Cati dintre cei care ati plasat precomanda la eMAG ati primit si acel mail de confirmare ca produsul se va livra pe 19? Eu m-am uitat prin mail si..nimic. Doar inregistrarea comenzii si confirmarea platii.
Sa fie oare un semn?![]()
Cati dintre cei care ati plasat precomanda la eMAG ati primit si acel mail de confirmare ca produsul se va livra pe 19? Eu m-am uitat prin mail si..nimic. Doar inregistrarea comenzii si confirmarea platii.
Sa fie oare un semn?![]()
Yup, eu nu am primit acest mail. Oh well... Daca nu imi vor banii, ii iau inapoi si imi iau unXSXNintendo Switch.![]()
Nici un prieten de-al meu nu a primit mail-ul, dar eu da. Am zis ca poate mie mi l-au dat ca am Genius, dar nu cred sa fie asta. Din cei care l-ati primit aveti Genius?
La ce ora ai plasat precomanda? Am primit si eu email dar am plasat comanda la 20:43. Nu cred ca are prea multa semnificatie oricum, slabe sanse sa nu-ti ajunga cu celelalte comenzi.
Edit: Nu am genius, am optat pentru ridicare din Showroom cluj.
20:44 inregistrata comanda, 22:36 primit acel email care presupun ca a fost dat automat.
Si eu am primit confirmarea de la EMAG pentru comanda plata in 17 la ora 21. Tot la 22:36 am primit si eu confirmarea. Vezi poate nu e in inbox ci in Spam.
Eu am adaugat Genius in cos cand am plasat comanda (m-au prostit si pe mine), ora 21:13, cu ridicare din showroom. Deci clar nu e de la metoda de livrare sau Genius, colegii mai sus au confirmat. Cine stie...![]()
Eu am dat comanda la ora 21.14 si am primit mailul prin care se confirma livrarea pe 19 Nov la ora 22.36.
Nu am Genius.
wow, ce veste bună. Nu am avut bani la primul val de precomenzi. Acum astept in fiecare zi un semn să prind consola![]()
Buna asta cu PS5 nu va mai fi valabil dupa prima sarja de precomenzi si de abia in 2021 vor mai fi disponibile console in RomaniaDe parca Sony sunt fraieri sa piarda segmentul de piata reprezentat de perioada de Craciun.
Le dau cu taraita sa creeze hype, omul se agita, crede ca rateaza trenul si sare cu banul. Marketing at its finest, n-am ce zice. Parca si presimt pe final de noiembrie, inceput de decembrie cum stau stivele de cutii prin magazine, asteapta clientii, dar da, nu o sa fie disponibil decat in 2021fanbois gonna fanboiyng
Nu e chiar asa. Stocul de azi din Romania nu este suplimentat de Sony si nu va fi la alte magazine ci doar la Altex si este un stoc foaaaaaaarte mic.
Bookmarks