Domnilor acuma este momentul,de ce atâtea mailuri la protecția consumatorului,la oficiul național pentru jocuri de noroc,la x la y,eu propun sa luați tortele și furcile și sa vizitați magazinele altex din toată tara,sa se audă de la noi și pana în America ca nu te pui cu romanii ce vor sa cumpere un ps5!Gloata sa fie cu voi!Doamne ajuta!
E cineva care dupa toata ameteala asta creata de Altex va comanda consola si va participa la tombola ? Merita incercarea, chiar si cu niste bani blocati, dar cu remarca ca exista posibilitatea de a castiga la tombola ?
Ai ca si mine de la Flanco, am sperat si eu cand am vazut AWB-ul generat mai ales la ora aceea de 14 ca va veni sigur maine, eu am sunat la Flanco si mi-au zis ca nu vor pleca abea de luni, iar Sameday lucreaza doar pentru eMAG pe weekend din spusele celei de la firma de curierat.
Greu sa-i multumesti pe toti....
In 18 toti erati aici...Altex NR.1...jos palaria....asa DA....etc.
In 20 LUATI FURCILE SI SA LE DAM FOC.....
Mie mi-au spus ca cei de la curier au preluat comanda si urmeaza sa o trimita in 3-5 zile lucratoare. Pe site, la comenzile mele, apare in continuare cu statusul "aprobata"
https://www.avocatoo.ro/blog/poate-f...MHQC1kQlldpDXk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cum isi fac unii reclama...(la autorul articolului ma refer).
La fel ca multi altii se abereaza in acel articol...mult!
Se leaga toata lumea de acel banner care nu era...a fost de la inceput doar ca pozitionat in oagina produsului si de fapt nimeni nu a vazut ca erau preocupati sa dea click pe adauga in cos si sa plateasca. Apoi a aparut unul care a facut un SS cu ce i a convenit lui, ca vai de mine nu era nici un banner. Au fost de la inceput doar ca pozitionate in alta parte.
Bookmarks