Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 408 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... LastLast
Results 721 to 740 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #721 SP
    Junior Member DaLord's Avatar
    Quote Originally Posted by ATX-MG View Post
    Salutare. Mic update. Coletele cu livrare Urgent Cargus erau la rampa acum 20 de minute si asteptau masina pentru a fi incarcate. Se lucreaza si la cele cu livrare prin curier intern Altex. Asa cum au solicitat unii dintre voi, consolele vin ambalate in cutii, pentru protectie in plus.
    Oare stii daca de acelasi tratament vor beneficia si comenzile plasate maine, in ziua lansarii?Multumesc!

2. #722 SP
    Junior Member exodoom's Avatar
    Salutare. Mic update. Coletele cu livrare Urgent Cargus erau la rampa acum 20 de minute si asteptau masina pentru a fi incarcate. Se lucreaza si la cele cu livrare prin curier intern Altex. Asa cum au solicitat unii dintre voi, consolele vin ambalate in cutii, pentru protectie in plus.
    Ai idee cand baga Altex ps5-uri noi pe site?

3. #723 SP
    Member ExocrathX5's Avatar
    Am primit și eu mesaj de la eMag că îmi livrează PS5-ul pe 20 Noiembrie (Cluj-Napoca).

Comanda a fost făcută pe 17 Septembrie 21:58.

Chair nu înțeleg ce ar dura încă o zi în plus față de ziua lansării...

4. #724 SP
    Junior Member snodriva's Avatar
    deci e posibil sa nu primesc comanda prin cargus ? Eu am de la Altex de pe 18 sept si doar e confirmata integral

5. #725 SP
    Member storm89shadow's Avatar
    Quote Originally Posted by snodriva View Post
    deci e posibil sa nu primesc comanda prin cargus ? Eu am de la Altex de pe 18 sept si doar e confirmata integral
    Verifica si la status awb daca iti apare ceva. In partea de jos a paginii pe site la altex, la facturi.

6. #726 SP
    Member Ramon's Avatar
    Pentru cele cu livrare intern Altex. O sa primim si noi AWB sau cum ne dam seama ca au fost predate?

7. #727 SP
    Member ATX-MG's Avatar
    Quote Originally Posted by exodoom View Post
    Ai idee cand baga Altex ps5-uri noi pe site?
    Nu exista PS5-uri "noi" sau vreo suplimentare de marfa de la Sony PlayStation.

8. #728 SP
    Junior Member snodriva's Avatar
    Quote Originally Posted by storm89shadow View Post
    Verifica si la status awb daca iti apare ceva. In partea de jos a paginii pe site la altex, la facturi.
    Nici factura nu am la comanda..dar awb

9. #729 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Gata, imi apare “Expediere Colectata”, sper sa se miște cu talent Cargus si sa o am maine acasa. Bv Altex! Inca o data nu m-au dezamagit!

10. #730 SP
    Junior Member DaLord's Avatar
    Adica no more ps5, la lansare?

11. #731 SP
    Junior Member Cynical_fairy's Avatar
    ������Buna tuturor, deci nu o sa fie nimic la lansare ...

12. #732 SP
    Member Hazer's Avatar
    Sa inteleg ca daca nu am niciun AWB, iar statusul comenzii apare "Confirmat integral", livrarea se va face prin curierul vostru?

13. #733 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Sa nu imi zici ca nu o sa mai fie console la lansare ca ma arunc de pe bloc.

14. #734 SP
    Junior Member sica46's Avatar
    eu totusi sper ca prindem ceva

15. #735 SP
    Junior Member Kornelo1980's Avatar
    Quote Originally Posted by ExocrathX5 View Post
    Am primit și eu mesaj de la eMag că îmi livrează PS5-ul pe 20 Noiembrie (Cluj-Napoca).

Comanda a fost făcută pe 17 Septembrie 21:58.

Chair nu înțeleg ce ar dura încă o zi în plus față de ziua lansării...
    Se poate și mai rău. Comandă făcută pe 17 septembrie 20:37 (cred că am fost printre primii), 20:39 plată acceptată și nu s-a schimbat nimic.

16. #736 SP
    Junior Member aethere92's Avatar
    Mda, se pare că și eu mă alătur clubului celor care au dat comanda pe eMAG în prima tranșă din septembrie și o primesc d-abia începând cu 21, adică de sâmbătă. Puțin frustrant, n-am să zic că nu, da' ce să-i faci, nu e ca și cum dacă m-aș zbate aș reuși să rezolv ceva.

17. #737 SP
    Member codpin's Avatar
    Comanda preluata de cargus, conform awb. Comanda data pe 17, la 20:43 am confirmarea platii. Deci posibil sa ajunga maine sau vineri. Braila.

18. #738 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    Deci nu vor mai fi maine pe site ptr comanda, dupa cum ai spus?

19. #739 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Am primit mail de la altex ca am consola la cargus.

20. #740 SP
    Member Syni's Avatar
    Tocmai ce am primit mesaj ca a fost predata curierului. Tot mai am o șansă să o ridic personal de la sediul lor mâine, dacă ajunge în Cluj

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 408 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... LastLast