Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 351 of 408 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 401 ... LastLast
Results 7,001 to 7,020 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7001 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg la ce te referi. Daca vrei neaparat digital, atunci da, sanse foarte mici sa prinzi stoc, dar asta s-a zis de la inceput si am zis si eu de zeci/sute de ori - nu sunt pentru ca nu se produc. Cine asteapta digital, sa se astepte sa continue cu distill si boti si alte manarii, altfel nu e nicio sansa.
    Daca vrei PS5, atunci sansele sa prinzi stoc sunt enorm de mari in ultima vreme.

Chiar ieri a stat 2h in stoc la Altex. In urma cu 2 saptamani a stat 1h in stoc la Altex si 40 min la eMag.
    Basically, cine nu a prins, nu si-a dorit suficient de mult consola.

2. #7002 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Eu întotdeauna cumpăr a doua/a treia revizie a consolelor. La fiecare generație am procedat așa. De obicei îmi iau variantele „slim".

Știu că au fost stocuri, hai să le zicem „suficiente". Dar totuși...

Nu că nu mi-aș dori un XSX sau PS5 chiar acum. Dar cred că mai pot aștepta aproximativ doi ani.

3. #7003 SP
    Junior Member saimarica1's Avatar
    Am sunat astazi la Emag sa intreb de statusul comenzii mele, apare ca se livreaza incepand de maine 26.06.2021, dar comanda are acelasi status,comanda plasata'', plata la livrare easybox.
    Cei de la Emag mi-a spus ca inca nu au ajuns la ei in depozite consolele promise de furnizor si ca se decaleaza perioada de livrari.
    Slabe sanse cred ca si saptamana viitoare.

4. #7004 SP
    Junior Member Leviathan's Avatar
    Digital acum la orange

5. #7005 SP
    Senior Member LucKos's Avatar

6. #7006 SP
    mur
    Junior Member mur's Avatar
    Nu inteleg. Eu am tot dat click pe link-ul ala si zicea Stoc Epuizat din prima.

7. #7007 SP
    E on again, off again. Il mai baga random, probabil cate 1-2 bucati care se duc instant.

8. #7008 SP
    Member flaviud's Avatar
    Acum au pus status 'nu mai revine in stoc'

9. #7009 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E on again, off again. Il mai baga random, probabil cate 1-2 bucati care se duc instant.

1-2 bucati.. ce baieti buni au la marketing
    Dar functioneaza nu? Noi vorbim acum de ei, se vorbeste ca au avut si ei stoc.. all good!

10. #7010 SP
    Ei stiu cum le pun, eu tot primesc notificari de 6-8 ori pe zi, ca e iar in stoc si dispare dupa cateva secunde

11. #7011 SP
    Member iliedobre's Avatar
    Ati primit notificari pentru ca au schimbat pagina ptr bundle-ul cu 3 luni de ps plus, nu a fost nimic in stoc.
    Pagina noua: https://www.orange.ro/magazin-online...s-plus-90-zile

12. #7012 SP
    Eu am prins cu In Stoc pe chenar galben de 2 ori azi, iar zilele trecute de fiecare data cand am primit notificare.

13. #7013 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Niste mamaligari astia de la Orange. Am 3 abonamente la ei de vreo 17 ani daca nu si mai bine, si am pus acolo sa primesc notificare si ma gandeam ca chiar o sa capat ceva email, avand in vedere ca am etate ca abonat la serviciile lor, cel putin cu asta ma abureau la telefon cand era de prelungit un abonament, dar se pare ca e degeaba. Vai viata lor.

14. #7014 SP
    Member miculas10's Avatar
    Si eu am primit notificare la ora 11:03 si 11:08 pe Telegram la ORANGE dar cand am intrat pe link deja nu a fost adauga in cos sau continua..nu mai stiu ce trebuie sa apare sa finalizez comanda , am intrebat astazi pe chat si asta a fost raspunsul: Site-ul este foarte aglomerat, acum trebuie sa asteptati sa revina in stoc.

15. #7015 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    Eu întotdeauna cumpăr a doua/a treia revizie a consolelor. La fiecare generație am procedat așa. De obicei îmi iau variantele „slim".

Știu că au fost stocuri, hai să le zicem „suficiente". Dar totuși...

Nu că nu mi-aș dori un XSX sau PS5 chiar acum. Dar cred că mai pot aștepta aproximativ doi ani.
    Exact asa gandesc si eu si am facut in trecut. Am luat doar PS3 Slim, si doar PS4 Pro. Rabdarea mi-a adust o gramada de jocuri, terminate, cu toate DLC-urile, toate patch-urile, la preturi reduse si o consola mai buna ca cea originala - de fiecare data. Asta e diferenta pe care unii nu o inteleg intre a fi beta tester, sa iei din prima si a astepta un pic (sau un pic mai mult) cu beneficiile de aferente.

As vrea sa fac la fel si acum, doar ca nu reusesc sa fac upgrade la placa grafica de peste 6 luni, la un pret normal (e mai grava situatia acolo). Asa ca ma bate gandul sa imi incalc regula si sa iau un PS5 acum.

Inca nu m-am hotarat insa, dar e si informativ cat si entertaining topicul acesta, asa ca il urmaresc cu placere

16. #7016 SP
    Member gabridinu's Avatar
    Nici eu nu cumpar ultimul model de Audi/ Mercedes s.a ca nu vreau sa fiu beta tester. Il iau dupa 3 4 ani…
    :joke

Sent from my iPhone using Tapatalk

17. #7017 SP
    Member Remediu's Avatar
    Am prins la altex pe 23. Parca scria livrare pe30, daca imi aduc aminte. In mailul de confirmare nu e specificata data livrarii. Tot in mailul de confirmare (plata a fost efectuata) scrie "comanda eliberata".
    Ce naiba inseamna comanda eliberata?

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

18. #7018 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    @Remediu: Apare precomanda eliberata. Probabil s-a inregistrat si rezervat o consola din lotul ce va urma pe 30 iunie. Livrarea se va face in 2-5 zile lucratoare de la disponibilitatea produsului, si anume, pana pe 7 iulie ar trebui sa primesti consola.

19. #7019 SP
    Member Remediu's Avatar
    Mersi. Sper sa vina cat mai repede.

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

20. #7020 SP
    Junior Member Bisti's Avatar
    Daca vrea cineva la prețuri mari, pe stoc la Auchan Pallady.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 351 of 408 FirstFirst ... 251 301 341 349 350 351 352 353 361 401 ... LastLast