Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 365 of 408 FirstFirst ... 265 315 355 363 364 365 366 367 375 ... LastLast
Results 7,281 to 7,300 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7281 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Romanul e o specie ciudata. Vesnic nemultumit. Pe principiul daca il chemi nu vine, daca nu-l chemi se supara. Acu cateva luni dadeau ca disperatii mii de lei in plus pe o consola pe olx doar sa o aiba. Era cool sa ai ps5 cand altii nu aveau. Fara joc in plus fara a fi noua. Acuma ca sunt gramada de console: de ce sunt doar cu jocuri langa? Hoti si banditi de retaileri cu sony in frunte. Cand o sa fie doar consola (ca mult nu mai dureaza) prevad urlete de nemultumire ca e la pret intreg. "Fara o reducere ceva, ca doar acum sunt multe? Hoti si nemernici de retalieri cu sony in frunte!" Si cum zicea si Xander mai sus: ce natie e aia care vrea ceva, si dupa ce are acel ceva se isi mananca de sub unghii ca sa cumpere cu un cent mai ieftin din alta parte? Ca la pompa cand mai vand cate un ragnet de masina si proprietarul alimenteaza de 50 lei...

2. #7282 SP
    Member mladin86's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    https://www.ozone.ro/product/set-playstation-5/

Si ei au inceput sa vanda consola + ceva extra... In cazul lor, 2 jocuri la alegere.
    Livrarea 50lei in minim 6 zile cu plata in avans si preturi umflate la jocuri.
    samsari cu acte ... lasa ma te rog

3. #7283 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Romanul e o specie ciudata. Vesnic nemultumit.
    "Romanul" nu e o entitate cu o constinta colectiva a tuturor oamenilor din tara asta. Nu cei care au luat de la samsari la suprapret se plang de bundle-uri, si nu cei care au tot vrut PS Store in Romania sunt cei care inca stau pe US (Xander sigur are cont de Romania). Ce faci tu e sa citesti parerile unor oameni diferiti crezand ca e aceeasi persoana care vorbeste, adica "romanul".

In alta ordine de idei, nu se poate schimba regiunea contului? Nici nu ar trebui sa renunte lumea la trofee ca sa treaca pe Romania.

4. #7284 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu, din pacate la Sony nu merge migrarea contului pe alta tara (si doar ei stiu de ce au limitarea asta stupida)…

5. #7285 SP
    Member iionut's Avatar
    Eu unul am renunțat la Xbox tocmai pentru că la PlayStation am magazin de România și că am prețurile în Ron. Consola o am in limba română, poate sunt doar patriot
    Până una alta, văd că se găsește consola din plin iar cu un PlayStation Plus cu acces la PS5 Collection chiar merită toți banii

6. #7286 SP
    Member gompo's Avatar
    Stoc la Emag la 2800 lei!

Consola PlayStation 5 + Joc Ratchet & Clank: Rift Apart

https://www.emag.ro/consola-playstat.../pd/DT0DZ0MBM/

7. #7287 SP
    Junior Member Andjar's Avatar
    La magazinele online din Romania e prima oară când văd consola în stoc la preț oficial... după atâtea luni de pândit în UK . Eu cred că in România nu există scalperi...doar bișnițari mărunți. Scalperi sunt ăia care aspiră un stoc de 100 de bucăți in 2 minute, călare pe boți și dispuși să cumpere minim 10 o dată.
    Eu zic să săriți și pe bundle-uri. La ce se aude cu criza chipurilor până în 2023!... prevăd că de Crăciun va fi jale.

8. #7288 SP
    Member mladin86's Avatar
    Ms am luat si eu unul . Tot e mai bine asa baga doar un joc “ pe gat” .
    Off : vine cu cablu hdmi 2.1 decent ? Sau trebuie sa iau altul ( la ps4 Pro am avut probleme asta facea “noise” si cu alt cablu de la Pc s a rezolvat)

9. #7289 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Are cablu HDMI 2.1 decent, dar e cam scurt (nu stiu exact, dar banuiesc ca 1.5m maxim). Pentru mine a fost useless.

10. #7290 SP
    Junior Member furygreen's Avatar
    Am luat si eu o bucata . Merci gompo.

11. #7291 SP
    Junior Member MaGiK_CoSmY's Avatar
    Am prins si eu una, multumesc de heads up.

12. #7292 SP
    Junior Member AndreiN's Avatar
    inca mai e consola pe emag, luati cat de cald, btw, dimineata am vazut un suflet pierdut ce vindea consola ratched pe olx la 2900 lei, mare om mare caracter.

13. #7293 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Pt cine vrea e in stoc la Flanco > Consola Sony PS5 (PlayStation 5), 825GB, Alb + Joc Sackboy: A Big Adventure + Joc Demon`s Souls Remake

P.S. Olx-ul e in panic mode cu PS5-urile, ma amuz urmarind ce se intampla

14. #7294 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    ^Au inceput sa le puna mai ieftin decat in magazine sau inca mai spera la o minune?

15. #7295 SP
    Member blackjack2150's Avatar
    Haha, in curand o sa le dea sub pretul de retail, pun pariu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bagholder

16. #7296 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    @VforV: cine este asa de "nebun" sa dea 750 lei pe 2 jocuri?

17. #7297 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Quote Originally Posted by dark18 View Post
    @VforV: cine este asa de "nebun" sa dea 750 lei pe 2 jocuri?
    Nu stiu, eu unul nu.

P.S. Dar cand era disperarea mai mare, acum cateva luni, au fost care au platit (atat sau mai mult) pentru consola doar, fara nimic extra.

18. #7298 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O gramada de oameni cumpara jocuri day 1 la pret de day 1. Nu inteleg ce-i asa mare mirarea.

Va rog sa continuati on topic.

19. #7299 SP
    Member eidos's Avatar

20. #7300 SP
    Junior Member staedler's Avatar
    DOAR impreuna cu doua jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 365 of 408 FirstFirst ... 265 315 355 363 364 365 366 367 375 ... LastLast