Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 204 of 408 FirstFirst ... 104 154 194 202 203 204 205 206 214 254 304 ... LastLast
Results 4,061 to 4,080 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4061 SP
    Junior Member Area51's Avatar
    Acum 3 ani am prins Pro la 1390. S-au scumpit mult și alea simple, am luat acum 4 ani cu 950 in PS4 phat. Nu se mai găsesc la preturile alea..

2. #4062 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Doar ce am dat cu 850 un Pro cu garanție până octombrie. Deci preturi bune găsești daca cauți atent. Daca mai vin cateva sute de PS5-uri pe la magazine o sa mai apară anunțuri

3. #4063 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Area51 View Post
    Acum 3 ani am prins Pro la 1390. S-au scumpit mult și alea simple, am luat acum 4 ani cu 950 in PS4 phat. Nu se mai găsesc la preturile alea..
    Astea sunt preturile reale pentru console. Acum 2 ani in noiembrie/decembrie se vindea PS4 slim cu 3 jocuri la 950 de lei. Deoarece cu trecerea timpului valoarea electronicelor nu creste, ci scade, asta trebuie sa fie pretul de referinta pentru o consola.

Daca vrei sa dai 1100 de lei pe un PS4 Pro de pe Olx vechi de cativa ani cand pretul lui nou este / ar trebui sa fie 1400, go for it. Un criteriu personal e sa cumpar electronice fara garantie doar daca sunt la jumatate fata de pretul lor in magazin. Un Pro pe olx nu ar trebui deci sa coste mai mult de 750 de lei, iar un PS4 normal nu mai mult de 425 - cu 3 jocuri. Evident ca nu gasesti pentru ca Sony tine cu dintii de preturi de 2 ani incoace, asa ca cel mai intelept e sa mai astepti.

4. #4064 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Cam ce cantitate de console credeți ca este necesară pentru a asigura nevoile gamerilor reali? 10.000? 15000 buc?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. #4065 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Exista in jur de 100 de milioane de playeri activi pe PSN. Nu am facut studii de piata, dar daca jumatate din ei vor un PS5, Sony ar fi trebuit sa aduca 50 de milioane de bucati la lansare, nu... 4 milioane.

6. #4066 SP
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Exista in jur de 100 de milioane de playeri activi pe PSN. Nu am facut studii de piata, dar daca jumatate din ei vor un PS5, Sony ar fi trebuit sa aduca 50 de milioane de bucati la lansare, nu... 4 milioane.
    Eu mă refeream la România, am omis sa precizez

Sent from my iPad using Tapatalk

7. #4067 SP
    Junior Member RobertoSergiu's Avatar
    Buna seara, eu am o intrebare. La achizitia unei console Ps5 pe Altex se poate selecta si plata cu numerar la livrare?

8. #4068 SP
    Junior Member wasea's Avatar
    MOmentan nu este stoc disponibil. Ce a fost, a fost doar cu plata cu card.
    Poate va fi posibil, cand va apare iar stoc...

9. #4069 SP
    Junior Member se7en7's Avatar
    Salut, sunt curios, a comandat cineva consola de pe StockX? Pretul e undeva pe la 840 USD cu transport din cate vad.

10. #4070 SP
    Junior Member AndreiO's Avatar
    Eu. Fix azi mi-a ajuns consola. A durat 8 zile din momentul plasarii comenzii - transport prin UPS. Costul a fost in jur de 3080 ron (varianta digitala) cam cu 900-1000 mai putin decat vor afaceristii de pe Olx. StockX e de incredere, e a 4-a comanda pe care o dau la ei si nu am avut niciodata probleme. Singura faza ar fi garantia dar am vazut pe reddit ca se incadreaza sub Sony manufacturing cu garantie de 1 an.
    Attached Images Attached Images 085be200-71fb-4953-b786-070ffa4745c4.jpeg

11. #4071 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, va mai rog odata sa nu mai postati astfel de anunturi unde se vede de pe luna ca-i teapa

12. #4072 SP
    Junior Member AndreiO's Avatar
    Te referi la StockX? Te asigur ca nu este teapa. E chiar o platforma prin care te asiguri tocmai ca nu este teapa prin sistemul lor de verificare. Poti sa te documentezi singur. E pentru comertul cu articole rare (in special sneakers) prin care vanzarorul cere o anumita suma de bani, tu poti sa licitezi sau sa dai buy out. Dupa articolul este trimis catre stockX, ei il verifica si daca totul e legit il expediaza catre tine.

Inainte sa dati verdictul ca totul este teapa ar fi mai ok sa va documentati. Daca in schimb te refereai la alt anunt, atunci imi cer scuze.

13. #4073 SP
    Quote Originally Posted by AndreiO View Post
    Te referi la StockX? Te asigur ca nu este teapa. E chiar o platforma prin care te asiguri tocmai ca nu este teapa prin sistemul lor de verificare. Poti sa te documentezi singur. E pentru comertul cu articole rare (in special sneakers) prin care vanzarorul cere o anumita suma de bani, tu poti sa licitezi sau sa dai buy out. Dupa articolul este trimis catre stockX, ei il verifica si daca totul e legit il expediaza catre tine.

Inainte sa dati verdictul ca totul este teapa ar fi mai ok sa va documentati. Daca in schimb te refereai la alt anunt, atunci imi cer scuze.
    El se referă la OLX nu la ce ai pus tu....

14. #4074 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu. Ma refer la postarea de pe olx cu teapa, pe care am sters-o.

15. #4075 SP
    Member bdevil's Avatar
    Casti Gaming Wireless PlayStation 5 (PS5) Pulse 3D, White

Pe stoc la Altex & Mediagalaxy

https://altex.ro/casti-gaming-wirele...m_campaign=aff
    https://mediagalaxy.ro/casti-gaming-...pNzMOJgLqSsrcY

16. #4076 SP
    Junior Member brocu's Avatar
    nu s a anutat nmc despre vreun posibil stoc?

17. #4077 SP
    Junior Member 4est's Avatar
    azi au inceput sa bage pe stoc. Cel putin amazon.it
    am prins un ps5 dar digital!

18. #4078 SP
    Member jetssskii's Avatar
    daca tot baga digital in ultimul timp, poate o sa incepe sa sune si la altex pentru digital, cine stie. Ar fii bine

19. #4079 SP
    Junior Member vicosx12's Avatar
    Quote Originally Posted by 4est View Post
    azi au inceput sa bage pe stoc. Cel putin amazon.it
    am prins un ps5 dar digital!
    Eu nu am gasit stoc pe amazon.it. Ai un link cu pagina produsului?

20. #4080 SP
    Member Para81's Avatar
    Nu mai este pe stoc.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.