2025.
State of Play trailer:
Deși aș fi fost mai împăcat ca DS să nu aibă sequel, m-a intrigat acest trailer și mi-a confirmat că niciodată nu știi ce idei nebune are Hideo.
Rămâne de văzut implementarea și povestea care pare cusută cu ața "do what you did in America but somewhere else ".
I'm all in.
Cat timp a crescut bebelusul si nu mai trebuie sa-l plimb in borcan (ceea ce pt oricine are copii mici este totally f*up), I'm good, il astept cu mare drag, mi-a placut foarte mult primul!![]()
Arata bine si clar lasa loc de intrebari pe multe planuri (gen de ce erau gri la inceput, de ce arata bebelusul la fel ca in 1 dar si mai mare).
Iar lumea pare mai diversa si sper sa diversifice si mecanicile de traversal.
Un joc despre nimic, basically, care m-a prinsi si a dat cu mine de pereti (primul) asa ca cel mai probabil voi proceda la fel ca atunci - precomanda si jucat day 1![]()
Nu sunt familiar cu ce a mai facut Kojima dar omul asta reuseste sa ma intrige foarte mult. Pentru mine DS e unul din jocurile preferate iar ce am vazut aici mi se pare si mai interesant decat primul. Omul asta are foarte multe resurse si o creativitate care pe mine ma fascineaza.
Este un mastermind, pe asta nu poti sa-l angajezi sau sa-l pui sa trimira raport, probabil ca este si extrem de dificil de lucrat cu el. Cu ce issues vine el din tinerete/copilarie nu as vrea sa stiu, ce stiu sigur este ca n-as avea curaj sa merg cu el in avion sau sa domn sub acelasi acoperis.![]()
Nu stiu ce sa zic, o avea mintea aia belita dar pare om ok, citeam un interviu cu el in care povestea despre relatia sa cu fi-su si mi-a dat impresia ca e un tata misto si bland
Dar complet de acord ca cel mai probabil e dificil de lucrat cu el - genul asta de creativi au tendinta sa absoarba tot si sa nu lase nimic, nici nu vreau sa stiu cum ar fi sa fii producer la un proiect de-al lui si sa-i zici ca nu se poate face ce vrea el ca nu incape in timeline/nu e buget![]()
Cam asa ceva. Sunt curios daca e cineva care chiar a inteles chestii din jocul asta.
Oricum ciudata rau faptul ca mi-a placut atat de mult, desi nu am inteles nimic din el. Dar a fost exact mai mult drumul, decat destinatia, cel putin din perspectiva mea.
Si desi de regula nu suport jocurile lui Kojima, pentru ca au acele cinematics interminabile si prost realizate, in primul DS a fost un deliciu sa ma uit la ele, mai ales la cat de bine au fost realizate.
Tokyo Game Show 2024: PlayStation Presents Death Stranding 2 Special Stage:20:39 to 23:20 – Scene featuring Tarman, Fragile, and Dollman
27:53 to 29:53 – Scene featuring Rainy and Tomorrow
44:08 to 45:50 – Scene featuring Heartman
52:12 to 53:50 – Photo Shoot Event
1:02:01 to 1:03:14 – “Horizon Dreamer” In-Game Dance by Daichi Miura
1:09:29 to 1:13:18 – “Horizon Dreamer” Live Performance
Death Stranding 2 : On the Beach Special SXSW Panel:
Lansare in 26 iunie:
Collector's Edition:
229.99 USD, 249.99 Euro, 31,980 JPY
- Full Game Digital Download
- 48-hour Early Access to the game
- Collector’s Box
- 15” Magellan Man Statue
- 3” Dollman figurine
- Art cards
- Letter from Hideo Kojima
- In-game items
-- Machine Gun (MP Bullets) LV1 early unlock
-- Battle Skeleton: Gold (LV1, LV2, LV3)
-- Boost Skeleton: Gold (LV1, LV2, LV3)
-- Bokka Skeleton: Gold (LV1, LV2, LV3)
-- Quokka Patch
-- Chiral Feline Patch
-- Why Me? Patch
Nu stiu de ce mai mira pe cineva asta,primul semn a fost cand a fost lansat PS5 Digital si evident si pentru ei trebuie sa existe un Collector's Edition,iar Sony cel putin sa aleaga sa nu faca 2 editii mai bine ofera un cod digital pentru ca nu toata lumea are un disc driver in PS5,dar toata lumea detine un PS5 digital. Nu sunt de acord cu asta,dar inteleg de ce e asa,in schimb ce este o foarte mare problema este ca cel putin in cazul lor un Collector's Edition devine din ce in ce mai sarac si aproape la fel de scump,spre exemplu HFW a avut acelasi pret ca si GOWR sau Spider-Man 2 sau DS2 chiar daca au fost mai multe in pachet si de la joc la joc parca incep sa scoata din ele chiar si steelbook in cazul DS2 si sa ramana la un pret ridicat,pe mine asta defapt ma intristeaza.
Voi prezuma ca cine isi cumpara editia de colectie de la un joc si ps5 pro, nu se zgarceste la disc drive deoarece este entuziast de tech. Cel putin in acest caz, prefer discul fizic.
Bookmarks