Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 240 of 408 FirstFirst ... 140 190 230 238 239 240 241 242 250 290 340 ... LastLast
Results 4,781 to 4,800 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4781 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Quote Originally Posted by lakonyk View Post
    SIncer pentru mine nu face prea mare diferenta. Dar daca tot exista oportunitatea ca cineva care chiar vrea cu disk sa primeasca, nu vad de ce nu as ajuta. Eu iau toate jocurile digital si avand in vedere ca datorita forumului am reusit sa prind, am zis ca nu strica o fapta buna. Karma and all
    Frumos, din pacate si eu as vrea tot digital.

2. #4782 SP
    Junior Member Yuzan's Avatar
    Am comandat de pe StockX si mi-a venit ieri consola Digital Edition - 24.02.2021 - toate sigiliile in regula si fara probleme la rularea consolei. Am prins-o la 2700 lei.

Bafta!

3. #4783 SP
    Member Para81's Avatar
    cand ai comandat ?

4. #4784 SP
    Pe 17 februarie. 7 zile - au trecut repede si totul a mers (si merge) brici.

5. #4785 SP
    Member Para81's Avatar
    Quote Originally Posted by Yuzan View Post
    Pe 17 februarie. 7 zile - au trecut repede si totul a mers (si merge) brici.
    este varianta europa sau US?

6. #4786 SP
    Junior Member andvav86's Avatar
    Și total cât te-a ajuns? Transport, taxe, etc?

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #4787 SP
    Varianta EU (apare in descriere EU Plug) pentru a sti ce fel de stecher are. M-a ajuns undeva pe la 3030 lei (50 dolari s-au dus pe verificare colet si transport - which i'm more than fine with it!).

8. #4788 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Ce bataie pe ei...
    Attached Images Attached Images untitled.png

9. #4789 SP
    Junior Member mikucean's Avatar
    salut! cei care ati platit zilele astea consola ps5 de la altex. ati mai primit vreun voucher? ca un baiat pe la pagina ~230 asa zicea

10. #4790 SP
    Junior Member G-MaN's Avatar
    unora dintre resellerii de la emag le mai plătești și transport!

11. #4791 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by G-MaN View Post
    La ce oferta de nerefuzat au, transportul e un nimic.

12. #4792 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Quote Originally Posted by G-MaN View Post
    Își iau enorm de multe țepe și așa au transportul asigurat

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. #4793 SP
    Junior Member gabeylo's Avatar
    Quote Originally Posted by mikucean View Post
    salut! cei care ati platit zilele astea consola ps5 de la altex. ati mai primit vreun voucher? ca un baiat pe la pagina ~230 asa zicea
    Salut. Mi-a ajuns consola azi. Luni cand am fost sunat de o dna de la Altex, mi-a transmis ca voi mai primi un cod promo de 100 ron. Insa nu s-a intamplat. S-o fi referit la ala pe care l-am primit deja dupa lozul "necastigator". Insa totul bine, a ajuns consola!

14. #4794 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Din cate am inteles, o sa vina peste cateva zile.

Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk

15. #4795 SP
    Junior Member adisef's Avatar
    Am primit si eu astazi consola. Cu fancurier. Aveam nr.1500 si un pic la Altex. Nu am primit insa acel voucher. La telefon am fost sunat luni si imi spunea ca o sa primesc si un voucher de 100 lei.

16. #4796 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Quote Originally Posted by adisef View Post
    Am primit si eu astazi consola. Cu fancurier. Aveam nr.1500 si un pic la Altex. Nu am primit insa acel voucher. La telefon am fost sunat luni si imi spunea ca o sa primesc si un voucher de 100 lei.
    Alea cred ca se trimit pe mail. Asa a fost cand am primit data trecuta. Din ce am văzut la alții ziceau ca se vor trimite dupa ce primește lumea consolele. Răbdare!

17. #4797 SP
    Junior Member Redefine07's Avatar
    Salut , cum a venit consola ambalata , intr-o alta cutie sau doar cutia consolei si atat ? (P.S , maine ar trebui sa-mi ajunga si mie consola nr.1700+)

18. #4798 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Datile trecute au venit ambalate in cutie suplimentară

19. #4799 SP
    Member clax_117's Avatar
    S-a umplut OLX de consolele participantilor la asa zisa tombola altex/mg . Si unii dintre voi ii laudati si aveti impresia ca au gestionat cel mai corect criza stocurilor. Penibil!
    LE : Nu sunt frustrat, am consola luata anul trecut la precomanda, dar nu mi se pare deloc ok ce face altex . sunt multi care nu au dorit sa participe la mizeria aia de tombola si acum chiar isi doresc consola , dar din pacate altex trebuie sa onoreze lista de asteptare a bisnitarilor

20. #4800 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Si cum ai vrea sa ghiceasca Altex ca tu iei consola pentru tine sau ca s-o revinzi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.