Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 230 of 408 FirstFirst ... 130 180 220 228 229 230 231 232 240 280 330 ... LastLast
Results 4,581 to 4,600 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #4581 SP
    Member Para81's Avatar
    Eu am sunat astazi si a fost confirmata cmd de Orange la telefon dupa verificare, a zis ca dureza 3-4 zile lucratoare. Acum nu stiu ce sa mai zis... cmd data sambata la 14:58.

2. #4582 SP
    Junior Member Jose's Avatar
    eu la altex am numarul peste 2000 si tot am fost sunat azi.... ciudat

3. #4583 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    de unde au altex atatea console si emag 0 barat

4. #4584 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Quote Originally Posted by dragos2804 View Post
    M au sunat cei de la Orange acum 5 minute sa-mi spuna ca 185 de comenzi cu ps5 digital edition (printre care si a mea) au avut nu stiu ce erori tehnice (legate de livrare) si o sa dureze cu 1-2 zile lucratoare mai mult pana va ajunge consola la mine. Eu le-am spus ca daca nu ajunge saptamana aceasta vreau banii inapoi si m-a asigurat ca va ajunge saptamana aceasta consola la mine. Comanda NU a fost anulata, a fost intarziata.
    Nu cred ca au fost aduse pana acum 185 de console digitale in Romania, deci e mai mult o problema cu stocul. Altex nici pana acum nu a adus digital nimic pentru tombola, la emag la fel, pauza. Tot Orange a mai avut cam acum o luna cateva digitale. In afara e iar problema cu cele digitale.

5. #4585 SP
    Member miculas10's Avatar
    Nu stiu ce sa zic, ceva nu e in regula la Orange , omul trebuie sa aiba noroc in ziua respectiva cand intra pe stoc produsul sa fie acasa, strebuie sa ai noroc cand dai F5 sa apare pe stoc, sa ai noroc sa pui produsul pe cos...platest online si apoi inca nu e sigur ca primest produsul .
    Nu avem ce sa facem asteptam zilele intre 2-5 zile lucratoare cred ca asa a fost scris la livrare.

6. #4586 SP
    Quote Originally Posted by AndreiN View Post
    de unde au altex atatea console si emag 0 barat
    la altex ajung săptămâna viitoare, posibil sa fie și ceva la emag.

Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

7. #4587 SP
    Junior Member Hunnimal's Avatar
    Salut,

Vin si eu cu pledoaria mea.

Long story short, am comandat vineri seara consola, la care am primit doar confirmare de la PayU, pentru plata. Am prins si sambata (20 feb 2021) dimineata (09:19) o alta comanda la care am primit confirmare si de la Orange.
    Am contactat astazi Orange fiindca voiam sa schimb adresa de livrare la cea de sambata. I-am dat la duduie ambele comenzi. Cea de vineri mi-a spus clar ca e anulata, "banutii va vor veni in cont in 2 zile lucratoare"; si cea de sambata dimineata, citez, "e inca in depozitul orange, curierul urmeaza a o ridica astazi".

In alta ordine de idei, dintre cei care ati fost sunati de altex, puteti scrie aici cam cum arata numarul de pe care ati primit apelul? Am fost sunat azi de pe ceva cu 0374 de 2 ori dar n-am vazut..

Nu stiu daca, dar sper ca am fost de folos cu info.

8. #4588 SP
    habar n-am, cred ca a fost nr de romania

9. #4589 SP
    Member miculas10's Avatar
    Quote Originally Posted by Para81 View Post
    Eu am sunat astazi si a fost confirmata cmd de Orange la telefon dupa verificare, a zis ca dureza 3-4 zile lucratoare. Acum nu stiu ce sa mai zis... cmd data sambata la 14:58.

Daca tu primest atunci trebuie si eu...am 2 comanda una pe 13:28 si 14:37

10. #4590 SP
    Junior Member mihaib1's Avatar
    https://altex.ro/dualsense-charging-.../GAMPS5DUALCS/

Este in stoc la Altex.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #4591 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Pai ce sa zic, ma bucur pentru cei de mai sus care au cate 2 comenzi, sper ca nu sunteti prosti si le revindeti pe olx cu 3500 lei
    cand vedeam ca e in stoc nici nu treceau 10 secunde si nici macar sansa de a o pune in cos nu am avut.

