la fel si eu,am gasit vreo 5-6 anunturi la preturi rezonabile si cand am sunat erau nr gresite,deci probabil daca ti se pare ca e prea bine sa fie adevarat chiar asa e
la fel si eu,am gasit vreo 5-6 anunturi la preturi rezonabile si cand am sunat erau nr gresite,deci probabil daca ti se pare ca e prea bine sa fie adevarat chiar asa e
Salut! Se mai stie ceva de noile stocuri de PS5 (preferabil digital)? Din cate am inteles pe 10 poate le vedem? M-am gandit sa urmaresc emag-ul, ma gandesc ca de la Altex nu se merita sa incerc, ca n-am dat comanda inainte si nu sunt prioritar.
Stie cineva daca exista vreo sansa sa apara maine console pe emag avand in vedere ca e zi aniversara?
Am si eu o curiozitate.Cei care sunteti dispusi sa dati supra pret pe consola: 3000 si peste, le luati pt voi sau la presiunea copiiilor? Pt copii as intelege....altfel ma depaseste fenomenul.
Ma gandeam ca poate exista sansa sa le fi patrat pt maineavand in vedere ca nu au avut nimic pe stoc pana acum...
Americanii primesc saptamanal stocuri din ce mai vad pe ytsunt destui care fac liveuri incercand sa cumpere...
Samsari de PS5 de pe olx nu mai lasa si ei din pret , vor toti sa vanda la supra pret sa se imbogateasca sa isi cumpre bmw'uri si vile la snagov.
Pai nu cumpara de la ei, mai bine îți iei tu BMW și vila în Snagov acum din banii pe care i-ai strâns pt PS5, și îți iei PS5 in 2 luni când e în stoc peste tot.
Eu tot aud chestia asta cu ,, iti iei in martie, aprilie,,dar la cum se vad lucrurile, nici in jumate de an nu pare sa fie suficiente. Nu am auzit de ceva crestere impresionanta a capacitatii de productie... iar cererea e foarte departe de a fi acoperita. Cam 1 din 10 dintre cati cunosc ca vor ps5 acum au facut rost, si asta la precomanda,
Lol. Pai asta pt ca pe lângă precomanda au venit doar alte 1000 de console in Romania. O sa apuce toată lumea acum de Crăciun, cel puțin cei disperați, cei de aici.
Atunci e simplu, mai pui cam 1000 lei acum și găsești un "samsar" serios pe olx care sa iti vândă consola sigilata (cu factura și garanție la altex/emag) pe la 3500 și aia e. Dacă viitorul suna asa sumbru. Numai ca din ce vad, ofertele alea la 3500 sunt rare și multe sunt țepe sa ia bani în avans de transport și apoi nu mai trimit nimic..
Oricum nu iau de la samsari , ei pot sa puna ce pret vor - cand o fii in stoc la magazin cumparam
Guys, va rog sa respectati regulamentul cand postati
20. Nu postati simple link-uri (URL-uri), imagini sau link-uri la imagini fara sa scrieti o mica descriere sau ce anume este prezentat in acel link sau imagine.
Un articol care mie mi-a plăcut, explica situația cu stocurile și cum e cu cererea și oferta și de ce samsareala de care se plâng toți e un lucru normal și de așteptat. Vorba aia, dai un ban sa stai în față.
https://cavaleria.ro/video-de-ce-nu-...xbox-series-x/
De ce dai link la asa ceva? Trebuie sa fi client British Telecom. E pentru abonatii lor:
PlayStation 5 from BT - BT Community“By making PS5 available to our BT broadband and EE mobile customers, we’re able to offer them the very latest experiences in gaming. When combining the PS5 with the ultra responsive, super-fast connectivity that BT Full Fibre delivers, customers really will enjoy an amazing gaming experience,”
Avem romani in UK care probabil au abonament, dar ii amagiti pe ceilalti/cei din tara daca nu dati informatia completa.
Ramane valabil: aveti rabdare pana se refac stocurile la noi. E cel mai simplu asa.
Rabdare mah baieti. Poate ca-s eu ardelean si nu ma agit atat de repede. Nu intra zilele in sac manca-l-ar amanetlul ps5. Si daca intra zielel in sac sigur nu te salveaza ca ai un ps5. O sa vina zilele cand se vor gasi peste tot in toate magazinele. Daca alimentati piata neagra si cumparati la supra pret zilele alea o sa fie mai indeoartate. Pt ca "baietii" o sa constate ca merge afacerea. Din pacate isteria asta va face ca si jocurile de ps5 sa isi mantina pretul ridicat inca mult timp. Doar nu iti iei ps5 si nu iti iei si jocuri. Eu unul nu ma asteptam la nebunia asta, nici nu ma alatur ei. Raman la batranul meu ps4 care inca duce multe jocuri bune pe care nu le-am jucat si le gasesc la preturi de oameni normali.
Bookmarks