Eu am sunat astazi si a fost confirmata cmd de Orange la telefon dupa verificare, a zis ca dureza 3-4 zile lucratoare. Acum nu stiu ce sa mai zis... cmd data sambata la 14:58.
Eu am sunat astazi si a fost confirmata cmd de Orange la telefon dupa verificare, a zis ca dureza 3-4 zile lucratoare. Acum nu stiu ce sa mai zis... cmd data sambata la 14:58.
Nu cred ca au fost aduse pana acum 185 de console digitale in Romania, deci e mai mult o problema cu stocul. Altex nici pana acum nu a adus digital nimic pentru tombola, la emag la fel, pauza. Tot Orange a mai avut cam acum o luna cateva digitale. In afara e iar problema cu cele digitale.
Nu stiu ce sa zic, ceva nu e in regula la Orange , omul trebuie sa aiba noroc in ziua respectiva cand intra pe stoc produsul sa fie acasa, strebuie sa ai noroc cand dai F5 sa apare pe stoc, sa ai noroc sa pui produsul pe cos...platest online si apoi inca nu e sigur ca primest produsul .
Nu avem ce sa facem asteptam zilele intre 2-5 zile lucratoare cred ca asa a fost scris la livrare.
Salut,
Vin si eu cu pledoaria mea.
Long story short, am comandat vineri seara consola, la care am primit doar confirmare de la PayU, pentru plata. Am prins si sambata (20 feb 2021) dimineata (09:19) o alta comanda la care am primit confirmare si de la Orange.
Am contactat astazi Orange fiindca voiam sa schimb adresa de livrare la cea de sambata. I-am dat la duduie ambele comenzi. Cea de vineri mi-a spus clar ca e anulata, "banutii va vor veni in cont in 2 zile lucratoare"; si cea de sambata dimineata, citez, "e inca in depozitul orange, curierul urmeaza a o ridica astazi".
In alta ordine de idei, dintre cei care ati fost sunati de altex, puteti scrie aici cam cum arata numarul de pe care ati primit apelul? Am fost sunat azi de pe ceva cu 0374 de 2 ori dar n-am vazut..
Nu stiu daca, dar sper ca am fost de folos cu info.
https://altex.ro/dualsense-charging-.../GAMPS5DUALCS/
Este in stoc la Altex.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pai ce sa zic, ma bucur pentru cei de mai sus care au cate 2 comenzi, sper ca nu sunteti prosti si le revindeti pe olx cu 3500 lei
cand vedeam ca e in stoc nici nu treceau 10 secunde si nici macar sansa de a o pune in cos nu am avut.
Ma holbam la ps5 digital pe orange cum statea in stoc si nu puteam sa il pun in cos sub nici o forma, timp de cateva minute... -.-
BTW, multumiri celui care a intrebat la Altex si de editiile digitale! Chiar aveam speranta sa aiba in stoc, avand in vedere informatia de acum mai multe zile si pentru ca orange a avut. Dar din pacate, altexul nu a adus nici una.. Asteptarea continua, dezamagirea creste.
Stiu ca poate dau sperante false, deci sa nu credeti 100%, dar cel care a prezis numarul ps5-urilor standard corect, ar fii zis ca cele digitale nu ar fii ajuns inca in depozit, nu ca nu au primit deloc ( asta a zis ieri, poate au ajuns astazi cine stie. )
@Rayce sa vezi frustrare cand ai luat de la lansare si a mers 28 de zile dupa care a inceput sa dea artefacte si freez uri. Iar emag s-a spalat pe maini trimitand repede banii inapoi. Acum stau pe refresh zilnic. Numai bine!
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
Salutare.
O intrebare. Din cate vad , au fost sunate multe persoane ce au numere de ordine peste ~1400 si din ce vad sunt si persoane ce au numarul de ordine sub acel numar , printre care ma numar si eu. Oare a sunat cineva la Altex sa intrebe care este criteriul lor prin care suna persoanele?
Adica mi se pare foarte ciudat , ca o persoana ce are numarul ~2000 , sa fie sunat iar o alta persoana ce are numarul 800 , inca sa astepte.
Mersi
Probabil nu au terminat de sunat. Multi nu au fost sunati, si nu cred ca ar avea timp sa sune 1000 de persoane intr-o zi, poate chiar mai multe ca se mai refuza, nu raspund etc etc. Eu zic ca o sa sune si azi. Bafta
Salut. Poti sa-i intrebi, dar o sa-ti dea raspunsul standard, ca nu stiu care e situatia lor si vor fi date in functie de ordinea precomenzilor(sigur)
@Jetsssskii , intr-adevar, ai facut o observatie foarte buna! Nu mi-am ridicat sperantele totusi, avand in vedere ca realitatea a fost cu totul sub asteptarile tuturor avand in vedere PS5ul de cand s-a lansat.
@Striker09 Imi pare rau sa aud asta. Intr-adevar era mai bine daca nu faceau hype cu lansarea si mai amanau putin sa fie produsul pus la punct. Acum toti suntem hooked sa obtinem o consola chiar daca are probleme.
cei cu orange, tocmai l-au sunat pe un prieten sa-i anuleze comanda, ca a fost o eroare, etc. PS5 Digital
Tocmai am fost sunat de Orange( la 14:56 sâmbătă am facut comanda de PS5 digital cu bani retrași din cont- mesaj ca este in procesare la curier in site): mi-au comunicat ca toate comenzile facute in acest weekend se vor anula datorită unor probleme tehnice și ca fizic nu au avut niciodată aceste console, imi vor restitui bani si ca voi avea prioritate când vor avea stoc, dar ca nu știe cand primesc un nou lot.
Dacă primeste cineva comanda de la Orange sa ne scrie, va rugăm să vedem cum au mințit: nu au avut deloc?! au avut puține bucăți?!....
Bookmarks