A avut cineva genius cand a facut precomanda in Bucuresti si ii apare alta data de livrare in afara de maine?
A avut cineva genius cand a facut precomanda in Bucuresti si ii apare alta data de livrare in afara de maine?
Deci oameni buni Atx-mg s-a repetat de 100 de ori,or sa fie console maine,nu mai exista suplimentare de la sony,ei au avut la precomanda un numar si pentru lansare un alt numar separat de precomanda=>maine o sa fie ceva console in stoc
La mine data estimata a livrarii este 21, desi am plasat comanda pe data de 17. Nu am mai facut precomenzi la emag, deci nu stiam la ce sa ma astept in ceea ce priveste data livrarii. Speram ca totusi sa ajunga maine, oh well..
Eu acum văd că am la livrare "intern"Damn, ce face graba din om.
Acum stai fără awb, că așa îți trebuie.
![]()
Maine ajunge comanda de la altex pe la 11-12 prin cargus ,ps5 comandat pe 18 .10bravo
altex asa se onorează o precomanda
Greu de crezut ca se da drumul la 3 noaptea, cred ca nu lanseaza in aceelasi timp si emag si altex
@altex-mg - scuza-mi deranjul, restul consolelor vor fi puse maine la o ora rezonabila...sau sa dau refresh in noaptea asta la 12?multumesc
Bookmarks