Au aparut pe flanco anumite accesori
EDIT
Consolele tot nu sunt disponibile
Anuntati la timp cand apare ceva, nu tineti secret. Am actualizat primul post. Daca mai e ceva de adaugat, scrieti.
Au si Pulse 3D (stoc epuizat de cand il urmaresc) dar nu apare in search deocamdata: https://www.flanco.ro/casti-wireless...station-5.html
am sunat la flanco la numarul de pe site si mi au spus ca de abia de saptamana viitoare vor contacta persoanele care s au inscris poate unii dintre voi stiati uni poate nu dar am vrut sa va spun si voua ghinionistilor care nu au precomandat o consala la fel ca mine
Petru, poti incerca sa te inregistrezi si tu pe https://www.flanco.ro/afla-primul-consola-sony-ps5 - in caz ca nu ai facut asta deja. Inca urmaresc cu interes pe la fiecare magazin noi informatii, dar pana acum nu am avut prea mare success.
din ce bag de seama cele mai mari sperante sa prind o consola pe 19 le am de la altex/media galaxy
sunt inregistrat de o luna da ceea ce ma enerveaza cel mai tare este cum trateaza flanco aceasta lansare adica tu mai astepti inca 4 zile dupa ce se lanseaza consola ca deabia sa ne contactezi pe cei care s au inregistrat ...mi se pare bataie de joc da hai
Eu astept Gamers, au facut treaba buna cu XSX. Daca mai are cineva preorder la ei pentru PS5, rog sa ii mai spamati si voi, eu ma simt prost ca din Octombrie le tot dau mesaje si mail-uri cu “sigur o sa ajunga ? sigur primiti?”
Fiind saptamana de lansare, ma astept totusi la un semn azi maine.
De ce mai exista Flanco? Daca Emag domina piata online prin cele mai bune servicii, iar Altex are magazine peste tot din care cumpara cine vrea sa mearga fizic in magazin, Flanco ce rol are in lumea retail-ului romanesc?![]()
salut. si eu m-am inscris la ei, dar intrebarea este , dupa cele 4 zile in plus de asteptare, ne suna sa ne spuna daca mai au pe stoc sau nu?![]()
PS5 nu va fi disponibil pe raft nicaieri "on launch day", adica 19 Noiembrie. (daca tot e sa citim complet informatia)
Va fi din 20 in limita stocului.
Bookmarks