Pai o extragere poate sa aiba mai multi castigatori, deci 2 extrageri la fiecare consola, cu un anumit numar de castigatori, ceea ce nu se stie. Ideea e ca o extragere nu inseamna un castigator.
Pai o extragere poate sa aiba mai multi castigatori, deci 2 extrageri la fiecare consola, cu un anumit numar de castigatori, ceea ce nu se stie. Ideea e ca o extragere nu inseamna un castigator.
Probabil nu o sa fiu eligibil, ziceam doar ca am primit aceleasi mail-uri ca restu ce s-au inscris si au platit integral.
Nu-mi blochez 2.000 de lei aiurea. Sunt banii mei munciti pentru PS5.Ori il iau, ori astept. Am prieteni in Spania care au facut precomanda si l-au primit day1 fara sa-si bata capul prea mult, cu 37 retaileri care au oferit precomenzi, in timp ce noi stam la mila Altex si eMag si astia uite ce fac... trist.
Treaba e simpla pentru Altex, vor tine inscrierile deschise cat pot...pt 300 de console.
Si apoi tombola.
Cea mai mare problema va fi returnarea banilor celor necastigatori.
![]()
Poftim:
Altex:
- Standard: Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB, White - 2499.90 RON
- Digital: Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB, Digital Edition, White - 1999.90 RON
Media Galaxy:
- Standard: Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB, White - 2499.90 RON
- Digital: Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB, Digital Edition, White - 1999.90 RON
Daca regulamentul spune 19.11 la ora 23:59, noi care am facut comanda acum, nu ar trebui sa le si primim ?
Fix de asta merita plangere la Protectia Consumatorului:
1. Cand am plasat comanda, statusul aparea "In stoc". Acum apare disponibil din data de 25 noiembrie.
2. Nu au facut informatiile clare. Au pus un banner in descriere. Sa fim seriosi, la ce hype e, cand lumea a vazut "In stoc" a pus direct comanda si a platit. Si eu ma regasesc printre acestia. Asta e, nu am ce face, sunt norocos ca nu depind de banii aia. Nu ma deranjeaza sa stea acolo.
3. La Mecanismul campaniei ei precizeaza ca inregistrarea la tragerile la sorti se fac prin inscrierea numelui, prenumelui, adresei valide de e-mail, nr de telefon, codul produsului si achitarea integrala in avans.
E o chestie de wording aici. Nicaieri nu zice ca inscriere la tombola se face prin plasarea unei comenzi cu statusul "In stoc" si prin achitarea ei in avans. Nicaieri. Plus, avand butonul de "Comanda", ma astept sa comand, nu sa ma inscriu la tombole. De aia nu era butonul de "Inscriere la tombola".
Prind, nu prind consola, plangere fac. Sugerez sa faceti si voi.
EDIT: Nici nu stiu daca era sau nu era bannerul in momentul plasarii comenzii, sincer sa fiu. Eram concentrat pe p[lasarea comenzii cat mai repede.
Statusul comenzii mele de acuma e "confirmata manual"
La mine in email scria asa:
Salut XXXXXX,
Iti multumim pentru comanda cu numarul ATX00000XXXXXXX plasata pe Altex.ro
Acesta este un mesaj automat prin care vrem sa te anuntam ca am inceput pregatirea comenzii tale. Mai jos gasesti si detaliile acestei comenzi.
Sa ne reauzim cu bine,
Echipa Altex
din cate se intelege aici nu scrie nimic de tombola.. dar vine si email al 2-lea in care zice ca m-am inscris si la tombola.. Adevarat o formlare foarte ambigua!...
daca n a facut lumea ss uri la momentul respectiv e cam greu sa ai ceva probe,intre timp s au desteptat dar daca a facut cineva ss uri inainte merge sesizat la anpc
Cei care au prins faza cu precomanda, puteti da un copy/paste aici?
Am sunat la Altex local, cred ca mi-au raspuns defapt de la Media Galaxy pentru ca ei sunt singurii in Craiova.
Ei nu au acces din magazin sa vada informatiile despre comanda.
Nici nu e nevoie de ss inainte.
Avem mail-ul de la ei in care zic ca pregatesc comanda iar dupa al doilea mail in care defapt ne-am inscris la tombola.
Bookmarks