Aveti idee, cei care ati mai prins console pe emag , status-ul “in drum spre showroom” poate fi si gresit , nu? Iar consola sa se afle in showroom deja ,fara sa actualizeze si in cont ?
Ei de regula primesc marfa noaptea si o proceseaza undeva pe la pranz. Dar pana nu e procesata si te anunta ca e in showroom, nu poti merge, pentru ca marfa vine in paleti, stransa cu folie d-aia si nu se pot duce sa ia ceva de acolo, pana nu proceseaza efectiv paletul respectiv, scanat produs cu produs si activat in sistem.
Teoria conspiratiei ! Parca-i si vad pe sacalii aia de pe acolo cum isi suna prietenii ca au o consola neridicata ! Ajung jocurile in easybox inaintea consolei in showroom !
A stat 3-4 minute in stoc de data asta si a dat si Distill notificare si pe mail si sonora![]()
Am luat și eu pentru un prieten, noroc cu grupul de telegram
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am bagat datele si tot si cand sa ii dau la final plata s-a blocat si apoi mi-a aparut prostia asta cand am dat refresh.
Sa vedem daca se si onoreaza toate - din ce am inteles, iar ar fi luat mai multe decat au in stoc![]()
Bookmarks