e okay, dar sa stii ca am mers pe principiul ca oricum scalperii au propriile lor suste prin care sa cumpere cat mai multe si prin care sa fie anuntati, am considerat ca asa mai dau o sansa unor oameni care chiar iti doresc, m-as bucura daca si-ar lua cineva un PS5 prin metoda asta chiar de nu mi-am luat eu.
Am dat refresh si la interval de 1 secunda si nu se intampla nimic.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
mda.. nu cred ca o sa fie nimic si ma astept la raspunsuri gen: "da da, vrei tu sa ne iei noua consola"
ideea e ca pana nu se duc ofertele astea de la alti retaileri nu cred ca o sa bage stoc, din moment ce am vaz ca emag se ofera sa le vanda la altii produsul atunci cand emagul nu are o alta oferta mai buna ptr cumparator gen
fac pariu ca sunt scalperi si pe aici suta in mie. suntem 52 de membri pe thread + ~100 guests
![]()
Sunt doar niste flamanzi care nu au ce pune pe OLX, Romania nu are stocuri care sa imbogateasca pe careva
Si nici nu prea se mai inghesuie lumea nici pe OLX, cu greu se mai vand, dupa cum se vede ca si preturile au scazut, mai sunt cati-va ignoranti care inca viseaza sa prinda un prost sa-i vand consola cu 5k
Puteti invinui si Microsoftul ca nu avem stocuri comparabile in RO,
Uitati-va la SUA ... acolo pompeaza la greu SONY stocuri saptamanale pentru ca vor sa tina de cota de piata, acolo sunt bani grei din gaming
Romania e cantitate neglijabila, de aici se vad si stocurile infecte (cateva sute de bucati o data pe luna)
gandeste-te ca Sony a "sacrificat" Japonia pentru SUA, nu dau doi bani pe consumatorii din tara de origine, e clar ca nu mai pot ei de Romania.
Cantitate neglijabila e putin spus, un singur magazin, Altex, sa aduca intr o luna o cantitate decenta de console, e bataie de joc.
Hai ca urmaresc, poate prind cum am "prins" la orange. De mi-au tinut banii blocati 1 saptmana, sa-mi zica ca a fost o greseala.
![]()
Bookmarks