mi se pare foarte mizerabila schema,daca ar fi anuntat din capul locului ca asa procedeaza ma inscriam,nu era asta problema,oricum altundeva nu mai prind,daca am o sansa o sa profit de ea,dar e penibil sa procedezi tu asa ca ditamai firma
mi se pare foarte mizerabila schema,daca ar fi anuntat din capul locului ca asa procedeaza ma inscriam,nu era asta problema,oricum altundeva nu mai prind,daca am o sansa o sa profit de ea,dar e penibil sa procedezi tu asa ca ditamai firma
Oare de ce numai alea standard inca mai pot fi comandate, alea digitale nici nu mai apar. Nu s-o fi strans inca totalul pentru standard?![]()
mie imi e apare la statusul comenzii: precomanda confirmata... asta după ce a fost acceptata plata.. același status îl aveti si voi?
Mie imi apare confirmata integral.. Am comandat inainte sa apara bannerul, nu am fost informat deloc de tombola, iar daca nu primesc consola mi se pare o magarie extraordinar de mare.
Salut!
Eu am "Plata in asteptare", am facut plata acum 50 minute. Cine mai are asa?
Thanks
Deci unii avem statusul de Confirmata manual/Integral, altii sunt cu Precomanda Confirmata.
Informatiile despre tombola au fost date doar la cei care au apucat sa dea cu precomanda.
Noi restul le-am primit extra pe email.
Ma astept ca atunci cand ajung la Media Galaxy sa imi zisa ca ei nu au acces sa imi verifice comanda de la Altex.![]()
Si eu am dat cand nu era pus banner si era "In stoc", insa mie mi apare confirmata manual.. Voi ati primit si mail cu inscrierea la tombola?
Haha, eu am dat X cand am ajuns la fereastra cu plata, si m-au inscris oricum in tombola cu comanda confirmata integral si numar de comanda, fara sa platesc. Noroc ca am citit repede pe forum si am prins faza cu mailu cu tombola, ca altfel imi blocam si eu banii, pe o tampenie.
E posibil sa fie nevoiti sa dea produsele celor care au apucat sa comande cat era in Stoc.
Ar fi bine daca ne-ar ajuta cu informatii cineva din interior.
Unde am ajuns... tombola ca sa iti fie livrat ce platesti integral?! Probabil nici nu e legal asa ceva dar Altex-ul e mega inventiv ce sa zic, poate propun ei o solutie si pt criza paturilor ATI ca tot suntem la capitolul tombolelor de prost gust...
intrebare de 5 puncte: extragerea va fi pt 2 console si atat? adica doua bucati, doi castigatori din xxx cati ne-am inscris? sau au un numar mai mare de console pentru extragere?
Bookmarks