Au avut ei ghinion, ca vad ca majoritatea nu au problema asta
Da, se stie ca unele sunt mai galagioase. Am vazut destule videos pe net cu asta. Pe mine desi ma deranjeaza, cu siguranta nu ma deranjeaza atat de mult incat sa o trimit la garantie, mai ales cand stiu cum lucreaza "baiatu" de la service Sony care nici nu se mai chinuie sa testeze consola ci da direct negatie la orice problema are.
Sunt mulți care au problema asta,dar își pun casti și e ok,când vii de la ps4 cu sunet de avion e blana ps5-ul.Probabil după ceva timp nu le-a mai fost gălăgioase consola probabil după 4.5 luni mai dispare din zgomot,eu abia am consola de 2 luni nu am nici asa multe ore jucate pe ea,dar o sa ii dau mai mult de lucru..
Sony nu se dezminte in multe cazuri cine a prins consola cu ventilator prost e tot gălăgioasa , poate nu la nivelul PS4 dar tot e nașpa. Pe când la Xbox One nu ai probleme de genul. Încă ma minunez de ce au fost in stare sa facă cu XOX. Clar Microsoft le da clasa pe hardware mai trebuie sa confirme pe exclusive cu noile studiouri pentru ca pe abonamente GamePass-ul e cea mai buna subscripție.
Pe mine nu ma deranjează dacă lansează un PS5 îmbunătățit sau un PS5 Pro in urmatorii 3 ani. Mi se pare normal ca cine vrea și isi permite o consola mai performanta sa dea 1000 de euro sau 1500. La fel e peste tot PC, telefoane, mașini, parfumuri etc. Cine vrea și își permite poate sa își cumpere ceva mai bun.
Despre stocuri chiar sunt curios sa văd următoarele trimestre financiare, faptul ca un consumator nu poate sa își cumpere ultimul model la prețul normal o sa aibă un impact mare la vânzarea de jocuri. Pe PS4 Pro am o grămada de jocuri plus PS Plus plus n jocuri pe XOX, WII U, PC.
De la mine nu o sa mai vadă bani prea curând iar de la bișnițari nu cumpăr. Puteam sa o iau de la un partener eMAG cu 3600 de lei de Genius Deals dar nu o cumpăr din principiu la un preț umflat.
Am citit undeva ca Altex când va termina cu cei de la disk vor suna pe cei cu digitale dacă nu vor disk,ar fi ceva acum e doar un zvon nimic sigur,eu am 950 digital dar nu ma sunat nimeni...
Hmm, interesant dar cred ca am sa refuz. Puteam sa am cu disk de mult dar sunt fixat pe digital si e enervant ca e si mai putin stoc acolo.
Am deschid consola se pare ca am fan cu 17 meci mai prost,am găsit pe youtube un video în care unu recomanda sa pun O-Ring între consola si fan și se pare ca e mult mai ok,stau lângă consola si nu ma mai deranjează,nu se pierde garantia dacă umblați la fan sau la nvme.Am observat ca nu a mai venit nimic stocuri pe la noi,dar poate saptamana viitoare vin ceva..Am citit ceva ca va fi din ce în ce mai greu de gasit consola sper sa nu fie asa.Seara faina
Într-o țara cât de cât normală, bișnițarii în genul celor de la Emag erau demult chemați în instanțe și puși cu botul pe labe.
Știre de azi. „eMag, amendă uriaşă în Ungaria pentru promoţii înşelătoare. În România este bănuită că s-a înţeles cu alţi retaileri asupra preţurilor "
Mai are cineva impresia că la noi autoritățile din domeniu află ceva ce noi deja știam de ani de zile?
https://adevarul.ro/economie/busines...3e2/index.html
Am înțeles ca ar avea ceva stoc fizic în flanco AFI în București, 3200 lei cu miles morales și dark souls, doar ca trebuie sa mergeți personal
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Sunt pe un grup de discord și spuneau câțiva acolo ca au fost și au luat, se face plata apoi bon și factura. Dacă e cineva acolo în zona și poate sa verifice dacă e asa sau nu.. Eu am consola, de la emag, voiam doar sa ii ajut pe cei care și-o doresc
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
Oferta este valabilă doar la Flanco din Afi și trebuie să mergi specific în magazin și să întrebi de ofertă din ce am înțeles de la băieți. 2 persoane au confirmat deja că merge. Plata se face pe loc. Oferta este de 3200 varianta cu disc și 2 jocuri Spiderman și Demon Souls. Deci cele jocuri la 700 de lei.
E un prieten acolo. Zicea ca e cu precomanda si vine in 2 zile.
LE: nu mai au nici precomenzi![]()
Cred ca asta e cea mai buna metoda - vanzare/comanda doar in magazin, doar 1 per client, cu buletinul atat la plasare comanda cat si la ridicare.
Desigur ca si asa pot aparea scalpers, dar macar vor avea o singura bucata.
Bookmarks