Am ales livrarea in magazin pentru ca programul meu chiar nu-mi permite sa stau dupa curierCred ca e mai ok asa
Am ales livrarea in magazin pentru ca programul meu chiar nu-mi permite sa stau dupa curierCred ca e mai ok asa
am stat pe ganduri daca sa confirm sau nu la comanda pe altex - versiunea PS5 digital - dar nu au facut-o. Si nu pentru ca nu dispun de fonduri, asta e ultima problema a mea, ci pentru simplul fapt ca e alba (dorian popa white edition).
Si controllerul la fel. N-am unde sa pun consola in living, imi strica tot setup-ul. Astept varianta pe NEGRU. Stie cineva ceva? Mai sunt si altii ca mine?![]()
Momentan nu au anuntat nimic, dar se speculeaza ca se vor putea schimba fatetele alea albe cu altele customizabile (probabil chiar 3d printed).
Sunt sanse mari sa scoata ceva editii speciale pentru jocurile importante din 2021.
Mah, eu îl înțeleg pe Sony; sunt vremuri grele, nu mai știi ce culoare sa scoți.
Dacă o făceau neagra, se supărau albii lui Trump, dacă o făceau alba se supărau negrii...asa au facut-o alba cu puțin negru, e și cu diversity cu de toate.
Sent from my Z Fold 2 using Tapatalk
Am facut și eu precomanda azi in jur de ora 15 00 ,am primit mail cu confirmarea plății și in cond îmi arata precomanda noua
Sper sa o primesc pe 19 ,as mai fi stat dar îmi era ca nu mai prind nimic și decât sa aștept câteva luni pana aduceau iar
Fiecare dupa gusturile sale, insa cred ca cel putin pana in vara anului 2021 nu se va putea achizitiona pe alta culoare, poate doar gamepad-ul, ramane de vazut.
Ti-au anulat precomanda? Ți-au dat mesaj sau asa apare în contul tău?
Ai achitat sigur cu cardul sau ai încercat altă metodă de plata?
Mie imi arata “Precomanda noua” in cont, iar pe mail am primit confirmarea plății cu cardul. Asa ar trebui sa ai si tu ca sa fie ok, cel putin asa cred.
Si eu am primit mail de la altex ca s-a anulat precomanda, dar in cont inca imi apare la comenzile mele. Si seria comenzii anulate este diferita de seria comenzii din cont .
Verifica in Homebank ce se intampla cu plata, daca aveai fondurile necesare atunci cand ai plasat comanda nu ar trebui sa fie probleme. Daca e card de credit, la fel, verifica in Homebank. Problema ar fi la banca, nu la magazin.
Sau poate mai taie din ele ca nu mai au bucati![]()
Banii din cont mi s-au retras cand am achitat precomanda Si momentan nu mi s-au restituit. Voi incerca sa contactez banca, pentru ca bineinteles ca la altex nu raspunde nimeni.
Bookmarks