Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 267 of 408 FirstFirst ... 167 217 257 265 266 267 268 269 277 317 367 ... LastLast
Results 5,321 to 5,340 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #5321 SP
    Junior Member paul94's Avatar
    Ce ziceti, quickmobile sunt de incredere?

2. #5322 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by paul94 View Post
    Nu!! Adica probabil ca nu iti aduc o piatra in cutie, in loc de consola, dar clar o vand overpriced si sunt 99% convins ca o sa isi bata joc de tine daca ai nevoie de garantie.

3. #5323 SP
    Junior Member danielr's Avatar
    Din cate stiu cei de la quick livreaza, dar din pacate daca ai vreo problema care sa necesite garantie nu ai nici o sansa cu ei.

4. #5324 SP
    Junior Member paul94's Avatar
    Am inteles, multumesc!

5. #5325 SP
    Member eidos's Avatar
    Quote Originally Posted by paul94 View Post
    Sunt niste bisnitari de 2 lei, importa din surse proaste (piata grey, multe din produsele lor nu sunt destinate pietei din Romania)
    Fac orice sa scoata bani in detrimentul clientului final

Si da, garantia e ca si 0, sunt niste scarbe, mai bine cumperi de pe OLX, imi pare rau sa spun asta, dar nu as lua de la ei nimic

6. #5326 SP
    Member mladin86's Avatar
    Opriti va oameni buni cu ps5 la suprapret ... nu este timpenie mai mare.... luati un ps4 pro sau slim ce gasiti la voi in oras sa si probati si aia e ... trageti de el pana puneti mane pe un ps5 la pret de lansare

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. #5327 SP
    Junior Member Ionutbaloi's Avatar
    eu cred ca cea mai buna varianta pt a nu cumpara ps5 la suprapret e achizitionarea unui xbox series S care e in stock peste tot la 1500 lei (doar emag e mai smecher cu 100 de lei plus)....iar atunci cand va aparea ps5 in stock suficient puteti achizitiona unul

desi...eu zic sa ne calmam, sa asteptam si cand vom pune mana pe unul ne vom bucura din plin

8. #5328 SP
    Junior Member VIKcentiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Ionutbaloi View Post
    eu cred ca cea mai buna varianta pt a nu cumpara ps5 la suprapret e achizitionarea unui xbox series S care e in stock peste tot la 1500 lei (doar emag e mai smecher cu 100 de lei plus)....iar atunci cand va aparea ps5 in stock suficient puteti achizitiona unul

desi...eu zic sa ne calmam, sa asteptam si cand vom pune mana pe unul ne vom bucura din plin
    Prefer partea cu calmatul si asteptatul.

9. #5329 SP
    Junior Member dragomir80's Avatar
    Salut! A început Altex sa sune numere peste 3000?+
    Care ar fi cel mai mare număr sunat?

10. #5330 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Pentru cei ce i-au sunat orange-ul: Aveti vreun status? Mie mi-au zis ca ma va suna iar din magazinul de unde trebuie sa ridic consola. Insa n-am primit nimic... mail, in cont nu apare nimic.. iar e vreo faza aiurea ?

11. #5331 SP
    Junior Member Garkan's Avatar
    Asta ma gandeam si eu acum, n am tracking, n am nimic. Daca nu are chef ala de la Orange shop sa ma sune azi si ea a ajuns, eu nu pot sa ma duc sa o ridic.

12. #5332 SP
    Junior Member Phorkias's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    Pentru cei ce i-au sunat orange-ul: Aveti vreun status? Mie mi-au zis ca ma va suna iar din magazinul de unde trebuie sa ridic consola. Insa n-am primit nimic... mail, in cont nu apare nimic.. iar e vreo faza aiurea ?

Nu ti se pare ca e un pic prea complicat pentru a fi 'vreo faza aiurea'?

13. #5333 SP
    NU. nu mi se pare deloc complicat. ultima data, au fost varza pe support. Unii ziceau ca se va anula comanda, cand sunam eu inapoi, imi ziceau ce mi se va livra.. De aceea nu mai cred nimic. . Am zis sa intreb si pe aici, dar se pare ca e la fel la toata lumea.

14. #5334 SP
    Quote Originally Posted by Phorkias View Post
    Nu ti se pare ca e un pic prea complicat pentru a fi 'vreo faza aiurea'?
    Suna la ei si vezi ce zic .

15. #5335 SP
    I-am contactat pe Chat. bineinteles ca nu stiu nimic....

16. #5336 SP
    Member papichullooo's Avatar
    Când o sa le luați din magazin să le desfaceți acolo, să verificați dacă sunt Sony originale și chiar și atunci sa vă întrebați dacă nu cumva este țeapă și va oprește paznicul la ieșire și vă ia consola.

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #5337 SP
    Cei din magazin dorm pe ei, nu stiu pe ce lume sunt, cel putin in orasul meu. Nu stiau de retur in magazin, ca decodarea e gratis daca e luat la liber si nu mai platesc 100e pentru decodare iphone, etc.
    La care se adauga 0 informatii de la Orange legat de livrare.

18. #5338 SP
    Junior Member frteer's Avatar
    Quote Originally Posted by dragomir80 View Post
    Salut! A început Altex sa sune numere peste 3000?+
    Care ar fi cel mai mare număr sunat?
    a zis cineva ieri ca l-a asunat pe unul cu 27xx. dupa el nimic.

19. #5339 SP
    Member gompo's Avatar
    Quote Originally Posted by gabridinu View Post
    Rabdare, au zis ca le livreaza in magazin in 1-3 zile lucratoare, deci cel tarziu luni ar trebui sa dea un semn.

20. #5340 SP
    Junior Member s3rquit's Avatar
    Stiti cumva daca la orange o sa fie si stock pentru console ? As avea ocazia sa cumpar zilele urmatoare de la ei o consola daca sunt destul de rapid?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.