Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 408 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 ... LastLast
Results 7,141 to 7,160 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7141 SP
    Junior Member patalex9612's Avatar
    ca idee, sa fie clar pentru cine nu intelege "lantul" consolelor. Se aplica la majoritatea produselor.

Producator (SONY) are parteneriat cu distribuitori (regionali sau locali). Sony are parteneriate si cu magazinele (direct sau prin parteneriate ale distribuitorului). Deci consolele se vand in felul urmator:

1. Sony trimite console catre magazinele partenere (Altex, EMAG, Flanco etc). Pretul este cel de MSRP si magazinele fac profit 0 prin vanzare sau foarte mic si este agreat de SONY. Aici magazinele si distribuitorul este platit direct de catre sony, separat.

2. Sony trimite catre distribuitor console la un pret preferential (mai mare decat la punctul 1), iar distribuitorul le adauga x% adaos (probabil agreat cu sony) si apoi le trimite catre magazinele partenere si acestea sunt vandute la un pret STABILIT DE DISTRIBUITOR. Magazinul face profit aproape 0, dar distribuitorul face profit. Consolele care se vand cu +500-1000 de lei sunt cele care se incadreaza aici.
    Ca exemplu aici, buticul care primeste tigari de la un distribuitor care are 10 branduri. Buticul face profit aproape 0, dar are flux de clienti. Distribuitorul face profit deoarece cumpara/primeste foarte multa marfa de la producator la un pret preferential in functie de dimensiuni.

3. Distribuitorul cumpara de la SONY un numar x de console, la un pret mai mare decat la punctul 2, adauga x% adaos comercial si apoi le vinde catre magazine, care la randul lor adauga x% adaos si apoi le vand. Probabil consolele la 4000+ se incadreaza aici, in realitate magazinele le cumpara la suprapret si profitul este relativ mic
    Ca exemplu aici, buticul din colt care cumpara apa la bax de la magazine en gros si apoi le vand cu 50 de bani mai scump la butic. Tu ca persoana fizica nu poti sa cumperi de la magazinul en gros asa ieftin.

2. #7142 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    Băieți, fiți fericiți că nu trăiți în Brazilia sau Argentina unde prețul oficial(de referință) e de 1000usd(echivalentul). Consolele și in general electronicele de import sunt taxate ca produse de lux....cum era și la noi până acum aproape 20 de ani.
    P.S.: nu sunt bișnițar.

3. #7143 SP
    Member eidos's Avatar
    https://m.olx.ro/d/oferta/ps5-2-jocu...h_extended_s2v

Cum sa faci misto de bisnitari, genial Altex, bravo

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

4. #7144 SP
    Junior Member saimarica1's Avatar
    In sfarsit am primit sms,,Comanda d-voastra a plecat spre easybox, se va livra in cursul zilei de astazi''.
    Comanda din data de 14.06 de pe Emag.

5. #7145 SP
    Junior Member markusthebadger's Avatar
    Salutare la toata lumea,
    Sunt user nou, mi-am facut cont aici ca sa gasesc informatii despre stocurile de PS5 din romania.
    Am pus botul de telegram pe telefon si sper sa gasesc si alte tips and tricks in acest thread.
    Azi era cat pe ce sa platesc 3100 de lei pe un bundle Ratchet and Clank de pe olx dar m-am razgandit, nu vreau sa incurajez asa ceva, mai pot astepta o vreme pana gasesc in magazin.

O seara faina sa aveti.

6. #7146 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by markusthebadger View Post
    Salutare la toata lumea,
    Sunt user nou, mi-am facut cont aici ca sa gasesc informatii despre stocurile de PS5 din romania.
    Am pus botul de telegram pe telefon si sper sa gasesc si alte tips and tricks in acest thread.
    Azi era cat pe ce sa platesc 3100 de lei pe un bundle Ratchet and Clank de pe olx dar m-am razgandit, nu vreau sa incurajez asa ceva, mai pot astepta o vreme pana gasesc in magazin.

O seara faina sa aveti.
    Intră pe grupul ăsta de discord: https://discord.gg/x6yPnySt

Și cel mai important să-ți instalezi Distill pe chrome. Aici ai informații cum:

Eu cu distill pe emag am prins acum o lună. Să ai cardul salvat în aplicație/cont, adresa de livrare salvată și datele de login ținute minte în chrome să meargă mai repede.

Rezistă să cumperi la suprapreț de pe olx de la scalperi. E o chestiune de timp, sigur vei prinde dar nu trebuie să încurajezi scalperii acceptând prețul umflat.

7. #7147 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by markusthebadger View Post
    Salutare la toata lumea,

O seara faina sa aveti.

Bine ai venit pe forum!

Foarte bine ca ai rezistat. Cum spune si colegul, mai sus, este o chestiune de timp. Bafta la vanatoare!

8. #7148 SP
    Merci de tips, o sa stau cuminte pana când apare ceva.

9. #7149 SP
    Member flaviud's Avatar
    Pentru cei interesati, gasiti PS5 la Media Galaxy Orhideea si la Altex Plaza Romania, este tot pachetul la 3500 ron cu 2 jocuri si casti

10. #7150 SP
    Ceva stocuri prin Cluj? Am fost de dimineața in Media Galaxy la Vivo și nimic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. #7151 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    Cine vinde cu 3100RON PS5+R&C bundle sigilat...ori e bișnițar finuț,ori le are furate ori e teapa. Dacă le-ar pune pe ebay, având rating solid, le-ar vinde in 5 minute .
    Numa' zic....

12. #7152 SP
    Nu are nimeni timp sa pună mâna pe un bundle menționat mai sus cu 3500 din București? Dau 100 de lei pentru deranj

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. #7153 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^In principiu am eu timp weekendul asta. Revino tu mâine cu un PM ca sa nu uit și să stabilim exact.

14. #7154 SP
    Junior Member marrow's Avatar
    La Media Galaxy Vitan Mall, 3400 lei consola cu disc + Miles Morales + Ratchet Clank + controller.

stocul este cam de 5 bucati. doar bundleuri

15. #7155 SP
    Junior Member aldraq's Avatar
    Credeti ca mai gasesc acel bundle maine la Plaza? Sau bat drumul degeaba....

16. #7156 SP
    Junior Member marrow's Avatar
    iti recomand sa suni. asta la randul lor mi-au recomandat cei de la media galaxy vitan

cum? nu stiu: internet, google

17. #7157 SP
    Junior Member patalex9612's Avatar
    pe site-ul media galaxy sau altex poti vedea numarul de la fiecare magazin

18. #7158 SP
    Member smits's Avatar
    sap trecuta sambata erau.

19. #7159 SP
    Junior Member Cavernus26's Avatar
    mersi @marrow , mi-am luat de acolo multumita postarii tale , eram interesant de absolut tot ce e in pachet deci pt mine a fost o oferta ft buna

20. #7160 SP
    emx
    Junior Member emx's Avatar
    Hi everyone,
    I am also looking for a PS5 and I read your posts about latest updates. I wanted to say hi and please let me know if you catch something. I would be glad if you send me an invitation for the discord channel. Good hunting!!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 358 of 408 FirstFirst ... 258 308 348 356 357 358 359 360 368 ... LastLast