12. #4592 SP
    Junior Member Rayce's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiN View Post
    Pai ce sa zic, ma bucur pentru cei de mai sus care au cate 2 comenzi, sper ca nu sunteti prosti si le revindeti pe olx cu 3500 lei
    cand vedeam ca e in stoc nici nu treceau 10 secunde si nici macar sansa de a o pune in cos nu am avut.
    Ma holbam la ps5 digital pe orange cum statea in stoc si nu puteam sa il pun in cos sub nici o forma, timp de cateva minute... -.-

BTW, multumiri celui care a intrebat la Altex si de editiile digitale! Chiar aveam speranta sa aiba in stoc, avand in vedere informatia de acum mai multe zile si pentru ca orange a avut. Dar din pacate, altexul nu a adus nici una.. Asteptarea continua, dezamagirea creste.

13. #4593 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Stiu ca poate dau sperante false, deci sa nu credeti 100%, dar cel care a prezis numarul ps5-urilor standard corect, ar fii zis ca cele digitale nu ar fii ajuns inca in depozit, nu ca nu au primit deloc ( asta a zis ieri, poate au ajuns astazi cine stie. )

14. #4594 SP
    Member Striker09's Avatar
    @Rayce sa vezi frustrare cand ai luat de la lansare si a mers 28 de zile dupa care a inceput sa dea artefacte si freez uri. Iar emag s-a spalat pe maini trimitand repede banii inapoi. Acum stau pe refresh zilnic. Numai bine!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

15. #4595 SP
    Junior Member Razvy01's Avatar
    Salutare.
    O intrebare. Din cate vad , au fost sunate multe persoane ce au numere de ordine peste ~1400 si din ce vad sunt si persoane ce au numarul de ordine sub acel numar , printre care ma numar si eu. Oare a sunat cineva la Altex sa intrebe care este criteriul lor prin care suna persoanele?
    Adica mi se pare foarte ciudat , ca o persoana ce are numarul ~2000 , sa fie sunat iar o alta persoana ce are numarul 800 , inca sa astepte.

Mersi

16. #4596 SP
    Member jetssskii's Avatar
    Probabil nu au terminat de sunat. Multi nu au fost sunati, si nu cred ca ar avea timp sa sune 1000 de persoane intr-o zi, poate chiar mai multe ca se mai refuza, nu raspund etc etc. Eu zic ca o sa sune si azi. Bafta

17. #4597 SP
    Junior Member DarkPheonix's Avatar
    Salut. Poti sa-i intrebi, dar o sa-ti dea raspunsul standard, ca nu stiu care e situatia lor si vor fi date in functie de ordinea precomenzilor(sigur)

18. #4598 SP
    Junior Member Rayce's Avatar
    Quote Originally Posted by jetssskii View Post
    Stiu ca poate dau sperante false, deci sa nu credeti 100%, dar cel care a prezis numarul ps5-urilor standard corect, ar fii zis ca cele digitale nu ar fii ajuns inca in depozit, nu ca nu au primit deloc ( asta a zis ieri, poate au ajuns astazi cine stie. )
    @Jetsssskii , intr-adevar, ai facut o observatie foarte buna! Nu mi-am ridicat sperantele totusi, avand in vedere ca realitatea a fost cu totul sub asteptarile tuturor avand in vedere PS5ul de cand s-a lansat.

@Striker09 Imi pare rau sa aud asta. Intr-adevar era mai bine daca nu faceau hype cu lansarea si mai amanau putin sa fie produsul pus la punct. Acum toti suntem hooked sa obtinem o consola chiar daca are probleme.

19. #4599 SP
    Junior Member whisker's Avatar
    cei cu orange, tocmai l-au sunat pe un prieten sa-i anuleze comanda, ca a fost o eroare, etc. PS5 Digital

20. #4600 SP
    Junior Member dragomir80's Avatar
    Tocmai am fost sunat de Orange( la 14:56 sâmbătă am facut comanda de PS5 digital cu bani retrași din cont- mesaj ca este in procesare la curier in site): mi-au comunicat ca toate comenzile facute in acest weekend se vor anula datorită unor probleme tehnice și ca fizic nu au avut niciodată aceste console, imi vor restitui bani si ca voi avea prioritate când vor avea stoc, dar ca nu știe cand primesc un nou lot.
    Dacă primeste cineva comanda de la Orange sa ne scrie, va rugăm să vedem cum au mințit: nu au avut deloc?! au avut puține bucăți?!....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.