Cumperi de pe Olx, eu acolo l-am dat pe al meu cu 1000 RON. Nu te pune nimeni sa dai 1800 in magazin, este prea mult.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sincer, daca nu ati mai avut nici o consola puteti lua lejer un ps4, mai ales ca aveti un catalog de jocuri imens din care sa alegeti. Nu zis si de preturile jocurilor de ps4(pe care le puteti lua secon-hand de pe olx) care nu se compara cu ce preturi au cele de ps5 si pe langa asta nici nu sunt multe exclusivitati pt ps5. Dai 700 pe un ps4 si il tii 2 ani, ai jocuri pt el la 50 ron gramada si iei 5-ul dupa cand apar jocuri exclusive si mai scade si pretul la cele ce apar acum
Si daca ai strans bani sa iti iei ps5 mi-e greu sa cred ca ai un tv capabil care sa scoata tot ce poate 5-ul. Eu m-am interesat un pic si un tv 4k cu hdmi 2.1, cu review-uri bune e de la 4 mii de lei in sus...
Defeaba ai 144hz, PS5 stie doar de 120 si nu sunt decat 2-3 jocuri noi care au activat 120hz-ul.
Deci, monitorul tau e useless. Ani de-acum vei juca jocuri de PS4 la 60hz.
Dumneata ai citit ce am scris eu? Eu am luat consola la PRECOMANDA, in Septembrie. Crede-ma ca a durat fix 5 minute totul.
Si da, este un adevar, LA ORA ACTUALA, nu este mare diferenta. Inca joci jocuri locked la 30fps, jocuri de PS4.
Foarte putine au primit patch-uri de PS5, vezi God of War care arata si se misca demential in 60fps dupa unlock.
Căști Sony ps5 pe stoc la Altex. https://altex.ro/casti-gaming-wirele...ASPS5WSHPULSE/
Bookmarks