https://www.amazon.co.uk/gp/product/...3-7bc79d9c8b60
eu cred ca este teapa la 100lire
Dispatches from GanJieTaiShangMaoYouXianGongSi
Sold by GanJieTaiShangMaoYouXianGongSi
Just launched
Putin spus shady![]()
Nici nu vreau sa ma gândesc cate tepe se dau acum aproape ca la orice lansare + nu as cumpăra de la un bisnitar acum nici cu 2600 sper sa rămână cu ele dar sunt care i-a încărcat pe smecherasi.
Cea de pe amazon la 100 e replica... au răspuns cei de la amazon celor care i-au întrebat
Doar ca imi apare dispached din polonia si acum ultima oprire o arata din brno ca a plecat...nush de ce nu a plecat din DE
PS ...Later Update...Vecses..Hungary
deci cam asta ar fi traseul..cica pana pe 15 ar ajunge...dar daca e la unguri nu ar mai trebui sa fie mult...asta e statia de incarcare...faza e ca tot cu transport ma ajunge undeva la 42 eur...deci cam 200 ron..ea pe site e vanduta la 35.89
Pentru norocosii de mana a 2-a de la tombola, daca maine produsele vor fi in stoc, presupun ca si maine se incepe livrarea nu? Intreb pentru pareri ca nu mai am rabdare.....
din cate am inteles, cei ce nu au castigat in prima runda, ar avea prioritate in a doua runda si ar trebui sa ne si notifice pe mail
Sper sa le trimită mâine..stau f prost cu răbdarea, nu știu cum am rezistat de pe 19 până acum . Am fost f aproape să cumpăr la 4000 Ron. Deci...
Bookmarks