Le da lor sa vanda, ies mai bine.
Am plătit și eu, am primit de la payU ca s a plătit consola dar de la altex nimic.
Pe lângă asta e ciudat cum data ii cea din 19.11.2020, sa speram ca nu i alta țeapă stil altex...
Daca toata lumea pana acum a primit consolele la standard, de ce ai primii chiar tu teapa ?
---------- Post added 03-03-2021 at 17:49 ----------
Nici nu trebuie sa primesti ceva de la altex, poti vedea ca scrie confirmata manual pe site, ceea ce inseamna ca au confirmat plata intr-un fel, astfel nu se confirma din nou fara sa platesti.
---------- Post added 03-03-2021 at 17:50 ----------
Dupa cum vezi, nici pe 19 nov nu ai primit nimic sa confirme altex plata, dar tot ai primit banii inapoi
Sunt umpic sceptic după tombola ������ n am zis ca iau eu teapa, am zis sa nu fie alta teapa������ ca să ruleze ceva bănuți iar
Scopul lor nu a fost niciodata sa ruleze bani. Crede-ma ca nu au nevoie de cei 2000 de lei ai nostri. Cifra de afaceri a firmei Altex este de ~850.000.000 de euro.
Singurul lucru stupid pe care l-au facut a fost ca au precizat ca este vorba despre o tombola abia la o ora dupa ce produsul a fost in stoc, dar multumita acestei situatii probabil o sa te joci weekend-ul asta pe PS5 sau o sa-l pui pe Olx.![]()
Emag se apropie de 1 miliard
Edit: Dar nu intra in aceeasi oala cu Google si Apple. Nu-mi dau seama daca trollezi. Doar mi s-a parut stupid argumentul cu rulatul banilor.
informatia de pe grup este de pe o pagina a unui tip care mai are "pile", acum sa vedem, nu e nimic sigur ofc, dar e bine sa fim atenti cei care nu ne-am luat inca. Also, cei de la eMag au bagat restocuri doar joia pana acum.
recomad Distill Web addon, poti sa selectezi un anumit segment de pe o pagina web pe care sa-l monitorizeze si sa te anunte printr-o alerta daca se modifica ceva pe pagina aia.
Bookmarks