Plateste, nu mai pierde vremea, e rezervata, teoretic.
O aveam in cos, puneam adresa, si m-am gandit ca mai bine astept sa ma sune altex, daca am asteptat nu stiu cate luni pot sa mai astept cateva zile. Acum vad ca nu mai e in stoc, sper ca sa ma sune altex si sa nu fii ratat sansa sa o am pt ceva timp.
---------- Post added 20-02-2021 at 12:57 ----------
Am sters din cos, sariti pe ea!
Am reusit sa dau comanda la o consola pe Orange. Unde gasesc pe pagina lor optiunea de "Comenzile mele" ca sa verific statusul comenzii? Ma tot uit dar nu vad nicaieri optiunea.
Si eu am reusit a 3-a oare sa dau la cos versiuna Digitala , dar nu stiu unde se verifica comenzile mele , am primit mail comanda a fost aprobata am platit prin card online, oare nu se anuleaza comanda peste o ora vad ca nu merge site-ul la orce produs dau click da eroare
---------- Post added 20-02-2021 at 13:58 ----------
Am gasit unde se poate verifica comenzile mele , intra pe account la site merg pe Magazin apoi dreapta in mijloc apare: Comenzile mele dar nu mege site-ul acuma...
Salutare,
Ce trebuie sa am salvat in contul Orange ca sa dau cat mai rapid comanda in caz ca mai apare pe stoc?
Doar adresa si cardul sau mai este si altceva?
Multumesc.
Am vorbit cu online suport sa confirma comanda mea sa nu am mai incolo surprizami se pare totul e ok..
Am reusit sa prind si eu acum 5 minute. Comanda platita si aprobata. Vedem mai departe.
Acum am primit SMS cu livrare miercuri.
Am reusit sa plasez si eu comanda, am platit si banii i-au luat de pe card.
Am primit confirmare de la pay-u si de la Orange.
La status comanda scrie aprobata.
Sper sa nu fie anulata..
Nu poti sa ai baza in cc , mi au spus la emag pe 1feb ca nu au informatii privind stocul, in aceasi zi am prins la emag pe 3 mi-au adus consola
Bookmarks