Cei cu comenzi de azi de la emag, vi s-a schimbat statusul comenzii din plata acceptată?
Cei cu comenzi de azi de la emag, vi s-a schimbat statusul comenzii din plata acceptată?
Nope, dar am sunat la ei sa aflu mai multe detalii dupa ce am mai citit pe aici si mi-a transmis ca e rezervata, dar nu imi poate spune un timp de livrare fiindca nu le au, maine cica ar ajunge la ei in depozit si m-ar suna inapoi sa imi zica daca vine weekend/saptamana viitoare, duck knows, nu mai inteleg nimic.
Mai sunt fabricate in China? Poate deaia este problema cu stocul. Toate electronicele au avut de suferit anul asta. Xbox nu se gaseste, Playstation nu se gaseste, placi video nu se gasesc, nici AMD nici Nvidia. Trist![]()
A zis cineva ca prin ianuarie următorul stoc.. în magazine eu zic ca vor fi prin martie aprilie.
Bafta la toti
Deci practic au fost probleme cu stocurile la eMag? Nu întreb de cei care au comandat mai mult de o consola.
Altex: Expedierea dvs. 1012442 a fost incarcata la curier.
Va multumim. Echipa
Altex. Detalii la telefon...
Azi livreaza.
Acum ca a trecut si cel de al doilea val....ca o recapitulare la ce am avut pana acum ca si stocuri si poate mai stiti voi ceva noutati:
- Altex - primul stoc Nov. - tombola 600 buc - al doilea stoc Dec. - ~400 buc prioritate inscrisi tombola - al treilea stoc anul asta (prioritari cei inscrisi la tombola), stie cineva?
- Emag - primul stoc - precomenzi Nov. - al doilea stoc, 10 Dec. - al treilea stoc, ceva sanse in 2020?
- Flanco - primul stoc Nov. - al doilea stoc?
- Orange - primul stoc Nov. - al doilea stoc Dec. - al treilea stoc anul asta?
- Evomag - primul stoc Nov. - al doilea stoc?
Cel putin acolo ai avut o sansa sa cumperi consola, nu sa stai si sa dai refresh la secunda...
LE: am dat reply fara quote. Context: altex vs emag.
- Emag - primul stoc - precomenzi Nov. - al doilea stoc, 10 Dec. - al treilea stoc, ceva sanse in 2020?
Emag mi-a zis la telefon ca in Ianuarie primesc
Microsoft a a zis ca in Aprilie or sa fie suficiente. Probabil la fel o sa fie si cu Sony, sau delay 1-2 luni
La flanco ce se mai aude ? Zicea cineva de aici ca i-au reactivat comanda de pe 19 noiembrie, pe 10 decembrie. Am vazut si un screenshot deci e legit treaba, dar intrebarea e oare cand baga pe site sa cumparam.
CHIAR acum 2 minute au finalizat comanda la flanco. Ieri imi facturasera doar Controlerul iar acum au facturat si consola. As sta cu ochii pe flanco! Daca vor intra stocuri, vor intra soon.
FUN FACT: Ieri primisem email de la ei cu comanda si etc. In body la email apareau ambele produse, controller si consola. In factura atasata la email, aparea doar controller. Sun la baietii de la flanco si ii intreb care e treaba. Imi spune nenea ala...stii ..ca...nu avem consola pe stoc. PAI , poate nu o aveti voi pe stoc dar tot de la voi m-a sunat cineva pe 20 noiembrie sa ma intrebe daca tine sau nu comanda activa penru stocurile din 10 decembrie. Acum de ce ati facturat si trimiteti controllerul daca nu aveti console? Si nenea ala foarte atacat..pai nu stiu. Pai, daca tu nu stii, cine? Pai...daca asa vi s-a spus ca pe 10, inseamna ca pe 10. M-am lasat bagubas si am zis bine bine, mai astept o zi si vad ce se intampla.
da..nu stiu ce sa Zic alex...cred totusi ca the average joe de la telefon nu are toate informatiile, dovada ca am sunat si eu ieri si ai vazut ce mi-a spus. totusi nu ar fi rau pt cei care nu au prins inca o consola, sa stea cu geana pe flanco.
Bookmarks