Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 408 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 402 ... LastLast
Results 7,021 to 7,040 of 8155

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7021 SP
    Member smits's Avatar
    Ieftin, in cluj la auchan iulius mall e 4500

2. #7022 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Ce preturi se invart in Romania, te doare mintea. 3800, 4500...Si toate astea intr-o tara in care salariul minim e 260 de euro. Seems legit.

3. #7023 SP
    Member Antiohh's Avatar
    acum salariul minim pe economie nu are nicio legatura cu pretul produsului. Daca vorbim de servicii si alimente de baza da, dar asa... e ca si cum ai spune ca un x6 costa 80k euro intr-o tara cu salariul minim 260 euro.

4. #7024 SP
    Junior Member cnv23's Avatar
    Au în media galaxy la Băneasa, varianta cu disk 4 bucăți, cu joc racel &..., miles Morales, căști la 3500

---------- Post added 27-06-2021 at 14:10 ----------

Au și un controller rosu la vanzare

---------- Post added 27-06-2021 at 14:11 ----------

Au și un controller rosu la vanzare

5. #7025 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    acum salariul minim pe economie nu are nicio legatura cu pretul produsului. Daca vorbim de servicii si alimente de baza da, dar asa... e ca si cum ai spune ca un x6 costa 80k euro intr-o tara cu salariul minim 260 euro.
    N-ai priceput mare lucru. A afirmat cineva că există vreo corelație între salariul minim și preț? Era vorba strict despre lăcomia unor comercianți într-o țară cu venituri mici. Atâta tot.

6. #7026 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    N-ai priceput mare lucru. A afirmat cineva că există vreo corelație între salariul minim și preț? Era vorba doar despre lăcomia unora într-o țară cu venituri mici. Atâta tot.
    Depinde de unde le-au luat și Auchan, dacă de la scalperi de aici și prețul.

7. #7027 SP
    Junior Member Cavernus26's Avatar
    deci e cu disk + ratchet and clank+miles + casti ?

8. #7028 SP
    Da, ca ei nu au voie sa își pună extra margine, dar îți baga pe gat periferice

9. #7029 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu e de extra margine, cat de faptul ca se asigura ca nu le cumpara cineva pentru revanzare.
    Pachetul e bun, consola + ratchet la 2800, castile la 500 si Miles la 200, deci 3500.

10. #7030 SP
    Member Antiohh's Avatar
    https://prnt.sc/1742jhf

probabil ca va multumeste pentru pont baiatul

11. #7031 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Deja mi-e greata de ruptii astia in fund…

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #7032 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Antiohh View Post

probabil ca va multumeste pentru pont baiatul
    Nah, aici s-a postat tarziu. Am vazut pe fb de pe la 11-12 sau ceva de genu.

Indirect ajutam si astfel de oameni, nu avem ce face. Important e sa ajunga o parte si la cine-si doreste cu adevarat.

13. #7033 SP
    Era vreo 12 când am fost la magazin, dar mereu merita sa încercați macar cu un telefon

14. #7034 SP
    Junior Member divatz2003's Avatar
    Quote Originally Posted by VforV View Post
    Exact asa gandesc si eu si am facut in trecut. Am luat doar PS3 Slim, si doar PS4 Pro. Rabdarea mi-a adust o gramada de jocuri, terminate, cu toate DLC-urile, toate patch-urile, la preturi reduse si o consola mai buna ca cea originala - de fiecare data. Asta e diferenta pe care unii nu o inteleg intre a fi beta tester, sa iei din prima si a astepta un pic (sau un pic mai mult) cu beneficiile de aferente.

As vrea sa fac la fel si acum, doar ca nu reusesc sa fac upgrade la placa grafica de peste 6 luni, la un pret normal (e mai grava situatia acolo). Asa ca ma bate gandul sa imi incalc regula si sa iau un PS5 acum.

Inca nu m-am hotarat insa, dar e si informativ cat si entertaining topicul acesta, asa ca il urmaresc cu placere

Hai lol, beta tester? Si strugurii erau acri, parcă? Eu înțeleg ca e mai convenabil sa iei jocuri la reducere, dar sa te autoconvingi ca "lasă gogule, e mai bine așa, nu vreau sa fiu eu beta testerul lor" este next level cope.

15. #7035 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Fara a fi direct implicat urmaresc acest thread si cel mai nenorocit lucru dintre toate este ca pe acele console 'expuse' in Auchan & others, in loc sa puna mana un gamer care isi doreste un PS5 din tot sufletul, vor pune mana fie scalperi fie melteni din aia super casual nimeriti acolo in cautare de cotlete si faina, care cumpara pentru copii pentru intreaga viata a acelui PS5 doar Fifa si GETEA, asta dupa ce-l intreaba pe angajatul de la raionul respectiv de 'jocuri cu masini'.

16. #7036 SP
    Member Remediu's Avatar
    Asta e o exagerare grosolana. Sa il discreditezi pe cumparator ca joaca gta si fifa. Cum adica, ar trebui sa aiba voie sa cumpere ps5 doar cei care joaca jocurile tale preferare, iar altii nu?!
    Asta e de noaptea mintii. Daca e gamer casual e gresit sa cumpere PS5. Doamne, ce mentalitate ai...

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

17. #7037 SP
    Da da il discreditez in situatia in care sunt mii de gameri dedicati care nu pot pune mana pe un PS5 si astia le vand in alimentara la 4000 ron pentru “cine se nimereste”.

Nu discreditez in mod direct cumparatorul care evident ca nu are nici o vina, mai degraba felul in care se vand in locuri obscure si la preturile respective…

18. #7038 SP
    Member Remediu's Avatar
    Penibil...

19. #7039 SP
    E parerea mea, e dreptul tau sa ridici piatra.

Pana una alta eu urmaresc pe youtube niste super oameni care de ani de zile sunt content creators si nu pot pune mana pe un PS5.

Daca tie iti e comfortabil sa stii ca exista console vandute cu 1000 de euro de o maniera grosolana unor oameni care joaca doar Fifa sau Fortnite pe ele in timp ce oameni pasionati stau la rand pentru o consola la pretul corect, inseamna ca dormi linistit pe perna noaptea si te invidiez.

Ca si incheiere, daca in postul meu n-am facut referire directa la userul 'Remediu', iti sugerez sa dai cateva note mai jos tonul ca sa continuam de o maniera prietenoasa.
    Daca din intamplare te-am nimerit si faci parte din una din acele doua categorii, imi cer scuze, nu asta mi-a fost intentia.

20. #7040 SP
    Member Remediu's Avatar
    Ce legatura are vanzarea la suprapret cu vanzarea unei console unui om care nu e suficient de gamer in opinia ta? Esti copil mic?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 352 of 408 FirstFirst ... 252 302 342 350 351 352 353 354 362 402 ... LastLast