De la emag? Sau unul din magazinele partenere?
ciudat, nu stiu ce s-a intamplat. Ideea e ca nu a stat mult pe stoc. Am reusit sa o bag in cos, dau next pana la plata cu cardul si dupa ce am introdus datele si am platit a mai stat vreo 2-3 secunde pe stoc si s-a dus. Tot procesul a durat maxim 30secunde - 1 minut. + mail de inregistrare comanda
---------- Post added 10-06-2021 at 15:34 ----------
poti sa ne lasi mai multe detalii te rog cand ai?
Ciudat. la mine nici macar asta nu arata acolo, ci ofertele clasice la pret prea mare...
Vreti sa vedeti ceva ? Asta inseamna bulan !...si nu am mancat din WC !!!
Sper ca va si livra !(cica e unu care se ocupa cu aprobarile comenzilor pt PS5-uri, m-a pus in asteptare cateva minute dupa plata )
am sunat eu ca sa-mi retrimita link-ul de plata ! achitasem la nimereala cu revolut-ul ! 0 lei bineinteles pe ala
Te astepti la orice si de la Emag ! Pana nu vad nu cred . Operatoarea : - Da totul este ok , plata acceptata , nu ar trebui sa apara probleme, comenzile de PS5-uri merg la o alta pers. pentru aprobare .
Da frate ! i-am sunat sa anuleze si au zis ca : "Ei de ce nu stiu ca a fost stoc ?" ii spunea altuia pe acolo, operatoarea . WTFSunt la pescuit !
Bot-ul de telegram mai functioneaza? De vreo cateva ori nici nu a trimis notificare cand a fost in stock la emag.
Salut, am reusit sa prind si eu azi pe emag o bucata, va recomand o aplicatie de telefon Web Alert prin care verificati la minut pagina web de pe emag si primiti notificare, am primit la si 10 azi notificare deci timp lejer de dat comanda. Spor la vanat.
Acum am vazut ca de fapt primisem email de la distill la 15:10, dar nu si alerta sonora si notificare in Chrome, ca de obicei...![]()
Bookmarks