).
Insomniac pare o investiție fantastica pentru Sony, in 7 luni au scos doua jocuri foarte apreciate. Sper ca acum Sony sa le dea unda verde pentru un nou joc Resistance.
Daca nu aveti inca PS5, recomand sa jucati titlurile anterioare, sunt extrem de fun.
Ar mai fi doua pentru PSP in afara de cele de mai jos, dar mi s-au parut mediocre. Merita emulate pe PC sau Android.
Eu le-am jucat pe toate mai putin Ratchet & Clank: Full Frontal Assault (Q-Force) pe care nu l-am gasit retail pana acum.
Daca sunteti dispusi sa renuntati la el, as fi tare recunoscator.
Ideea de cross-universe in Rift Apart e geniala, am vazut HZD intr-un gameplay video. A nerd gamer's wet dream.
![]()
Cei care dati precomanda. Vedeti ca la altex dau bonus 2 jucarii(pixelizer si figurina). Nu stiu daca altii, precum jocurinoi, le ofera.
Aici:
What languages are supported? – Insomniac Games SupportOriginally Posted by Insomniac Games Support
Sunt atat de mandru, este al 2-lea joc dupa Division 2 cu subtitrari in limba romana!
Deci nu slovaca, bulgara, ucraineana, slovena sau sarba... toate tari care au PSN oficial ca si noi dar lipsesc.
Chiar daca vi se pare ceva minor sa stiti ca localizarea, fie ea si doar text/titrare, spune mare lucru despre cum este vazuta tara respectiva ca si market.. ceea ce pentru noi e fenomenal.
Imi aduc aminte ca in 2009 am testat primele jocuri cu SKU si titrare de ceha/rusa/poloneza si mi se parea ireal de misto... nu ma gandeam sa vad vreodata joc subtitrat in limba romana dar iata ca acum contam si noi![]()
Daca nu ma insel, Sackboy A Big Adventure a fost chiar dublat in limba romana. Deci suntem pe drumul cel bun.
Cat despre Ratchet, oricat de mult mi-ar placea si mi-as dori sa-l joc, nu o sa dau pretul intreg pe el, e pur si simplu prea mult.
Sunt doar niste bonusuri digitale ( o arma si un skin ) nu e nimic fizic so no big deal... Macar la JRC primesti un poster si o pereche de sosete
A aparut si pe emag / altex un banner cu "Subtitrari in limba romana". Sunt curios de ce Returnal nu a avut asa ceva dar Ratchet and Clank are, chiar asa big AAA e considerata franciza asta?
Cel mai probabil sunt si niste romani care lucreaza la Insomniac games...
Daca chiar am conta si noi am avea Xbox oficial in Romania, HBO max (premiere in acelasi timp cu US ) , APPLE TV, Disney+ ,paramount+, RON pe Steam ( cum e pe Epic ) etc . Sincer nu ma incalzeste cu nimic ca am RO sub intr-un joc ca Ratchet and Clank
Multumesc, dau comanda acum!
Imi e rusine de mine ca mi-a scapat acest aspect pentru ca nu am ignorat jocul dar il pusesem undeva la 'to buy at some point', dar daca stiam ca are full localizare in limba romana era day one fara discutie...
Multumesc de info!
Eu am precomanda la jocurinoi si fac de pe acum anuntul ca daca prin absurd nu imi vine versiunea de SKU care trebuie cu limba romana dau la schimb si platesc diferenta in bani cui nu ii pasa de acest aspect pentru versiunea cu limba romana.
Totusi din ce vad din linkul de la paul ar trebui ca aceeasi versiune SIEE sa la cuprinda pe toate.
I can't wait!![]()
Se zvoneste ca vor fi bundle-uri cu jocul....probabil o sa apara inca un batch de console cu lansarea jocului.
Bookmarks