Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 317 of 408 FirstFirst ... 217 267 307 315 316 317 318 319 327 367 ... LastLast
Results 6,321 to 6,340 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #6321 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    Da...

2. #6322 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by dinamovistu2008 View Post
    Tocmai am fost eu in afi ca eram in zona. Si a mers sa ma inscriu pe o lista de asteptare. La pretul de 2800 lei cu garantie 4 ani. Nu am plaitit nimic inainte.Nu stie cand vine stoc.
    Pai si ce le-ai zis mai exact? Nu s-o putea merge in orice showroom ac sa faci asta?

3. #6323 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai si ce le-ai zis mai exact? Nu s-o putea merge in orice showroom ac sa faci asta?
    Am intrebat direct daca merge sa fac comanda la ps5 sau sa ma inscriu pe vreo lista de asteptare. Nu am intrebat daca merge si la alt showroom ca ma grabeam. Dar daca cineva de aici are in apropiere merita incercat. Multumesc pt pont @darthhNik.
    Sper sa mearga repede macar aici ca am incercat prin toate mijloacele sa prind unul si degeaba

4. #6324 SP
    Tks. Se duce acum un prieten in showroom Titan sa vada daca are noroc sau nu.
    Sper doar sa onoreze lista la urmatorul stoc si sa nu le mai arunce acolo pe site.

LE: deci tu ai fost in AFI Ploiesti, unde e showroom eMag, nu? Ca in AFI Cotroceni din Buc nu stiu sa fie showroom eMag...

5. #6325 SP
    Tks. Se duce acum un prieten in showroom Titan sa vada daca are noroc sau nu.
    Sper doar sa onoreze lista la urmatorul stoc si sa nu le mai arunce acolo pe site.

LE: deci tu ai fost in AFI Ploiesti, unde e showroom eMag, nu? Ca in AFI Cotroceni din Buc nu stiu sa fie showroom eMag...
    Da. Afi ploiesti. Si sa ii intrebe pe baietii care sunt printre rafturi.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

6. #6326 SP
    El mergand aici in Bucureti, Titan, e posibil sa nu fie la fel, dar i-am zis sa vorbeasca si cu lumea de pe "raion"

7. #6327 SP
    El mergand aici in Bucureti, Titan, e posibil sa nu fie la fel, dar i-am zis sa vorbeasca si cu lumea de pe "raion"
    Pai da. Initial intrebasem la retur si la preluare comenzi. Si nu stia nimeni. Si l-am intrebat si pe cel care oferea consultanta si a fost cu noroc succes sa reuseasca si sa mearga in orice showroom.

8. #6328 SP
    Member Antiohh's Avatar
    intre timp: puhoi de lume spre emagurile din Romania

9. #6329 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    intre timp: puhoi de lume spre emagurile din Romania
    pai merg samsarii sa comande cate 10 bucati pentru familie si preteni

10. #6330 SP
    Degeaba, daca nu poti decat 1 nume per persoana - sper ca si cu CNP.

11. #6331 SP
    Junior Member pr0ph3t's Avatar
    La cata disperare e, se duc cu toate neamurile.

12. #6332 SP
    Acum ramane doar sa astept la emag urmarim altex si flanco smartselect_20210526-171010_emag.jpg

13. #6333 SP
    Ah, deci pune comanda si in sistem?

14. #6334 SP
    Ah, deci pune comanda si in sistem?
    Asa se pare. Poate se fenteaza samsarii astfel.

15. #6335 SP
    Junior Member FlorinP's Avatar
    Pai cum fac, plec din Bucuresti pana acolo?

16. #6336 SP
    Junior Member DarthhNik's Avatar
    Nici eu nu am găsit în București, am intrat aleatoriu în showroom, văzând ca e nou, și, la fel, mi a făcut el comanda pe contul meu. Btw, eu am primit consola în 2 zile

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

17. #6337 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Poate se putea si in bucuresti dar nu stiau aia

Mi se pare ciudat sa se poata doar intr-un singur magazin

18. #6338 SP
    A facut prietenu asta in Showroom Titan si l-a pus pe o lista si apoi in sistem cu comanda la furnizor.
    Sa vedem acum daca se si materializeaza

Oricum, multumesc frumos @dinamovistu2008

19. #6339 SP
    A facut prietenu asta in Showroom Titan si l-a pus pe o lista si apoi in sistem (inca nu a apucat sa verifice in contul lui) cu comanda la furnizor.
    Sa vedem acum daca se si materializeaza

Oricum, multumesc frumos @dinamovistu2008
    Cu mare placere. Daca se modifica statusul anunt aici

---------- Post added 26-05-2021 at 17:40 ----------

Quote Originally Posted by DarthhNik View Post
    Nici eu nu am găsit în București, am intrat aleatoriu în showroom, văzând ca e nou, și, la fel, mi a făcut el comanda pe contul meu. Btw, eu am primit consola în 2 zile

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
    Multumesc frumos pentru info. Tu cand ai facut comanda in showroom?

20. #6340 SP
    Junior Member AlexCioaca's Avatar
    Multumesc frumos de tip, baieti, am mers o ora pana in Showroom Titan ca sa intreb pe toti cei de la Emag de treaba cu lista de asteptare si toti sa imi spuna ca nu pot ajuta cu nimic...Apreciez timpul pierdut, multumesc!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 317 of 408 FirstFirst ... 217 267 307 315 316 317 318 319 327 367 ... LastLast