Acum 3 ani am prins Pro la 1390. S-au scumpit mult și alea simple, am luat acum 4 ani cu 950 in PS4 phat. Nu se mai găsesc la preturile alea..
Acum 3 ani am prins Pro la 1390. S-au scumpit mult și alea simple, am luat acum 4 ani cu 950 in PS4 phat. Nu se mai găsesc la preturile alea..
Doar ce am dat cu 850 un Pro cu garanție până octombrie. Deci preturi bune găsești daca cauți atent. Daca mai vin cateva sute de PS5-uri pe la magazine o sa mai apară anunțuri
Astea sunt preturile reale pentru console. Acum 2 ani in noiembrie/decembrie se vindea PS4 slim cu 3 jocuri la 950 de lei. Deoarece cu trecerea timpului valoarea electronicelor nu creste, ci scade, asta trebuie sa fie pretul de referinta pentru o consola.
Daca vrei sa dai 1100 de lei pe un PS4 Pro de pe Olx vechi de cativa ani cand pretul lui nou este / ar trebui sa fie 1400, go for it.Un criteriu personal e sa cumpar electronice fara garantie doar daca sunt la jumatate fata de pretul lor in magazin. Un Pro pe olx nu ar trebui deci sa coste mai mult de 750 de lei, iar un PS4 normal nu mai mult de 425 - cu 3 jocuri. Evident ca nu gasesti pentru ca Sony tine cu dintii de preturi de 2 ani incoace, asa ca cel mai intelept e sa mai astepti.
Cam ce cantitate de console credeți ca este necesară pentru a asigura nevoile gamerilor reali? 10.000? 15000 buc?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Exista in jur de 100 de milioane de playeri activi pe PSN. Nu am facut studii de piata, dar daca jumatate din ei vor un PS5, Sony ar fi trebuit sa aduca 50 de milioane de bucati la lansare, nu... 4 milioane.
Buna seara, eu am o intrebare. La achizitia unei console Ps5 pe Altex se poate selecta si plata cu numerar la livrare?
MOmentan nu este stoc disponibil. Ce a fost, a fost doar cu plata cu card.
Poate va fi posibil, cand va apare iar stoc...
Salut, sunt curios, a comandat cineva consola de pe StockX? Pretul e undeva pe la 840 USD cu transport din cate vad.
Eu. Fix azi mi-a ajuns consola. A durat 8 zile din momentul plasarii comenzii - transport prin UPS. Costul a fost in jur de 3080 ron (varianta digitala) cam cu 900-1000 mai putin decat vor afaceristii de pe Olx. StockX e de incredere, e a 4-a comanda pe care o dau la ei si nu am avut niciodata probleme. Singura faza ar fi garantia dar am vazut pe reddit ca se incadreaza sub Sony manufacturing cu garantie de 1 an.
Guys, va mai rog odata sa nu mai postati astfel de anunturi unde se vede de pe luna ca-i teapa![]()
Te referi la StockX? Te asigur ca nu este teapa. E chiar o platforma prin care te asiguri tocmai ca nu este teapa prin sistemul lor de verificare. Poti sa te documentezi singur. E pentru comertul cu articole rare (in special sneakers) prin care vanzarorul cere o anumita suma de bani, tu poti sa licitezi sau sa dai buy out. Dupa articolul este trimis catre stockX, ei il verifica si daca totul e legit il expediaza catre tine.
Inainte sa dati verdictul ca totul este teapa ar fi mai ok sa va documentati. Daca in schimb te refereai la alt anunt, atunci imi cer scuze.
Casti Gaming Wireless PlayStation 5 (PS5) Pulse 3D, White
Pe stoc la Altex & Mediagalaxy
https://altex.ro/casti-gaming-wirele...m_campaign=aff
https://mediagalaxy.ro/casti-gaming-...pNzMOJgLqSsrcY
daca tot baga digital in ultimul timp, poate o sa incepe sa sune si la altex pentru digital, cine stie. Ar fii bine
Bookmarks