Dintre cei care ati primit apelul de la Altex, ati primit acel mail pentru plata? Mie mi-au zis ca ar trebui sa il primesc pana azi, dar nu am primit nimic.
Si eu am fost sunat vineri, dar inca nu am primit mail-ul.
Teoretic in cursul zilei de astazi (luni), ar trebui sa trimita mailul pt a efectua plata.
Daca inteleg bine... astia care ati fost sunati, sunteti dupa cele 660 din tombola.. au mai venit unitati si sunteti sunati sa confirmati ca mai vreti inca.
Deci.. daca am numaru' 4280, inseamna ca.. mai sunt peste 3000 in fata mea![]()
Extra garantie nu se poate face la orange pentru ps5:
Salut,
Din pacate, nu, Ca varianta alternativa, poti face asigurare dispozitivului (telefon, modem sau tableta). Uite aici https://www.orange.ro/servicii/asigurare/ toate informatiile. Daca ai neclaritati, te rugam sa ne spui.
Catalina - Orange Facebook Team
Eu am numarul de ordine 167, deci au inceput de la 1 cu numerele de ordine. Asta inseamna ca ai fix 4279 de comenzi unice cu prioritate in fata ta. Sunt totusi destui care au dat mai multe comenzi, deci numarul de useri unici poate fi putin mai mic, dar totusi mai aproape de 4000 decat de 3000.
Am fost sunat si eu de Altex vineri. Am confirmat ca inca doresc sa comand si i-am sunat si eu astazi pentru ca nu am primit inca link-ul. Persoana din call center a spus ca inca nu au fost generate si trimise aceste linkuri.
@jetssskii poate nu am scris destul de clar. Au luat toti participantii, i-au bagat in tombola, au extras castigatorii si apoi au dat numere de ordine celor ramasi necastigatori. Deci nu exista nicio comanda castigatoare cu numar de ordine.
Am primit acum mail ul pentru plata. Link valabil 48 ore. Statusul comenzii care a fost anulata este acum "Plata in asteptare".
Puteti sa ne ziceti cei care au primit emailuri de la altex cam ce numere de ordine aveti ? Sa avem o idee vaga despre cat avem de asteptat?
Bookmarks