Și acum încă o mie de mesaje cu când ajunge, cine mai are awb, ce număr de telefon are curierul, cu ce mașina se face livrarea etc)). De marți in colo alte 1000 de mesaje cu a mea a ajuns, cutia un pic îndoită etc....
Sent from my iPad using Tapatalk
Salutare baieti , sper ca nu si fete pe acest forumCasc ochii la acest thread de mai bine de 3 saptamani fara a ma baga pentru ca nu cunosc lumea pe aici . Numele meu real este Claudiu , incantat din fata tastaturii pentru voi , nu si pe tru altii . Probabil din frustrarea mea ce am adunat-o si ura pentru noua Consola . Pe 19 noiembrie am fost la un pas sa achizitionez consola dar am zis ca las , imi fac un cadou de craciun . Acum stau si beleesc ochii dupa toate site-urile care si cum mai posteaza un nou info sau zvon , zici ca pandesc sa dau nu stiu ce spargere , sa achizitionez noua consola . Frustrarile s-au strans de la toti cei care si-au pus consola pe olx , imediat ce le- batut fan courier la usa .... ok am inteles sa faci un mic profit , dar asta e deja un non respect pentru altii care chiar isi doresc sa se joace , sau pir si simplu sa o aibe pe masa ! Anyway , sunt incantat ca am intrat pe grup , poate cu ajutorul unora ca mai sunt si baieti 🍻 , reusim noi ceilalti sa ne luam o consola . Hai cu zvonurile ... Zi faina sa aveti !
da.... e disperare mare cu treaba asta si sper sa nu ofensez pe nimeni, dar, ba frate:
1. v-a sunat Altex
2. ati platit
3. o sa vina consola
chiar credeti ca o sa mai faca manevre si acum si o sa va anuleze comenzile? chiar credeti ca o sa faca asa ceva din moment ce pana acum au onorat comenzile oamenilor pe care i-au sunat de au pierdut la tombola vietii?
asa ca chill in plm, o sa va vina consolele cand o sa va vina. GG + WP, bafta la jucat!
dar cum zice si papichullooo parca ati innebunit cu toate intrebarile astea: cine are AWB, v-a sunat la ora X sau la ora Y, ce voce avea domnul/doamna care a sunat, ati primit mesaj pe telefon sau pe e-mail, s-a schimbat statusul la voi
plm... nuj. sigur o sa va ofensati acum si ma astept la un raspuns contra acestuia dar chill, ca v-ati luat PS5, e totul ok.
Salutare,
Si eu sunt tot desperat, chiar m-am saturat. Eu am avut posbilitatea sa il iau de pe emag era si in cos si am zis sa mai astept un pic. La urmatorul salariu. Si aia a fot. Nu l-am mai vazut in stoc din Decembrie cred.
M-am gandit sa il iau si de pe Stockx cu 1000 de lei in plus transport inclus. Cu garantia cum functioneaza stie cineva?
Pare rau daca sunt greseli gramaticale, nu sunt cetatan roman![]()
Am eu 6000 si ceva la tombola si e ca si cum n-as fi participat. Pana ajunge la mine o sa se gaseasca si la Pepco.
Va salut,greu cu stocurile astea,emag sunt nesimtiti am vazut ca partenerii lor au in total peste 30 de unitati in stoc iar emag 0 clar fac manevre eu am dat mesaje la sony sa investigheze ce se intampla acolo va recomand si voua macar sa facem ceva,poate nu le mai da la emag si dau mai multe la altex macar aia sunt mai ok bafta! ..cu stima
Nu te costa nimic sa dai mesaje eu am scris la sony romania si la sony o sa le las si pe facebok mesaj ce se intampla aici si ca sony romania nu ia masuri nu cred ca ar fi incantati cei de la sony daca ar auzi ce se intampla aici
Sal mmihailsergiu, acum 2 sapt le-am dat eu mail si la playstation Romania si la playstation.com si niciun raspuns, doar un bon de ticket . Salve
Daca ai aceeasi punctuatie in mesajele catre Sony cum ai aici, ei bine...bafta Charlie!
Macar ai incercat,daca mai trimit si alti utilizatori mesaje poate investigheaza si ei,
Ce naiba sa investigheze Sony?E liber orice magazin sa vand orice produs cu cât vrea. Nu există limită de adaos comercial decât la țigări si medicamente. Cerere si ofertă, aia face prețu, fie ca ne convine sau nu.
Mur scuza-ma pe mine cred ca la acolo unde ai scris catre sony cum aici,cred ca vroiai sa spui ,,cum ai si aici,, pentru ca am scris la sony dupa care am scris si aici nu m-am exprimat doar aici,dar inca odata scuza-ma pe mine si im cer scuze fata de moderatori si eu mai stiu pe cine am deranjat acum������.Mi-a cam sarit putin mustarul cand vad ce fac astia de la Emag������...
Nu au ce sa investigheze .... si pe ebay daca te uiti sunt aceeasi oameni “ pe profit “ ca si-n Romania . Nu exista loc fara uscaturi daca ma intelegi . Te poti pune in locul Sony si al altor companii , pe timp de pandemie vrei doar profit , nu ? So.... asteptam pana rafturile din Ro vor primi Ps5![]()
Pe Ebay vand cei care au luat consola la precomanda,aici Emag ia stocuri si le da la parteneri sa vand la pret mai mare sunt putin diferit lucrurile aici,mai bine da stoc mai mare la Altex care dau consolele celor care au participat la tombola,
Bookmarks