Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 363 of 408 FirstFirst ... 263 313 353 361 362 363 364 365 373 ... LastLast
Results 7,241 to 7,260 of 8156

Thread: PS5 - achizitie din Romania

1. #7241 SP
    Junior Member The Monkey 23's Avatar
    Acum am dat si eu comandă. Menționez că n-am apucat să joc niciunul dintre cele 2 jocuri, așa că o să am ce butona în weekend. Le-am dat celor de la Flanco 20 de lei în plus, să mi-l livreze mâine și m-a uluit faptul că mai voiau 20 de lei ca să aleg și momentul zilei. La alte magazine online livrarea intră în preț și are loc de cele mai multe ori chiar în ziua următoare, fără alte taxe. Sau poate sunt eu prea mofturos. Revin mâine cu niște poze.

Spor la achziții, consoliștilor!

2. #7242 SP
    Member KiritoStefan's Avatar
    Quote Originally Posted by gompo View Post
    https://www.orange.ro/magazin-online...White-pd-53228

PS5 Digital la Orange la 2193.90 lei
    Isi bat joc de noi orange, cand ajungi la finalizare da stoc epuizat.

Va multumesc de ajutor.

3. #7243 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Daca mai doreste careva ps5, editia Ratchet & Clank de la emag, pm me. Am una intr-un showroom din Bucuresti.
    Cedez comanda, colegul pentru care era consola a prins si el.

4. #7244 SP
    Junior Member Blackice343's Avatar
    Literally in toate Altexurile in care am fost sunt console. Doua pana acum

1/2 https://i.imgur.com/UDuRo4f.jpeg
    2/2 https://i.imgur.com/3uZQ1wU.jpeg

5. #7245 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Incet incet se rezolva si criza asta. Orice inceput are si un sfarsit . Eu astept sa scada preturile pe OLX sub pretul de magazin, cum e normal de altfel.Cam peste un an, un an jumate ma gandesc ca se va intampla si asta.

6. #7246 SP
    Junior Member VforV's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    Incet incet se rezolva si criza asta. Orice inceput are si un sfarsit . Eu astept sa scada preturile pe OLX sub pretul de magazin, cum e normal de altfel.Cam peste un an, un an jumate ma gandesc ca se va intampla si asta.
    Peste 1 an sau 1 an jumate o sa fie iesita varianta PS5 Slim (probabil si o versiune all black). Daca tot astepti atat, merita pt aceea...

7. #7247 SP
    Junior Member Dakata's Avatar
    In ce magazine ai găsit stoc. Am fost in 3 până acum și nimic.

8. #7248 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Cum sa scada preturile la samsari peste un an, un an jumatate? Doar daca esti total rupt de realitate sa crezi ca mai poti vinde pe OLX la suprapret cand in magazine sunt console, peste console, la propriu.. tot a postat niste imagini colegul @Blackice343
    Si sa nu uitam ca ce este pe OLX sunt deja cu niste luni de garantie.. in minus.
    Iar stocuri la retaileri o sa tot fie.

Hype-ul s-a dus, e gata, cine a vrut mult un PS5 in aceasta perioada si-a cam luat. Cei de au ramas asteapta vreo oferta, gen un joc extra / gratis, cu un controller in plus la un pret mai mic, etc.

Eu zic sa nu le plangem de mila samsarilor si nici sa nu le mai facem reclama. Nu de alta dar umbla si pe-aici.
    Din partea mea sa stea cu ele oricum, la ce pret vor ei si cat vor ei, chiar nu are importanta.

9. #7249 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    Bundle si in MG din Tm Shopping City cu extra controller, Spiderman si R&C daca nu ma inseala memoria

Nimic in Altex Sagului

10. #7250 SP
    Member morphine's Avatar
    Bucuresti, nu stiu exact care magazin anume.
    Attached Images Attached Images img-20210725-wa0000.jpg

11. #7251 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

12. #7252 SP
    Junior Member bo0gyeman's Avatar

13. #7253 SP
    Toti comerciantii au preluat initiativa de pachet cu mai multe jocuri/accesorii, ca sa combata scalpers. Le-a luat ceva timp, dar e bine si asa.

Cred ca deja tread-u asta a devenit inutil. Cine si-a dorit consola, si-a luat deja, iar cine inca nu a prins (!?!?!) poate lua oricand din magazine sau online.

14. #7254 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Cum inutil? Si lumea unde o sa se mai planga?

15. #7255 SP
    Senior Member dark18's Avatar
    Pacat ca aceste pachete au preturi mai mari decat daca le-ai fi cumparat separat. 1000 lei pentru 1 controller si 2 jocuri, nu se preteaza deloc. Totalul lor ar fi undeva la 850 lei. Macar daca acel controller era pe alta culoare, intelegeam pretul asa marit.

16. #7256 SP

PS5 - achizitie din Romania

Quote Originally Posted by Antiohh View Post
    Cum inutil? Si lumea unde o sa se mai planga?
    Exact. Doar pentru asta mai e util. Deja trebuie sa te chinui sa eviti, ca sa spui ca nu gasesti sa cumperi.

Culmea e ca inca e plin pe retelele sociale de oameni care nu reusesc sa cumpere. Nu inteleg cum e fizic posibil…

Si da, eMag are bundles mai scumpe. Altex si Flanco pastreaza preturile corecte.

17. #7257 SP
    Junior Member na1111's Avatar
    Salut,

Sunt interesat de achiziția unui PS5 digital, nu de cumpărarea de jocuri pe discuri.
    Cu peste 800 de jocuri achiziționate digital pe PS4 (stocate pe 4 HDD slim de 5TB - 20 TB de date), aduse la zi și upgradate la PS5, soluția digitala este singura acceptabila.
    Și nu sunt dispus sa plătesc mai mult de 2000 pentru un PS5 fata de 3400 astăzi la EMAG.

18. #7258 SP

PS5 - achizitie din Romania

Gasesti PS5 digital in anumite magazine Altex/MG din tara in acele pachete la 2300 cu PS+ 1 an si card PSN de 100 lei.
    Altfel, gasesti PS5 cu sau fara bundle de jocuri/accesorii online sau fizic in anumite magazine din tara.

19. #7259 SP
    Junior Member na1111's Avatar
    Cunosc pachetele digitale de la Altex/MG, care sunt corecte ca pret (nu strica o extindere a abonamentului de PS PLUS).

Eu insa locuiesc in Bucuresti si asemenea oferte au fost foarte rare. Si inca nu le-am prins.

Cu exceptia tepei Orange care avea tot timpul pe stoc si te lasa sa comanzi si la plata te rejecta cu out of stock.

20. #7260 SP
    Phi
    Member Phi's Avatar
    MG/Altex au dispozitii sa nu vanda decat bundle. Am fost acum si am intrebat daca mai au console. Au zis ca au, insa au ordin sa nu le vanda separat, fiindca nu mai aveau abonamente de plus. Intr-adevar, daca vrei digital, cel la 23 e best option and the only option lol

Nu am vazut nicaieri sa vanda consola simplu, cum ar fi normal.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 363 of 408 FirstFirst ... 263 313 353 361 362 363 364 365 373 ... LastLast