Deci sa inteleg ca pe viitor, cand o sa existe stocuri, noi vom avea prioritate in a cumpara? Adica eu am nr 80, inseamna ca o sa fiu al 80 care poate comanda sau care ii faza?
Deci sa inteleg ca pe viitor, cand o sa existe stocuri, noi vom avea prioritate in a cumpara? Adica eu am nr 80, inseamna ca o sa fiu al 80 care poate comanda sau care ii faza?
De aia 100 de lei merita luat un card de playstation store de fix 100 de leiPlatesti 15 lei transportul si gata !
![]()
se pare ca abia in februarie este lotul pentru romania, asa am primit informatii de la Altex.
sa glumim un pic , oare SONY nu sufera ca a gresit pretul la ps 5 < cand vede la ce sume se vand instant si la comecianti oficile dar mai ales ebay si alte situri cu niste valori cu cel putin 50 % peste pretul lor ?
Prin aceasta declaratie:
"La urmatoarele livrari de PlayStation 5 vom prioritiza participantii la tragerea la sorti in ordinea inregistrarii comenzilor."
Inteleg ca participantii pierzatori vor fi contactati in prealabil pentru validare comanda, nefiind necesara "vanarea" pe site - Gresesc?
mai bine ii intrebi direct pe ei, nu tragi concluzii logice.
nu de alta dar vreo cateva sute de oameni au mai tras recent concluzia ca daca scrie produs in stoc si se pune in cos si plateste in avans inseamna ca au cumparat consola, dar s-au trezit inscrisi la o tombola asa ca....
Mesaj din partea Altex:
"Functie de viitoarele aprovizionari de stoc vom contacta telefonic participantii care nu au castigat conform numarului de prioritate si pentru cei care isi doresc consola vom reface comenzile. Numai bine!"
Nu e clar. Eu inteleg ca din cei care o sa dea comanda, o sa fie prioritizati in ordinea participarii de acum. Nu stiu daca o sa contacteze pe cineva, asta ar insemna sa le dea sanse 0 celorlalti sa mai prinda vreun an sau mai mult vreo consola.
Later: Hmm, da, pare ca e cum zici tu conform mesajului de mai sus.
Aaaahhh ce bine . Noroc ca mi-au dat si mie mesaj / email:
"La urmatoarele livrari de PlayStation 5 vom prioritiza participantii la tragerea la sorti in ordinea inregistrarii comenzilor.
Comanda ta are prioritatea numarul 5540."
Sunt atat de entuziasmat. Sigur am sanse sa cumpar una, cu banii pe care i-am salvat pentru asta...candva, la anu, daca am noroc, sa joc si eu jocurile pe care le-au jucat oamenii cu un an in urma.
Sunt persoane care spun ca ce ca si lansarile trecute au fost la fel...imi rezerv dreptul sa nu le impatasesc parerea.
Bookmarks