pai si de pe ce vrei sa ma bucur de jocurile in care am bagat deja bani pe PS4 bossule? normal ca vreau sa le cumpar produsul inca, mi-am luat toate jocurile digitale pe PS4 si acum zac acolo undeva in neant, ma asteapta sa ma reintorc la ele cum astept si eu un PS5
. dragele de ele
)))
Cica la vara o sa fie posibil.
https://www.ign.com/articles/playsta...ed-this-summer
Pentru cei care au fost sunati de Altex: Am sunat mai devreme ca sa-i intreb cand estimeaza ca vor fi livrate comenzile, iar operatorul mi-a spus ca fiecare comanda este procesata manual si ca mai dureaza. Dupa ce este finalizat procesul asta, in 1 - 3 zile lucratoare vor fi livrate. Saptamana viitoare cel mai probabil ajung la noi.![]()
Nu ii pasa, atat timp cat vinde. Oricum, toata lumea cumpara de la emag chestii, nu or s apiarda clienti.
Intr-adevar, e mega penibil ca se asociaza cu toti descultii care vand pe site-ul lor.
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Hai ca e bine, vad ps5 la 3500 lei. Daca arde, acum ar fi cel mai decent pret de la reseller-i.
Eu nu cumpar "de la baieti" consola. Nu iau decat din magazin. Cu atat mai mult cu cat pretul pe olx si la alti rahati e mai mare decat cel oficial.
Cine naiba a mai auzit sa cumperi de pe olx cu pret mai mare decat in magazin?
Sa si le tina, nu dau bani la scursuri. Merge foarte bine si PS4
Sent from my IN2013 using Tapatalk
Da pe olx.
---------- Post added 04-03-2021 at 19:15 ----------
Fiecare cumpara de unde doreste, dar pana la urma e posibil sa cedezi nervos daca nici intr-un an nu prinzi si ii vezi pe toti ca au consola cine stie de pe unde.....pretul e rezonabil, in lipsa de alternative eu zic ca merge....asta daca nu ai prins numar de ordine pe la altex si speri ca te va contacta cineva.
Am ps5 pentru ca am tinut neaparat sa am ultima fita in materie de console.....nu pot sa spun ca ma joc ca un disperat pentru ca nu sunt jocuri. Ziceam ipotetic, ca poate ai cunoscuti care au prins si tu nu ai prins....Eu sunt curios si la pretul de fata, care nu mai este dublu, te deranjeaza ca nu platesc taxe pe banii aia sau? Singurul ghinion care poti sa il ai e sa ai nevoie de garantie, si din cauza numarului mic de console sa iti iei teapa si sa iti dea banii inapoi....pana acum am vazut foarte putine cazuri cu garantia
Bookmarks