Avem chat pe forum, vorbiti acolo: Console Games - ChatBox.
Avem chat pe forum, vorbiti acolo: Console Games - ChatBox.
Iar aia cu 6599, eu cred ca ii cumpara lumea din greseala si dupa anuleaza comanda, e un tepar care ar trebui banat de emag
Nu imi vine sa cred ca e aproape 3 si nimic... ca sa iti pierzi toata ziua si cand o sa urce dc nu prinzi sa iti redirectionezi toti nervi catre emag/orange. Sper sa nu gandeasca tot o tombola ceva gen Altex.
Iar teparul ala de la mobi cu consola lui la 6599, oare nu putem face reclamatie catre emag sa il scoata?
iar oferta de 6500....ok. Ori Emag isi bate joc de toata lumea, ori cineva isi bate joc de Emag...
Salut, stie cineva daca se poate achita si cu card de emag in rate pt ps5? si daca da cum se foloseste ? am facut o simulare pe site si desii apare o oferta pt 12 rate la 120 lei (exemplu) ma lasa sa platesc cu el dar nu apare ca ar fii in rate.
Asta se selecteaza ulterior?
Stiu ca suna cum suna ca am card si nu stiu cum mergedar l-am luat de 4 luni si nu l-am folosit vreodata.
Guys va rog sa terminati cu discord si alte linkuri de genu. Urmatoarul care posteaza asa ceva va lua o pauza de 7 zile de aici![]()
Mi-a aparut, am dat finalizare comanda si mi-a zis stoc epuizat. Asa de putine au fost?
Si eu cand s-apas finalizare, m-a scos. 5 secunde a durat toata treaba. Nu are cum... Daca asta a fost campania eMag, ma las pagubas cu ei.
Bookmarks