Este cineva din Brasov care vrea un PS5 Digital sigilat de la Altex? Pretul standard + ceva pt deranj.
Este cineva din Brasov care vrea un PS5 Digital sigilat de la Altex? Pretul standard + ceva pt deranj.
Salut oameni buni. Ceva news de stock nou PS5 pe viitor? N-am avut succes pana acum si simt nevoia sa ma exprim aici pe forum.
---------- Post added 13-07-2021 at 18:10 ----------
---------- Post added 13-07-2021 at 18:16 ----------
Interesat sunt. Poti astepta pana luni? Ma pot deplasa la Brasov daca e necesar.
Multumesc @marrow Cine vrea ps5 sa sune la magazin Altex Plaza si sa faca comanda cu plata factura proforma daca nu esti din Bucuresti. Eu am luat bundle PS5 cu extra controller si Ratchet Clank si Spider Man Miles Morales plus 35 lei plata curier
Am fost pe litoral cateva zile si nu prea ma omor eu cu telefonul ca sa raspund promt. Patronul e de la Evomag si nu PcGarage. Mi-am luat consola de pe OLX pentru ca nu ma deranjeaza sa dau 400 de lei in plus. Referitor la patron... no comment. Business-ul e business, eu am vrut un PS5 sa pot butona Demon Souls. Printre vizite la familie, prieteni, PS5-ul e silentios fata de PS4 si pana acum ma declar multumit. Spor la joaca Peetzy!
Pentru cei interesati vad ca este la flanco bundle cu Ratchet & Clank: Rift Apart la 2.799. https://www.flanco.ro/consola-sony-p...ift-apart.html
ca si update, se pare ca flanco in seara asta expediaza consolele, deci probabil de maine vor ajunge la omeni
La mine inca scrie comanda plasata, inca nu a fost predata curierului. La voi care este statusul comenzii?
dupa cum am scris si ieri, am primit de ieri dupamasa AWB si factura, dar cei de la sameday n-au ridicat ieri pachetul. Sper ca astazi va fi ridicat
Dar daca mergi in contul flanco la detalii comanda ar trebuii sa apara si factura acolo. Daca ai factura 100% vine si consola.
La status comanda scrie finalizat
Exact asa imi apare si mie. Status comanda finalizat, am primit si factura, dar cei de la Sameday nu au ridicat pachetul.
la curier poti face comanda astazi sa ridice comanda maine, deci ori au facut asa, sa aibe un buffer sa le impacheteze pe toate, ori n-a ajuns curierul.
A treia varianta ar fi ceva sarbatoare sau greva internationala a curierilor, ca am o comanda si in ungaria care trebuia ridicata de ieri dimineata de GLS si, la fel, inca n-a ridicat nimeni nimic![]()
atentie doar la prima poza, te pacaleste putin si pare ca vine si cu controller extra, dar nu e asa.
E consola + 2 jocuri.
Bookmarks